Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaicine denk gelen bir etkinlik var cumadan gelin diyor :/6 gün misafirlik mi olur, fizanda mi oturuyor?
eger uzaksa cumartesi sabahtan cikin esinizle pazar aksamdan dönün
kac saat uzaklikta? insan yurtdisina tatile gidiyor 4. gun dönüyor. bir gorumceye 6 gun cok fazlaHaftaicine denk gelen bir etkinlik var cumadan gelin diyor :/
Çağırma sebebi nedir ve kaç saatlik mesafe var?Merhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
Aileye alışkın değilim daha tam tanımıyorum bir de bazı şeyleri tecrübem olmadığı için öngöremeyebilirim. Ondan yazdım.Yeni evli olmakla ne ilgisi var? Yedi senelik evliyim, kimsenin evinde altı gün kalamam. Rahat edemem.
3-4 saatkac saat uzaklikta? insan yurtdisina tatile gidiyor 4. gun dönüyor. bir gorumceye 6 gun cok fazla
niye erken gel diyor temizliğe yemege mi yardim edeceksin?
Şimdi tanınmamak için yazamıyorum ama beraber bir kutlama için diyeyim. Yaklaşık 4 saat mesafe varÇağırma sebebi nedir ve kaç saatlik mesafe var?
Alışsanız bile rahat edemezsiniz muhtemelen.Aileye alışkın değilim daha tam tanımıyorum bir de bazı şeyleri tecrübem olmadığı için öngöremeyebilirim. Ondan yazdım.
4 saatlik mesafe için bence 6 gün fazla gibi geldi bana. 3-4 gün yeterli bence.Şimdi tanınmamak için yazamıyorum ama beraber bir kutlama için diyeyim. Yaklaşık 4 saat mesafe var
Gelecek ama eşim sen bilirsin istemezsen gitmeyelim diyorEşiniz gelmiyor mu bu kutlmaya?
Ben gitmezdim sanirim ama benim öyle bir samimiyetim yok ondan dolayi yalniz 6 gun kalmali gitmezdim.
6 günlüğüne tek başına gidiceksen çok fazla ama eşinle beraber gidersen neden olmasınMerhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
Eşimle çağırıyor6 günlüğüne tek başına gidiceksen çok fazla ama eşinle beraber gidersen neden olmasın
Eşinle olabilir bence başka şehirdeyse gezersiniz eşinleEşimle çağırıyor
Ne için gideceksiniz ?Merhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
Ne için gideceksiniz ?
Şimdi tanınmamak için yazamıyorum ama beraber bir kutlama için diyeyim. Yaklaşık 4 saat mesafe var