'Git bankadan sperm al çocuk yap' Ece Erken-Serkan Uçar

Gelecek neslin en temel yapitasindan bahsediyoruz burada. Gelecegin de, gelecekle alakali ideallerin de, ilerleyen duzenin nedeni de... herseyin temeli bu. Boyle bir konuda benim bedenim benim kararim lafini soylemek gibi bi lukse sahip degil kimse. Iyi alistirdi feministlet tabi benim bedenim benim kararim safsatasina. Ayni seyi ciplak gezenler de soyluyor, benim bedenim benim kararim diye. Ama kimse disari ciplak da cikamaz dimi? Bu laf slogan gibi soylenince kulagina hos gelebilir ama benim bedenim benim kararim lafi sana sinirsiz ozgurluk vermez. Eger istedigin buysa ormanda yasayacaksin, toplumdan uzakta cali cirpinin arasinda... Orada istedigin kadar ozgur olabilirsin. Toplumda yasiyorsan ozgurlugunun sinirlari olur. Oyle kafana eseni yapamazsin.

Kulucka makinesi deyince aklina unlulerin milyonluk kulucka makineleri geliyor elbette. Peki rahmini 3 kurusa satan kadin olursa ne diyeceksin? Adam zengin, evlilikle ugrasamam gunubirlik takilirm cocugu da muhtac birine 3 kurus verir hamile birakir dogurturum... dese... Kisilerin karari mi diyeceksin?

Sen o zaman muta nikahina da laf soylemezsin, ben soylerim ama sen soyleyemezsin. Muta nikahini kiyar cocugu yapar sonra kadini postalar cocugu da alir 3 kurusla oh... Ama ok dogru onlarin bedeni onlarin karari

Size özel değil düşüncem bunu isteyen ece erkenin anne babası vs genel yani o bankaya Sperm verenlere dahil ruhsal olarak sağlıklı değiller ..

Ben farklı yönden eleştiririm ama alan veren memnun olayına gelirse iş bişey demem elbette. Bana giren çıkan yok sonuçta . bağlayacak halim yok adamları.
Bunların hepsini araştıran araştırmacılar mevcut , onlar kafa yoruyor yeterince .
Dünya düzenini sağlayan , senin benim geleceğimi bizim yerlerimize düşünenler de var. Yanlış bulduğunuz şeyleri araştırıp onların tezlerini çürütecek bir tez hazırlayarak ,Siz de buna katkıda bulunabilirsiniz .
Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum, iyi akşamlar.

teknik detayları bilmiyorum açıklama için sağol.ancak milyonda bir ihtimal bile olsa iki kardeşin evlenme ihtimali gözardı edilemez tabi bu benim fikrim

Ahhh bileydim hemcinsinle evlenebilirsin kacirirmiydim kacirirmiydim kız seni.. birazdan lezbiyenler diye taslanicaz
Sperm bankası hakkında görüşürüm ; yaparmısın bilmiyorum bulunduğum şartlar altında hiç mümkün olmazdı. Doğal yollardan kalmayı tercih ederdim. Bi anlık zevkimin sonucu olsun en kötü adı.
Türkiyede zengin olmayanların buyola basvurabilevegini pek sanmıyorum. O kadının adı neydi taylandami ne yerleşti. Tr de zor. Ailen rahat bıraksa çevre bırakmaz. Heleki çocuklar büyüklerden daha acımasız. Okulda yaşayacakları kaniksanamaz..
Türkiye için çok erken.. aşmış bile olsak.ilerde kardeşiyle denk gelse falan aman Allah korusun. Yaptim çocuğu yarışmayı tamamladım şükür

Ah niye sormadın ha niye ? Belki biseksüeliz lezbiyen değiliz
Türkiyede ne kolay şekerim
aaa sana bir şey anlatacaktım ben. Banlandın diyemedim.Yakalandık bebeğim yaa
Banlandığın gün , tam kendi profil sayfamdayken eşim de yanıma gelmiş ekrana bakıyormuş benim. Ne yapıyorsun dememe kalmadı , döndü kardeşime ;
Eşim--Onurrrr ablan beni aldatıyor.
Kardeşim-Kimle ?
Eşim--Bilmiyorum bir kadınla
Kardeşim-Erkekten iyidir , enişte
Eşim--Bende aldatcam kısasa kısas , bende kadınla aldatcam onu erkekle olsaydı erkekle aldatırdım
Ben- Ne oluyor be , gülüyorum tabi bir yandan da Ne aldatması
Eşim-Sen benim bebeğim misin onun mu ? Gidiyorum ben
Ben - Nereye ya
Eşim-Git bebeğinle konuş sen
Ben-Ama banlandı konuşamıyorum ki
Eşim-oh iyi olmuş
(tabi bunları derken ciddi değil , ailecek normal değiliz )

Kuzummm kıyamam ben sana. Basildinmi sen :)
Onur deyince afalladim birden bizede var bitane. Ana dedim noliiiii.
Sen bekarım diye alttan alttan ben sana yazarken koca ebelemis bizi :)

Madem umrunda degil neden polemige giriyorsun o da ilginc.

Neyse bana dokunmayan yilan bin yasasin diyorsun ozetle. Iyiyyyymisss

Madem umrunda degil neden polemige giriyorsun o da ilginc.
Neyse bana dokunmayan yilan bin yasasin diyorsun ozetle. Iyiyyyymisss
Polemiğe girmemek , uzatmamak için kısa kesmeye çalıştıkça uzatıyorsun. İyi akşamlar dedik konuyu kapattık . Banlanmak için özel bir çaba mı gösteriyorsun anlamadım. Üstü kapalı , kibar bir şekilde uzatmak istemediğim için yazıyorum illa açık açık "Birinin yatağına karışma hakkını gören bir insana ne yazsan boş " mu demeliyim.
Muhalefet olmak için olmaya gerek yok. İyi akşamlar.

Bir şey sorucam. Bu sperm bankası bir kişiden yüzlerce sperm alıyorsa ve o spermler yüzlerce kadına naklediliyorsa, bu yüzlerce kardeş demek. Ya bunlar büyüdüğünde birbirlerine aşık olursa. Hep merak etmişimdir. Söz meclisten dışarı

Sperm bankasına sperm bırakan bir erkeğin zaten doğacak çocuklarını umursayacağını sanmıyorum. Çocuklarını terk eden erkeklerle kafa yapıları benzer bana göre. Düşünsenizde bir de yumurta bankası var ve bir kadın düzenli olarak yumurtalarını bu bankaya bırakıyor ileride kaç çocuğu olur kendisinden habersiz, çok insani bulmuyorum ben de.

Evlenmeden ve çocuğum olmadan önce mantıklı bulduğumu hatırlıyorum sperm bankası muhabbetlerini. Ancak çocuğum büyüdükçe bunun karşılanma durumu müthiş derecede kaygılandırırdı beni. Ayol çocuk karne almaya bile babası ile gelen çocukları görünce benim babam neden gelmedi diyor. E işi olduğunu bildiğin için açıklama kolay ve sorunsuz olurken yine de annenin içi şöyle ufaktan bi acıyor. Babası olmayan bir çocuğun bu ve benzeri durumları çokca yaşaması zaten en başta annenin hüznünü, acısını artırır. anne dayanamaz zaten.

Şöyle enteresan bir durum da var çocuk yapılırken ve yapılmadan önce kişi kendi bencilliği için çocuk istiyor. Ancak çocuk olduktan sonra tamamen çocuk için istiyorsunuz her şeyi. sizin bencilliğinizden eser kalmıyor. O üzülmesin, o eksik hissetmesin, o mutsuz olmasın, onun gözlerinde keder olmasın, hep o, o, o, o... İşte o noktada sanırım bu çocuk bu hüznü ömrü boyunca yaşayacağına keşke yapmasaydım doğal yollardan olsaydı der insan sanki.

Ayrıca okumuş etmiş insanlar zaten baba olamayacak yapıdaki kişilerle bir çocuk yapma girişiminde bulunmaz, dolayısıyla onların belki çocuğuna bakmayacak zaten diye düşünmesi yersiz bana göre. Hem bir ihtimal uğruma baba faktörü tamamen ortadan kaldırılmamalı. Çocuğa haksızlık.

bunlara söyleyecek en iğrenç sözlerime bile acıyorum

sperm bankası ne demek ya bunu düşünebilmek ne demek

süt bankasına karşı çıkılıyor ama buna çıkılmıyor

ikisinin farkı ne!!!!

Sperm bankasindan alinan bir sperm ile cocuk sahibi olmak okadar mantiksiz birsey ki..
Annesiz babasiz yetim ve öksüz kalmis okadar cok cocuk var iken böyle bir yola koyulmak annelikten cok uzak adlandiramadigim birsey..

sperm bankasindan aldigi cocugu dogurunca bundan daha mi kotu bisey yapmis olacakti Allah askina !!! resmen adami kandirmis kullanmis simdi de mahkeme karari cikartip adamin evladini gostermiyor...
var mi boyle bi vicdan ya !!

hayatimda gordugum en assagilik kadin bu.sperm bankasindan olan hamikelikleri de hos gorup savunmuyorum ama onu yapsa daha.masum olurdu bi nebze insanlarin gozunde
'anne olmak istedi yapti' denilirdi gecilip gidilirdi ama boyle merhametsizlik olur mu...o bebegin babaaanne dede babasi napsin simdi....kuzularini koklamak istemezler mi???
igrenc otesi bi kadin, baktikca midem bulaniyor

Dün başka bir haber sitesinde, dava dilekçesinde yer alan maddeleri yayınlamışlardı.
O habere göre ise ciddi anlamda sözlü ve hafif fiziksel şiddet gördüğü, sürekli ölüm tehditi aldığı ileri sülürüyordu.
Kocası olacak adamın öfke kontrolü ile ilgili sorunlu olduğu ve tedavi gördüğü de çevresi tarafından bilinen bir gerçekmiş.
Hatta mahkeme uzaklaştırma kararının yanında tedaviye devam etmesi yönünde beyan vermiş.
Ben hiç zaannetmiyorum, 2 aylık oğlu olan hiçbir kadın durduk yere boşanmaz, evladına bunu yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…