Ece Erken-Serkan Uçar çifti boşanma kararı aldı

ünlülerin boşanma olayınca nedense hep kadınlar haklı mağdur olan hep kadınmış gibi neden davranılıyor tarafsız olmayı deneselerya gerçi insanlar buna çokta inanmıyor magazin bunu bu şekilde yansıtıyor böyle yazmasalar dikket çekmez özellikle dikkat edin hep erkekler çalışmıyor ,açtıgı işleri batan parası biten tiplermiş çocuklarıyla hiç ilgilenmiyormuş gibi yansıtılıyorlar kadınlar evlendimi çocukta oldu mu sanki kutsanmış gibiler dokunulmazlıkları varmış gibiler evlendikleri insanlar parasız olsa sizce bunlar evlenir mi biraz mantıklı olalım

Zaten sırf çocuk sahibi olmak için evlendi.Onuda elde etti artık boşancak tabi.Kendisinden 11 yaş küçük.Hem çocuğu hem de kocasını büyütmeyemi uğraşacak.

Demek para olunca huzur olmuyormus..ne yasadigini bilemeyiz ama sabir tahammul hic yok bazi unlulerde.evlenmek bosanmak kadar kolay

Eskiden evlilik Müessesesi evlilik kurumu toplumun en temel yapı Taşı diye tanımlanırdı
Bu yapı zedelenmesin diye Çiftler ödün verirdi mücadele ederdi bir olabilmek için
Şimdilerde en ufak bir olayda herkes restini çekiyor
Nasıl bu hale geldik
Çocuklarımızı nasıl bir toplumda yetiştiriyoruz
Ahlaki değerlerimizle birlikte gelecek nesilleride kaybediyoruz maalesef çok acı

Kadinin kendi karari, kendi hayati yaa istedigini yapar.
Amma saldirmissiniz bazi yorumlara da sasirdim yani..
Aldatilmayi mutsuz olmayi cocuk icin goze almak marifet mi.. Yuhlamissiniz birde..

o değilde ece erken hala aynı
çocukluğumda hatırlıyorumda sunuculuk yapıyordu sayfa sayfa faxlar geliyordu onu okurdu
fax mı kaldı şimdilerde :KK70:

beklenen birşeydi zaten bi anda oldu şimdide hiç şaşırtıcı bir haber değil boşanmaları onlar için çocuk oyuncağı bu iş ne olmuş sanki boşanmak için evlenmek moda oldu

Ece Erken'in evlendiğini bile simdi bosanma haberiyle öğreniyorum :) konuyla o kadar alakasiz bir insanin iste :) ama yorumların çoğuna katilamiyorum. Çocuğa neden yazik olsun? Mutlu olmadifi halde mutluluk rolü yapan, kocasi onu aldatip kadinlik gururunu ayaklar altına aldiği halde evliliğine devam eden kadinlarin çocukları çok mu mutlu oluyor? Mutluluk yalani altında evlilik sürdürmek anlamsiz geliyor bana o yüzde ünlü ünsüz kim olursa olsun istediği zaman toplum ne der, su ne olur diye düşünmeden bosanabilmeli bence. Kadinlar yaslanmaktan, belli bir yaştan sonra yeni birini bulamamaktan da korkuyor içten içe. Her şeyin sadece saf annelik içgüdüsü ve korumasiyla yapildigini düşünmüyorum. Hepsi için hayirlisi olsun ne diyeyim.

Allah çirkin şansı versin demişler. Gül gibi kız valla pek güzel. Ama bana hiç bir zaman mutlu gibi gelmiyor.

Çok şaşırdım habere.. Fazla mutlu görünüyorlardı.. Hayırlısı olsun herkesin kendi kararı.

Avrupadaki kadınları geçmiş bunlar! Avrupadaki bayanlar böyle yapıyor..sırf evlat sahibi olmak için birlikte oluyorlar evleniyorlar. Çocuk olduktan sonra kocaya tekmeyi basıyorlar,kocanın ne değeri nede varlığı önemli artık.. Çocuk oldu koca bitti....

Aynı mantık. Kötü örnek oluyorlar!

O değil de çocuğa yazık la :KK43: daha küçücük çocuk :KK43: off :/

Sosyal medya hesabinda kim yuvasini mutlu gostermek istemezki falan yazmis
Bebegi 2 aylikken aldirmak istemis 1 yil cok sorun yasayip sabretmis
Ya zaten istediginiz gibi yasiyorsunuz neden tanimadan evlendin
Esinin ailesi hic ortada yok hep ece erkenin annesi babasi birseylerin yolunda gitmedigi belli oluyordu paylasimlardan hakkinda hayirlisi olsun

X