Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla bravo zehir hafiye gibisin canımAZ once instagram hesabina bakayim dedim bir fotograf paylasmis altindaki yorumlari okuyordum bes alti tane fake hesap zaten serkan ailesini bile dolandiran insan senin evinde oturuyor her gece barlarda geziyordu bes kurus parasi yoktu senin sayende piyasa yapti unlu oldu actigi isi de batirdi filan diye yorumlar yapmis ben de bunlari ece erken'in yazdigini dusundum acikcasi cunku cok alakasi ve sirf bunlari yazmak icin acilmis hesaplardi hepsi bariz ve ece erken kendisinin sirf cocuk yapmak icin serkani kullanip attigi yorumlarina millet bunlari gorsun diye yazdi bence sonra ben ece erkeni etiketlemedim bile sadece fale hesaplari etiketleyip ece hanim bu hesaplar fake galiba :) yazdim aman allahim ece erken direk bana cevap yazdi o kimseye cevap vermeyen yorumlara bakmiyorum bile diyen kadin bana ozel hayatimla ilgili yazilan mesajlari siliyorum !!! Yazdi ve beni engelledi :) saka gibi koskoca kadin kendini aklamak icin sahte hesaplar acmis kocasini karalayaxak yorumlar yapip icini rahatlatiyor biraz hastalikli bi durum sanki sonra ne oldu dersiniz peki yeni bir sahte hesap direk beni etiketleyerek yorum yazmis ece sen salaksin bak bu mesajlari neden siliyorsun insanlar gorsun gercek yuzunu serkanin evert lookinside ben de sahte hesabim ama bu kadin benim mesajimi da silecek yazmis hahahahha magazin muhabiri gibi hissettim kendimi isim gucum yok bunla ugrastim gece gece ve cok eglendim
Aynen bende bunları düşündüm,çocuk ilişkiyi kurtarmıyor aslında bitirme noktasına getiriyor,düşmanım olsa iki aylık bebeği olan bir annenin bunları yaşamasını istemem,üzüldümMesajlar çok Üzücü
Bence evliliklerin en tehlikeli senesi çocuk olduğu sene
Erkek gezmeye devam ediyor bir de gelini istemeyen aile dolduruşu var
Kadın evde çocuk BAKIYOR bırakmak istemiyor derken zorda
Eve erken i sevimsiz bulurum ama nedense bu durumda farklı bir şey talep etmeden ayrılıyor ve birbirlerini seviyorlar ama atar gider yapmışlar bir de Erkeğin daha önce de dengesiz şeyleri olmuştu..
Ben boyle boyle ruh hastasi oldum bananeyse milletten cok kurcaliyorum her seyi kafamda cok dertliyim bunu magazincilere haber olarak satsam mi acaba ogrenciyim harcligim cikar hahahahWalla bravo zehir hafiye gibisin canım