-
- Konu Sahibi kkrizantem
çok zor. bu olayda sadece ve sadece çocuk ve duyguları önemli benim için. ve bir çocuğu bu travmalarla yaşatmak bana doğru gelmiyor.herkesin kendi fikri ve yaşantısı var sonuçta saygı duyarım ama düşünüyorumda ilerde çocuk büyüyünce babam kim dese ne bilim nasıl cevap verilirki bu soruya. öldümü denir acaba yada gerçek söylense kabullenebilir mi bu durumu
biraz empati yapınca o ruh hali feci gerçekten.çok zor. bu olayda sadece ve sadece çocuk ve duyguları önemli benim için. ve bir çocuğu bu travmalarla yaşatmak bana doğru gelmiyor.
http://www.hurriyet.com.tr/avrupa/26960129.asp tam örneği sayılmaz ama söylediğiniz şey mümkünSperm bankasından sperm alıp çocuk yapmak banada sakıncalı geliyor belki aynıkkişinin spermlerini bir kaç kadın kullandı diyelim
İlerde bu çocuğun bilmediği öyle yada böyle kardeşleri olucak ve belki bu kardeşle sevgili daha da kötüsü eş olucak yapanlara bir şey diyemem herkes seçimleriyle yaşar fakat bazı şeyleri bin kez düşünmek gerekir
bunu seven olduğunu sanmıyorum bibi yaZaten bu kadını hiç sevemedim hep söylerim çok itici içten pazarlıklı gelirdi bana al iştebi hoşlanmadığımda iyi biri çıksa dişi kırıcam hayatım boyunca böyle oldu
Öff sorma sinsi şeybunu seven olduğunu sanmıyorum bibi yases tonu bile uyuz
Ya bir de o çocuklardan biri diğer kardeşiyle bilmeden evlense düşünseneherkesin kendi fikri ve yaşantısı var sonuçta saygı duyarım ama düşünüyorumda ilerde çocuk büyüyünce babam kim dese ne bilim nasıl cevap verilirki bu soruya. öldümü denir acaba yada gerçek söylense kabullenebilir mi bu durumu
zamanında haber çıkmıştı. sperm bankasından alınan spermlerle dünyaya gelen bilmem kaç kardeş çeşitli araştırmalarla birbirlerini bulup biraraya gelmişlerdi. dediğin şey gayet mümkün yani sevgili falanda olabilirlerdi. çok fena.Sperm bankasından sperm alıp çocuk yapmak banada sakıncalı geliyor belki aynıkkişinin spermlerini bir kaç kadın kullandı diyelim
İlerde bu çocuğun bilmediği öyle yada böyle kardeşleri olucak ve belki bu kardeşle sevgili daha da kötüsü eş olucak yapanlara bir şey diyemem herkes seçimleriyle yaşar fakat bazı şeyleri bin kez düşünmek gerekir
o ne be tüylerim diken diken olduhttp://www.hurriyet.com.tr/avrupa/26960129.asp tam örneği sayılmaz ama söylediğiniz şey mümkün
Evlilik kurumunun ayaklar altında olması ünlüler yüzünden yani ? Ülkede herkes ünlü o zaman . Ünlü-ünsüz diye ayıramazsınız bunu. Toplumun her kesiminde olan şeyler bunlar. En azından bunlar çocuk yapıp boşanıp maaş veriyor kadına , alt tabakalarda bu da yok.Bu evlen-çocuk yap-boşan modeli'nin engellenmesi lazım aslında. Bazı ünlüler isim vermeye gerek yok, bunu yapıyorlar. Evlilik kurumunu kullanmasalar bari. Ne hallere düştü evlilik denen şey. Adam parasıyla kadın kiralar gibi, çocuk yapıp bolşanıyor, sonra da maaş veriyor kadına, şaka gibi. Bunun gibiler de sperm avcısı, iyice cılkı çıktı.
Sperm bankasını ise kimse özgürlük, bireysellik, modernlik, enttellik adı altında da kakalamaya kalkmasın. Bencillikten öte ahlaksız bu. Marketten meyve seçer gibi git sperm al çocuk yap.. ee? Sonra çocuk babasını da bilmesin, hiç o duyguyu yaşamasın.
Ahlaksızlıgı geçtim, zaten kanunda suç bu. Kimsenin soy bagını, annesini, babasını kimseden gizleyemezsiniz. Kendi bencilligin yüzünden çocuga sormadan ıvır zıvır şeyler yapmanın adı özgürlük, entellik falan olmaz.
Örnekleri mevcut hayatımYa bir de o çocuklardan biri diğer kardeşiyle bilmeden evlense düşünsene
Leyla Kömürcü okuduğum bir haberde çocuk babasını sorarsa ona "yandı bitti kül oldu "diyeceğim demiş. Şaka yaptı sanırım.herkesin kendi fikri ve yaşantısı var sonuçta saygı duyarım ama düşünüyorumda ilerde çocuk büyüyünce babam kim dese ne bilim nasıl cevap verilirki bu soruya. öldümü denir acaba yada gerçek söylense kabullenebilir mi bu durumu