'Git bankadan sperm al çocuk yap' Ece Erken-Serkan Uçar

çok zor. bu olayda sadece ve sadece çocuk ve duyguları önemli benim için. ve bir çocuğu bu travmalarla yaşatmak bana doğru gelmiyor.

Diger konuya tam zamanlı örnek olmuş Sperm için evlen-boşan modeli. Bak feminizmin radikali geliyor işte cognitive Buradan da bu erkekleri hadım etmeye geri kalanını da damızlık olarak kullanmaya kadar gider

Neyse konu dagıtmıcam bu sefer. Bu evlen-çocuk yap-boşan modeli'nin engellenmesi lazım aslında. Bazı ünlüler isim vermeye gerek yok, bunu yapıyorlar. Evlilik kurumunu kullanmasalar bari. Ne hallere düştü evlilik denen şey. Adam parasıyla kadın kiralar gibi, çocuk yapıp bolşanıyor, sonra da maaş veriyor kadına, şaka gibi. Bunun gibiler de sperm avcısı, iyice cılkı çıktı.

Sperm bankasını ise kimse özgürlük, bireysellik, modernlik, enttellik adı altında da kakalamaya kalkmasın. Bencillikten öte ahlaksız bu. Marketten meyve seçer gibi git sperm al çocuk yap.. ee? Sonra çocuk babasını da bilmesin, hiç o duyguyu yaşamasın.

Ahlaksızlıgı geçtim, zaten kanunda suç bu. Kimsenin soy bagını, annesini, babasını kimseden gizleyemezsiniz. Kendi bencilligin yüzünden çocuga sormadan ıvır zıvır şeyler yapmanın adı özgürlük, entellik falan olmaz.

Sperm bankasından sperm alıp çocuk yapmak banada sakıncalı geliyor belki aynıkkişinin spermlerini bir kaç kadın kullandı diyelim

İlerde bu çocuğun bilmediği öyle yada böyle kardeşleri olucak ve belki bu kardeşle sevgili daha da kötüsü eş olucak yapanlara bir şey diyemem herkes seçimleriyle yaşar fakat bazı şeyleri bin kez düşünmek gerekir

http://www.hurriyet.com.tr/avrupa/26960129.asp tam örneği sayılmaz ama söylediğiniz şey mümkün

Zaten bu kadını hiç sevemedim hep söylerim çok itici içten pazarlıklı gelirdi bana al işte bi hoşlanmadığımda iyi biri çıksa dişi kırıcam hayatım boyunca böyle oldu

Ya bir de o çocuklardan biri diğer kardeşiyle bilmeden evlense düşünsene

zamanında haber çıkmıştı. sperm bankasından alınan spermlerle dünyaya gelen bilmem kaç kardeş çeşitli araştırmalarla birbirlerini bulup biraraya gelmişlerdi. dediğin şey gayet mümkün yani sevgili falanda olabilirlerdi. çok fena.

http://www.hurriyet.com.tr/avrupa/26960129.asp tam örneği sayılmaz ama söylediğiniz şey mümkün
o ne be tüylerim diken diken oldu

Böylece ece erken'in nasıl yapıldığı ortaya çıkmış oldu ailece herşeyin bankadan olanı makbul belliki..

Doğru ünlüler çocuk için nikah masasına oturuyorlar yoksa genelde dost hayatı epey toplumdan uzak yaşam tarzları ve fikirleri var , para her türlü pisliği , ahlaksızlığı temizliyor

Evlilik kurumunun ayaklar altında olması ünlüler yüzünden yani ? Ülkede herkes ünlü o zaman . Ünlü-ünsüz diye ayıramazsınız bunu. Toplumun her kesiminde olan şeyler bunlar. En azından bunlar çocuk yapıp boşanıp maaş veriyor kadına , alt tabakalarda bu da yok.
Çocuk sahibi olmak isteyen bir kadını sperm bankasına gitti diye kimse suçlayamaz.
1) İsterse gidip biriyle sevişerek de hamile kalabilir.
2) Demek ki o çocuğa bakacak maddi-manevi güce sahip . Maddi gücü olmayıp Allah rızkını verir diye ard arda doğuran tipte ki insanlardan değil.
3) Önüne gelen birinden çocuk yapmadığı için çocuğun kalıtsal bir hastalık taşıma ihtimali de oldukça düşer.

Sanki ülkede babasız büyüyen hiç çocuk yok , evliliklerin bir ömür süreceğinin kimse garantisini veremez. Boşanmak isteyen biri olursa da devlet buna engel olamaz , onlara ne ?

Bencillik kısmına gelince , bu konuda herkes bencildir . İnsanlar tamamen kendi çıkarları doğrultusunda çocuk yapar. Ben yaşlanınca bana baksın , dünyada benden bir parça olsun . Tamamen hayvanlarda bulunan üreme iç güdüsü ile yapar herkes çocuğu . Bunu da kimse kabul etmez ama bu doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.

Normal olan şey topluma göre farklılık gözetir , a grubu ) ataerkil ailede büyümüş, köyden dışarı çıkmamış , kadının tek başına hareket edemeyeceği toplumda büyüyen bir insanın normalleri ile b grubu ) bunların tersinin yaşandığı yerdeki toplumun normali bir değildir.
A ya da B grubu karşı tarafı kendi normlarına göre değerlendiremez.

Normal aile yapısına sahip insanların da ne kadar düzgün çocuklar yetiştirdiği oldukça tartışılacak bir konudur.

şimdi verilen örneklerin çok yanlış olduğunu heppimiz biliyoruz. çocuk yapmanın saçma sapan nedenlerini. bilinçsizce ebeveyn olmalarını.
ama o örnekleri verdiğimizde ,sperm bankasından hamile kalındığında bu çockların yaşayacağı travmaları yok sayamıyoruz.
yada o yanlışlar,bu olayında yanlışlığını yok etmiyor benim gözümde...

Leyla Kömürcü okuduğum bir haberde çocuk babasını sorarsa ona "yandı bitti kül oldu "diyeceğim demiş. Şaka yaptı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…