- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi kkrizantem
Off, çon uzuldum şu çiftin çocuklarına bee..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun gibi birine de bu cvp yakışırdı zaten...Leyla Kömürcü okuduğum bir haberde çocuk babasını sorarsa ona "yandı bitti kül oldu "diyeceğim demiş. Şaka yaptı sanırım.
Tamam baba yandida amca hala dede nineye ne oldu berabermi yandilar.neresinden tutsak elimizde kaliyorLeyla Kömürcü okuduğum bir haberde çocuk babasını sorarsa ona "yandı bitti kül oldu "diyeceğim demiş. Şaka yaptı sanırım.
Elbette babası olmayan binlerce yetim çocuk var.babası olmamak başka birşey babası belli olmamak başka birşey.hergün bdv de cinsi sapiklarla ilgili konular açılıyor ve herkes nefret kusuyor.kimin olduğu bilinmeden alınan o sperm belki azılı bir sapığın spermi.kim bi sapıktan çocuk dünyaya getirmek ister kiEvlilik kurumunun ayaklar altında olması ünlüler yüzünden yani ? Ülkede herkes ünlü o zaman . Ünlü-ünsüz diye ayıramazsınız bunu. Toplumun her kesiminde olan şeyler bunlar. En azından bunlar çocuk yapıp boşanıp maaş veriyor kadına , alt tabakalarda bu da yok.
Çocuk sahibi olmak isteyen bir kadını sperm bankasına gitti diye kimse suçlayamaz.
1) İsterse gidip biriyle sevişerek de hamile kalabilir.
2) Demek ki o çocuğa bakacak maddi-manevi güce sahip . Maddi gücü olmayıp Allah rızkını verir diye ard arda doğuran tipte ki insanlardan değil.
3) Önüne gelen birinden çocuk yapmadığı için çocuğun kalıtsal bir hastalık taşıma ihtimali de oldukça düşer.
Sanki ülkede babasız büyüyen hiç çocuk yok , evliliklerin bir ömür süreceğinin kimse garantisini veremez. Boşanmak isteyen biri olursa da devlet buna engel olamaz , onlara ne ?
Bencillik kısmına gelince , bu konuda herkes bencildir . İnsanlar tamamen kendi çıkarları doğrultusunda çocuk yapar. Ben yaşlanınca bana baksın , dünyada benden bir parça olsun . Tamamen hayvanlarda bulunan üreme iç güdüsü ile yapar herkes çocuğu . Bunu da kimse kabul etmez ama bu doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.
Normal olan şey topluma göre farklılık gözetir , a grubu ) ataerkil ailede büyümüş, köyden dışarı çıkmamış , kadının tek başına hareket edemeyeceği toplumda büyüyen bir insanın normalleri ile b grubu ) bunların tersinin yaşandığı yerdeki toplumun normali bir değildir.
A ya da B grubu karşı tarafı kendi normlarına göre değerlendiremez.
Normal aile yapısına sahip insanların da ne kadar düzgün çocuklar yetiştirdiği oldukça tartışılacak bir konudur.
Evlilik kurumunun ayaklar altında olması ünlüler yüzünden yani ? Ülkede herkes ünlü o zaman . Ünlü-ünsüz diye ayıramazsınız bunu. Toplumun her kesiminde olan şeyler bunlar. En azından bunlar çocuk yapıp boşanıp maaş veriyor kadına , alt tabakalarda bu da yok.
Çocuk sahibi olmak isteyen bir kadını sperm bankasına gitti diye kimse suçlayamaz.
1) İsterse gidip biriyle sevişerek de hamile kalabilir.
2) Demek ki o çocuğa bakacak maddi-manevi güce sahip . Maddi gücü olmayıp Allah rızkını verir diye ard arda doğuran tipte ki insanlardan değil.
3) Önüne gelen birinden çocuk yapmadığı için çocuğun kalıtsal bir hastalık taşıma ihtimali de oldukça düşer.
Sanki ülkede babasız büyüyen hiç çocuk yok , evliliklerin bir ömür süreceğinin kimse garantisini veremez. Boşanmak isteyen biri olursa da devlet buna engel olamaz , onlara ne ?
Bencillik kısmına gelince , bu konuda herkes bencildir . İnsanlar tamamen kendi çıkarları doğrultusunda çocuk yapar. Ben yaşlanınca bana baksın , dünyada benden bir parça olsun . Tamamen hayvanlarda bulunan üreme iç güdüsü ile yapar herkes çocuğu . Bunu da kimse kabul etmez ama bu doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.
Normal olan şey topluma göre farklılık gözetir , a grubu ) ataerkil ailede büyümüş, köyden dışarı çıkmamış , kadının tek başına hareket edemeyeceği toplumda büyüyen bir insanın normalleri ile b grubu ) bunların tersinin yaşandığı yerdeki toplumun normali bir değildir.
A ya da B grubu karşı tarafı kendi normlarına göre değerlendiremez.
Normal aile yapısına sahip insanların da ne kadar düzgün çocuklar yetiştirdiği oldukça tartışılacak bir konudur.
BoyleBöyle babalar varmi gercekten..yani ben ailemle konuştum valla, henüz çocuk istiyor muyum emin değilim ama bir iki seneye kadar sperm bankasından sperm alabilirim dedim.
babam bi ters ters baktı ama anladı ki sonra ciddiyim, sen bilirsin dedi.
en azından saçma sapan bir evlilik yapmış olmam.
Ben neden seni bekar sanıyorum yaaa.. Neden. . Neden nin. ...Belki o zamana hayatının aşkını bulursun
Benimde çocukluğumdan beri yapacağım en son 2 şeyden biri evlenmekti , Evleneceksin Fikrin değişir derdi büyüklerim , evlenirsem de ancak hayatımın aşkı bu diyerek 1- 2 haftada evlenirim ben derdim (filmlerde olur ya romantik romantik ),2 hafta da olmaz öle şey derlerdi Sonra genç anne olmak istiyorum ama evlenmek istemiyorum derdim ,Oldukça yüksek bir gelirim olacak bende bankadan çocuk sahibi olacaktım , ergenlik düşüncelerime bak . Ama sonra evlendim şekerim bankadır spermdir olmadı ama ilk o olmaz dedikleri şeyi yaptım,çokta iyi oldu ; pişman olmadım hiç , bir daha yaparım
Belki senin de evlilik ya da çocukla olan düşüncelerin değişir , ya da düşüncelerin tam olarak oturur , her kadın evlenecek diye bir kural yok , evlenmek istemeyip çocuk sahibi olmak isteyen çok kadın var. Eğer evleneceğin doğru insanı bulamadıysan dediğin gibi sırf çocuk için saçma sapan bir evlilik yapmaman daha iyi. Of çenem düşmüş benim daha yazarım da bitireyim baş ağrıtmadan
var ya napsın adam yazık :)BoyleBöyle babalar varmi gercekten..
bana koyacağınız tanıyı merak ettim şahsen, öğrenmek istedim.Babası belli olmayan bir çocuk ..ve bunu bile isteye yapmak..
Kalbim Vicdanın ŕuhum hepsi birden isyan ediyor düşününce bile. .
Bu ne bencillik diycem sadece daha başka çok şey denir..
Bazı insanlara tanı koymak için uzman olmaya gerek yok bnce..
Bravo canım sana çok güzel yazmışsın...Ünlüleri örnek verdim, sadece ünlüler yapıyor diye bir şey mi demişim ben? Yoksa bana göre evlenmiş olmak için evlenip çocuk yapan herkes aynı kefede. Evlen çocuk yap 1-2 yıl sonra saçma sebeplerle boşan, bunlar da aynı kefede. Aynı şekilde Allah rızkını verir deyip patır patır doguranlar da...
Ben yorumumda yazdım entellik, modernlik, birey olmak, özgürlük adı altında satmasın kimse diye. Sen gelmiş bunu yapıyorsun. Sperm bankasına evet deyince senin B grubuna dahil olunmuyor, özgür kadın olunmuyor, entel dantel, modern falan hiç olunmuyor. Sperm bankasına karşı olunca sanki aynı anda cahil oldugum anlamına geliyor dimi ya da köyde patır patır doguranları savunuyorum anlamına geliyor dimi? Ya da sperm bankasına karşıyım diye köyde, kadının özgür(!) hareket edemedigi yerlerde yetiştigim anlamına da gelmiyor. Kafana göre yazmışsın. Ayrıca bunun bencillikten öte ahlaksızlık oldugunu söyledim.
Hayvanlardan bahsedeceksek eger, gerçege o kadar baglıysan, o zaman erkekler hamile bırakıp bırakıp gitsin kadınları... Kadın da zamanı gelince çalı çırpının arasında dogursun yavrusunu? Ya da erkek aslanların yaptıgı gibi gidip dişiye sahip olsunlar. Ya da yaşlı erkegi öldürüp dişilere sahip olsunlar, eski erkekten olan yavruları da hemen öldürsünler? Madem çok dogallıga düşkünsün, bunlar da dogal. Hayvanlarda idealizm diye bir şey yok, o yüzden her konuya hayvanlardan örnek verip durmanın alemi de yok. Medeniyet kurulduysa bu daha çok dogal olana karşı durdugumuzdan kaynaklı zaten. Böyle olmasını engelleyen kim? Devlet. Devlete zamanı gelince sıgınıyorsan zamanı gelince de boyun egersin, buna mecbursun. Öyle özgürüm demekle olmuyor bu işler yani.
Hatta erkekler kadınları kuluçka makinesi olarak kullansın, ister misin? Versin 3-5 kuruş, kadının rahmini kiralasın, çocuk olunca da kadına tekmeyi bassın. Hatta senin savunmandaki gibi çocuga maddi-manevi yetebilecek biriyse, 3 tane kadın tutsun, kısa sürede hamile bıraksın hepsini, çocuklar dogunca alsın çocukları gitsin? Ne de olsa adam tek başına yetebilecektir, çocuklar çok güzel yetieşcektir, rahmini kiralayan kadın da parasını almıştır artık. Buna talip olacak bir dolu kadın bulunur, şu an mülteci Suriye'li kadınlar mesela buna balıklama atlar. Güzel bir şey mi bu? Çocuk anne nedir bilmeyecek, annesinin kim oldugunu saklayacaksın çocuktan falan filan...
Çocugun iyi yetişip yetişmemesi konu bile degil burada. Yoksa anne-babası hiç olmayan çocuk da gayet iyi yetişir mesela yetişirme yurdunda ya da başka bir ailenin yanında. Hatta belki senin benim yetiştirebilecegim çocuktan bile iyi yetişebilir. Bu böyle diye, çocukları yapıp yapıp sokaga atmayı da entellik, modernlik diye mi yutturmaya kalkmazsın herhalde?
Bunun özgürlükle falan bir ilgisi yok. Bu gibi şeyler medeniyetsizliktir aile kavramına karşıdır çünkü. Çocuklar anne-babalarını bilmeli. Anne babadan keyfi ayrı bırakılmamalı.
lütfen ruhsal boyutuna girin, merak ettim, ciddiyim.İleri derece bencillik diyerek tip dünyasına yeni bir tanı kazandırmak istiyorum..
Boyle bir seyi istemenin ruhsal boyut kismina girmiycem aramızda bozulmasın hemde ban yemek o kadarda güzel bişi degil..
Elbette babası olmayan binlerce yetim çocuk var.babası olmamak başka birşey babası belli olmamak başka birşey.hergün bdv de cinsi sapiklarla ilgili konular açılıyor ve herkes nefret kusuyor.kimin olduğu bilinmeden alınan o sperm belki azılı bir sapığın spermi.kim bi sapıktan çocuk dünyaya getirmek ister ki
Gerçeğe o kadar bağlıysan erkekler kadınları hamile bırakıp gitsin , kadınlar çalı da doğursun mu ? Hiç güleceğim yoktu ya İnsanların çocuk yapmasının altında yatan nedeni örneklendirmişim evet bu ikisi arasında bu nokta da hala fark yoktur.Ünlüleri örnek verdim, sadece ünlüler yapıyor diye bir şey mi demişim ben? Yoksa bana göre evlenmiş olmak için evlenip çocuk yapan herkes aynı kefede. Evlen çocuk yap 1-2 yıl sonra saçma sebeplerle boşan, bunlar da aynı kefede. Aynı şekilde Allah rızkını verir deyip patır patır doguranlar da...
Ben yorumumda yazdım entellik, modernlik, birey olmak, özgürlük adı altında satmasın kimse diye. Sen gelmiş bunu yapıyorsun. Sperm bankasına evet deyince senin B grubuna dahil olunmuyor, özgür kadın olunmuyor, entel dantel, modern falan hiç olunmuyor. Sperm bankasına karşı olunca sanki aynı anda cahil oldugum anlamına geliyor dimi ya da köyde patır patır doguranları savunuyorum anlamına geliyor dimi? Ya da sperm bankasına karşıyım diye köyde, kadının özgür(!) hareket edemedigi yerlerde yetiştigim anlamına da gelmiyor. Kafana göre yazmışsın. Ayrıca bunun bencillikten öte ahlaksızlık oldugunu söyledim.
Hayvanlardan bahsedeceksek eger, gerçege o kadar baglıysan, o zaman erkekler hamile bırakıp bırakıp gitsin kadınları... Kadın da zamanı gelince çalı çırpının arasında dogursun yavrusunu? Ya da erkek aslanların yaptıgı gibi gidip dişiye sahip olsunlar. Ya da yaşlı erkegi öldürüp dişilere sahip olsunlar, eski erkekten olan yavruları da hemen öldürsünler? Madem çok dogallıga düşkünsün, bunlar da dogal. Hayvanlarda idealizm diye bir şey yok, o yüzden her konuya hayvanlardan örnek verip durmanın alemi de yok. Medeniyet kurulduysa bu daha çok dogal olana karşı durdugumuzdan kaynaklı zaten. Böyle olmasını engelleyen kim? Devlet. Devlete zamanı gelince sıgınıyorsan zamanı gelince de boyun egersin, buna mecburun. Öyle özgürüm demekle olmuyor bu işler yani.
Hatta erkekler kadınları kuluçka makinesi olarak kullansın, ister misin? Versin 3-5 kuruş, kadının rahmini kiralasın, çocuk olunca da kadına tekmeyi bassın. Hatta senin savunmandaki gibi çocuga maddi-manevi yetebilecek biriyse, 3 tane kadın tutsun, kısa sürede hamile bıraksın hepsini, çocuklar dogunca alsın çocukları gitsin? Ne de olsa adam tek başına yetebilecektir, çocuklar çok güzel yetieşcektir, rahmini kiralayan kadın da parasını almıştır artık. Buna talip olacak bir dolu kadın bulunur, şu an mülteci Suriye'li kadınlar mesela buna balıklama atlar. Güzel bir şey mi bu? Çocuk anne nedir bilmeyecek, annesinin kim oldugunu saklayacaksın çocuktan falan filan...
Çocugun iyi yetişip yetişmemesi konu bile degil burada. Yoksa anne-babası hiç olmayan çocuk da gayet iyi yetişir mesela yetişirme yurdunda ya da başka bir ailenin yanında. Hatta belki senin benim yetiştirebilecegim çocuktan bile iyi yetişebilir. Bu böyle diye, çocukları yapıp yapıp sokaga atmayı da entellik, modernlik diye mi yutturmaya kalkmazsın herhalde?
Bunun özgürlükle falan bir ilgisi yok. Bu gibi şeyler medeniyetsizliktir aile kavramına karşıdır çünkü. Çocuklar anne-babalarını bilmeli. Anne babadan keyfi ayrı bırakılmamalı.
bu dediğinizin olması mümkün değil demesek de çok zayıf bir ihtimal, sperm ya da yumurta bağışçısı olabilmeniz için bir sürü psikolojik ve adli testten geçmeniz gerekiyor. sabıka kaydı ve genetik havuzu incelenir, bağışçının, bir kadın evlenirken kocasının adli sicilini bilmez ama sperm alan kadın bağışçının sicilini bilir.Elbette babası olmayan binlerce yetim çocuk var.babası olmamak başka birşey babası belli olmamak başka birşey.hergün bdv de cinsi sapiklarla ilgili konular açılıyor ve herkes nefret kusuyor.kimin olduğu bilinmeden alınan o sperm belki azılı bir sapığın spermi.kim bi sapıktan çocuk dünyaya getirmek ister ki
Bilmem ki neden ? Hep bekar sanıyorlar beni , sanırım ; Eşcinselleri savunmamBoyleBöyle babalar varmi gercekten..
Ben neden seni bekar sanıyorum yaaa.. Neden. . Neden nin. ...
bu konuda haklısın. kolay bir şey olmayacaktır. ama örneğin evlenip boşanıp babasının aramadığı da bir sürü çocuk var ki bu da o çocuk için kötü bir travma.sperm bankası olayını asla ahlaksızlık olarak görmüyorum. onu bedeni onun kararı.
ama bir gün o çocuk bunun hesabını sorduğundada bunu ona demesini isterinm. benim bedenim benim kararımdı çocuğum.
bakalım o çocuk buna ne diyecek.