K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz gırtlakta kasılmalar ve spazmlar!

Bende asiri yutkunuruyorum surekli sanki takiliyor bisi bide gegirme var yaniyor boğazım offff deliricez artik ☹
Reflüyü tarif ediyosunuz sanki korku ve panik midenize vurmuş olabilir reflü bogazı yakar

diğerleri için de şunu diyebilirim: Bogazınızıniki yanındaki kaslara biraz masaj yapmaya calısın eger acıyorsa bilin ki boyun ve bogaz kaslarınız gerilmiştir ... kas gerginliği de bogaz agrısı gibi hissettirebiliyo :/

Vikis surup yatıyorum sag tarafı aciyor surerken solda bisi yok sagda var kafama takarsam surekli yutkunma hisso takilio sanki bisi kafami baska biseye yorayim hicbiseyom yok nababilirim nasil gecer bu kafayo yicem yoksa

Gittim ciprelax verdi cnm onu kullanıyorum
iyi yapmışsın gitmekle canım.benim takılma hissi gitti ama bazen geri geliyor mide ilacı kullanıyorum.endoskobi oldum kronik gastrit ve reflü çıktı.mide helikobakteri çıktı.ben onun için antibiyotik kullanmıyorum kaldıramam şuan sonraya bıraktım.doktor boğazımdan biyopsi aldı iki yerden bişey çıkmadı şükür.önceden tükürük yutkunurken takılma olurdu o gitti diyebilirim ama şu aralar yemek yerken zor geçiyor sanki boğazımdan suyla yutuyorum.3 ay önce yapıldı endoskopi.acaba psikolojik mi yemek yerleşim olan takılma yemek ağzıma gelmiyor ama.internetten okudum Alaska diye bişey varmış internete kalsak öldük de gerçi.okumamak lazım okumasam bilmeyecektim bu hastalığı.bilen var mı bu hastalığı.doktor böyle bişey demedi bana.şimdi okuyunca gördüm

Geçmiş olsun canım..bu reflü belası yapiyo herşeyi..Alasya bende okumuştum Allah korusun ama belirtilerin artarsa yine git doktora cnm..girtlakta daralma demek o hastalık sanırım..yediklerin inerken çok zorlanıyoruz sanırım vende araştırmıştım bı ara..sen ilaçlarını bı kullan belki iyi olur geçer Allah'ım şifa versin

Faydası oldumu ilacın göğsümden başlayan boğazıma gelen boğuluyorum hissi artık bezdirdi bide o sırada gaz şişkinlikde hissediyorum ben
İlaç daha az takmama çare oldu normal hayatına döndüm ilaç sayesinde..ama bendede nefesimde sorun devam ediyo bogazimda yanma oluyo birde yutkunurken sol tarafta tikirt sesi geliyo ara ara ağrı yapıyor..doktora giden tekrar şu virüs bitsin inşallah..antodeprasan alın derim rahatlarsiniz

Benim çaremde ilaç galiba aynısı yutkunurken o ses bendede oluyo yanmada var iacı nekadar süredir alıyosunuz

Canım çok sağol ben mide koruyucuyu bıraktım boğazımdaki takılma geçmişti 2,5 aydır iyidim.bugün köfte soğan yedim.ayran içtim.biraz da maskeyle yürüdüm.arkadsşla konışuyoruz söa ben hep yutkunmaya başladım.arkadsş yine mi başkası dedi.bugün gerçekten de yeniden oldu boğazımdaki rahatsızlık.yediklerim iyi gelmedi heralde.reflü diye düşünüyorum ilacı da içmiyorum ya artık.bi ara psikolojik diye düşünüyordum ama mide kaynaklı diye düşünüyorum artık.senin kullandığın antidepresan ile yaradı mı canım ya

Psikolojik de olabilir mi diye de hep düşünüyorum yine sen fayda gördün mü antidepresandan ben de mi kullansam

Boğaz reflusu cnm..sabah akşam yemeklerden yarım saat önce mide koruyucunu ic..bırakma bırakınca başa donuyo malesef..soğan sarımsak çay kahve asitli şeyler yoğurt süt kullanma hepsi tetikliyo çok dikkat etmek istiyo...antidepresan kullaniyorum iyi geldi takmamami sağladı valla..ondan önce şikayetim bir ise ben üç gibi hissediyomusum gerçekten..bı sure kullan bence ben iyimi başlamışım diyorum..zaten hemen etki etmiyo 20 günden sonra filan rahatlamaya başlıyorsun

Benim çaremde ilaç galiba aynısı yutkunurken o ses bendede oluyo yanmada var iacı nekadar süredir alıyosunuz
Antidepresani 3 4 aydır kullanıyorum rahatlamami sagladi..çok takmama ma faydası oldu..miğde koruyucu da aynı 3 4 ay sır sabah akşam kullanıyorum faydası oldu ama tamamen geçti diyemem..o tıkırtı oluyo ara ara acıda devam ediyo benim..nedenini çözmüş değilim..sanırım reflunun verdiği bı zarar bogazimda

Benim geçti şuan yok ama ara ara oluyo nedenini bulanadım

Mide koruyucular da kemik erimesi yapıyormuş ondan da çekindim bir de gün de 5-7 kez tuvalete çıkıyordum ishal gibi yumuşak kıvamlı.bunu da mide koruyucu yapar dedi doktor 1 ay içmeyip deneyim dedim kendimi dün başladı hemen sinir oldum.boğazımız için hep mide koruyucu mu içmemiz lazım.bırakınca tekrarlıyor.kaç sene kullanacağız arkadaşım.ben bir de daha önce lustral kullanmıştım.seninkinden değil de bundan mı başlasam yine.6 ay kullanılıyor en az zaten

Canım sende de sık tuvalete Çıkma yaptı mi mide koruyucu.ama antidepresan içince tuvalet normal olur.sende olmayabilir belki.sadece mide koruyucu içmiyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…