Kızlar merhaba benzer sorunu bir aydır bende yaşıyorum. 40 gün oldu doğum yapalı ve doğumdan sonra başladı bu sıkıntı. Sanki boğazımda nefes almamı baskılayan bişiy var. Kaç kere kardiyologa çıktım hepsi piskyatriye yonlendirdi. Daha gitmedim. Ama biliyorum boğazımda bi sorun var. Nefesimi baskılıyor. Özellikle yemek yedikten sonra artıyor ve uyku düzenim de bozuldu. Kilo veriyorum. Yemek fazla yiyemedigim için. Bebeğimi emziriyorumama üzüntüden sütüm azaldi. Kimse yardimci olmuyor gibi kimse bana inanmıyor gibi. Piskolojim bozulmaya başladı. Ne yapacagimi şaşırdım
Doğumdan sonra evet çok bunaldim yanlız bakıyorum eşim pek yardımcı değil.yakinimda yok. Dolayısıyla çok yıprandım. Ama bu piskolojik değil boğazımızda bir boşluk var ya tam orda bi baskı var. Sanki orda bişiy duruyor ve göğsüne kadar ağrı çekiyorum. Son çare kbb ye gidicem. bilemedim artık ne yapacagimi. Allah yardimcimiz olsunGeçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Ben 3 aydır çekiyorum insanın sinirini bozuyor mutsuz ediyor.hamilelikte artıyor sıkıntılar senin de mi reflü acaba psikolojik desem sıkıntıların var mı
Kızlar merhaba benzer sorunu bir aydır bende yaşıyorum. 40 gün oldu doğum yapalı ve doğumdan sonra başladı bu sıkıntı. Sanki boğazımda nefes almamı baskılayan bişiy var. Kaç kere kardiyologa çıktım hepsi piskyatriye yonlendirdi. Daha gitmedim. Ama biliyorum boğazımda bi sorun var. Nefesimi baskılıyor. Özellikle yemek yedikten sonra artıyor ve uyku düzenim de bozuldu. Kilo veriyorum. Ymek fazla yiyemedigim için. Bebeğimi emziriyorumama üzüntüden sütüm azaldi. Kimse yardimci olmuyor gibi kimse bana inanmıyor gibi. Piskolojim bozulmaya başladı. Ne yapacagimi şaşırdım
Benim glabus gibi sürekli yumru gibi biri yutkunup duruyorum ..ve normal bağlamda var..ben onlara takilmiyorumda nefesimi tiksniyo burnumun arkasından benzine kadar bi tıkanıklık var sanki nefesin ordan gecmiyo sanki com kisitliyo beni yemek yerken bile nefessiz kalıyorum...sağ kulagimdada geçmeyen orta kulak iltihabı var ve ostakk bodrumda sorun var..onlar sebep olurmu bilemiyorum..doktorlar bişey bulamiyo nasıl gevicek bu durum bilmiyorum ...sizin sadece yumru varsa çok takilmayin evet o glabus psikolojik diyorlar belki antidrpresanlarla tskmsyarak geçer sizinkiNiye balgam sökücü verdi balgamım boğazında mı senin de sürekli benim gibi
Sizinle sorunlarımız aynı..benimde ağzımızın boşluğunda sağ tarafta önce yumru gibi bişi çıktı hep kasiliyoki orası..o yumru sürekli boğaza inip yukarı cikiyo yutkundukca..son 1.5 aydirda nefesimi tikiyo sağ tarafta bı tıkanıklık var gibi nefes aldıkça nefesimi engelliyo.. yemek yerken yine nefesimi tikiyo ..bı cozum bulursanız ne okur banada yazınKızlar merhaba benzer sorunu bir aydır bende yaşıyorum. 40 gün oldu doğum yapalı ve doğumdan sonra başladı bu sıkıntı. Sanki boğazımda nefes almamı baskılayan bişiy var. Kaç kere kardiyologa çıktım hepsi piskyatriye yonlendirdi. Daha gitmedim. Ama biliyorum boğazımda bi sorun var. Nefesimi baskılıyor. Özellikle yemek yedikten sonra artıyor ve uyku düzenim de bozuldu. Kilo veriyorum. Yemek fazla yiyemedigim için. Bebeğimi emziriyorumama üzüntüden sütüm azaldi. Kimse yardimci olmuyor gibi kimse bana inanmıyor gibi. Piskolojim bozulmaya başladı. Ne yapacagimi şaşırdım
Baktirmadigim birtek kbb kaldi. En kısa zamanda onada gidicem. Boğaz reflüsü diye birşey varmış olabilir miki? Yemek yedikten sonra daha sıkıntılıyım. Ayrıca hap içmeye korkar oldum. Yutkunmaktada zorluk çekmeye başladım. Sanki yemek yerken ilaç içerken boğazımda kalacak gibi oluyorum Allah korusun. Kızlar bu hastalık galiba piskolojimizide bozuyor. Benim öyle yani. Bebegimin etkilenmesinden korkuyorum. Allaha emanetiz. Insaallah Rabbim tez zamanda hepimize şifa verirSizinle sorunlarımız aynı..benimde ağzımızın boşluğunda sağ tarafta önce yumru gibi bişi çıktı hep kasiliyoki orası..o yumru sürekli boğaza inip yukarı cikiyo yutkundukca..son 1.5 aydirda nefesimi tikiyo sağ tarafta bı tıkanıklık var gibi nefes aldıkça nefesimi engelliyo.. yemek yerken yine nefesimi tikiyo ..bı cozum bulursanız ne okur banada yazın
Evet boğaz reflusude yapabiliyomus ama bu kadarda zorlarmi bilemiyorumki..yutkunurken mi sizde sorun var yoksa yutkunfuktan sonra nefesinizmi daralıyo..KBB ben gittim.bisry yok diyip yolladı..ama nefes alamıyorum nasıl bişi yok anlamıyorum..boğazım kasiliyo artık bu nasıl gecicek deli olucsm Allahim şifa versin hepimizeBaktirmadigim birtek kbb kaldi. En kısa zamanda onada gidicem. Boğaz reflüsü diye birşey varmış olabilir miki? Yemek yedikten sonra daha sıkıntılıyım. Ayrıca hap içmeye korkar oldum. Yutkunmaktada zorluk çekmeye başladım. Sanki yemek yerken ilaç içerken boğazımda kalacak gibi oluyorum Allah korusun. Kızlar bu hastalık galiba piskolojimizide bozuyor. Benim öyle yani. Bebegimin etkilenmesinden korkuyorum. Allaha emanetiz. Insaallah Rabbim tez zamanda hepimize şifa verir
Benim hem yutkunmamda problem var. Hem de boğazımda sanki bisey takılmış gibi bi yumru var gibi. Bugün sabahtan cok iyiydim gecti sandim. Şimdi yine başladı. Daraldım iyice ne yapmalıyım bilmiyorumEvet boğaz reflusude yapabiliyomus ama bu kadarda zorlarmi bilemiyorumki..yutkunurken mi sizde sorun var yoksa yutkunfuktan sonra nefesinizmi daralıyo..KBB ben gittim.bisry yok diyip yolladı..ama nefes alamıyorum nasıl bişi yok anlamıyorum..boğazım kasiliyo artık bu nasıl gecicek deli olucsm Allahim şifa versin hepimize
Endeskopi yaptirmismiydinjz belkondaralma vardır Allah korusun..o yumru bendede var sürekli inip çıkıyo ve sağ tarafta bı daralma hissediyorum nefesimi zorluyo sonrada boğazım kasiliyo...bı anridepresan kullansanız belki fayda görürsünüzBenim hem yutkunmamda problem var. Hem de boğazımda sanki bisey takılmış gibi bi yumru var gibi. Bugün sabahtan cok iyiydim gecti sandim. Şimdi yine başladı. Daraldım iyice ne yapmalıyım bilmiyorum
Yaptirmadim canim. Bende düşündüm anti-depresan. Önce kbb ye görüncem.sonra piskiyatriyede çıkıcam zaten ister istemez piskolojim bozuldu. Bi yandan bebeğim zor bi bebek çok gazlı ve uykuya dalmakta zorlanıyor. Onunla ugrasiyorumEndeskopi yaptirmismiydinjz belkondaralma vardır Allah korusun..o yumru bendede var sürekli inip çıkıyo ve sağ tarafta bı daralma hissediyorum nefesimi zorluyo sonrada boğazım kasiliyo...bı anridepresan kullansanız belki fayda görürsünüz
Evet bı KBB git bişi cikmazsa psikatriye gidersin..ah çok zor küçücük bebekle bunları yaşamak Allah kolaylık versin inşallah ..benimde iki tane kızım var 6 ve 1.5 yasindalar bende çok zorlanıyorum onlarla tam ilgilenemiyorum bu nefesten dolayı.. insallah iyi olucaz bı caresi bulunur insallahYaptirmadim canim. Bende düşündüm anti-depresan. Önce kbb ye görüncem.sonra piskiyatriyede çıkıcam zaten ister istemez piskolojim bozuldu. Bi yandan bebeğim zor bi bebek çok gazlı ve uykuya dalmakta zorlanıyor. Onunla ugrasiyorum
Benim yaşadıklarına benziyo..çok zor günler geçiriyorum bende..benim kulaklarımda 3 ay önce sorunnoldu çınlama tıkanıklık doluluk filan sunan bira hafifledi gibi derken birde bu boğaz çıktı..sanki burnumdan aşağı genzimde boğazımdan nefes alamıyorum bişi baskiliyo..ve bu her nefes almadan oluyo..boğazım kasiliyo bişey tikiyo gibi ..emar temiz çıktı endeskopi yaptırmadım bende..sanki nefes borum dar gibi ve boğazımda sürekli yanma oluyo..bazen burnumdan sağı kupkuru oluyo benim özellikle sağ taraf ta sorunum..bazen yumru cikiyo yutkundukca iniyo tekrar çıkıyo..yemek yerken su içerken boğazdan normal geciyo ama arkasından boğazım tekrar daralıyo nefes almak isgence gibi oluyo..Girtlaginizdaki kasilma.ne tur bir kasilma benim tum bogazimda vardi ama giderek artti onceden sadece bogulma hissi iken şimdi agri dilime kadar agri ve bazen sag kulagimda bazen her ikisinde tikanma citirti batma oluyor ve kasilma hissi saga gecti yutkunurken ozellikle oluyor nevaljide saniyelik kasilmalar agrilar oldugu söyleniyor benimki sabit gecmiyor ve girtlagima beton dökümuş gibi kafami yukari kaldirmak saga sola cevirmek ve yastiga koymakta zorlaniyorum bogazima deyen kumaş parçasi bile beni boğuyor sizin kasılmalarınizi biraz tariflersiniz
Bana kalırsa da kulağım sebep oluyo ama KBB yok olmaz diyo..östaki borusu tıkalı bende o basınçlı yapiyo acaba boğaza diyirum yapmaz diyolar bı anda ne olduysa bogazik. Böyle oldu anlamadım..sosyal hayatım sıfır..evin içinde bile zor hareket ediyorum ne olucak böyle bilmiyorum..insanlar anlamiyo psikolijik deniyo ama adım gibi eminim degilVallaha bende kafayı sıyırdım dilimi incelemekten ucu sızliyor ortasinda bir yer agriyor dokunuyorum yuzeyel agri yok ozellikle uyurken kenarlari ve ortasi agriyor kökü agriyor ve bogazimdaki o basinc berbat gozlerin portleyecek gibi yastiga bogazim deyince daha beter oluyor, kulagim tikali bide 1 haftadir
Evet glabus bendekide öyle bişi ama o beni çok rahatsoz etmiuodu sonradan nefeimde zorlanma oldu bu çok zorluyo sürekli boğazım kasiliyo nefesim zor geviyo gibi sağ taraftaBu hislerimi tuekce forumlarda bulamadim yabancı forumlarda çok guzel anlatilmiş
Globus histerikus deniliyor buna google ceviricidr globus histerukus forum diye cevirtin aratin
Bogazda bir.cisim bir el var yutkununca gidecek ama gitmiyor hissi , doktorlar bunun tabaninda fizyolojik bir rahatsizlikta olabilir piskolojikte olur deniyor ama.genelde refluye bağlaniyor