Senin yaşadıkların psikolojik bence çünkü önceden bende de uyuşmalar vardı kol bacak kafamda sürekli olurdu geçti. Hatta ara sıra kafamda olur ama onu yakmıyorum artık psikolojik olduğunu anladım kabul ettim. Mide ilacı olarak pantpas da kullandım şimdi panto kullanıyorumBen hiç ilaç kullanmıyorum sadece terapi bende ara ara oluyo ama olduğu zaman gerçekten kâbus bugün yine en beter günlerimdendi tüm gün bunları yaşadım mide bağırsak agrı kalp çevresinde agrı yutkunanama şahdamarların olduğu yerde agrı şişme uyuşma gibi şeyler çok zor çokkkkreflü için hangi ilaçları kullanıcaksın sen
inşallahİnşallah geçer inşallah Allah büyük...tek sebebi reflumu acaba ben uykudada rahat değilim o baskı uyutmuyor hergun aynı şeyle uyanmak çok zor..rabbim. Sabır versin
Evet psikolojik canım bazı günlerim çekilmez hâl aldı artık bıktırıcı bişeySenin yaşadıkların psikolojik bence çünkü önceden bende de uyuşmalar vardı kol bacak kafamda sürekli olurdu geçti. Hatta ara sıra kafamda olur ama onu yakmıyorum artık psikolojik olduğunu anladım kabul ettim. Mide ilacı olarak pantpas da kullandım şimdi panto kullanıyorum
Psikolojik olması da bi yönden iyi sebebini biliyorsun ve geçiyor.sebebini bilmeden kalacak mı bu his acaba endişesi de kötüEvet psikolojik canım bazı günlerim çekilmez hâl aldı artık bıktırıcı bişey
Ben bu ara bıktım artık vücudumda olanlardanPsikolojik olması da bi yönden iyi sebebini biliyorsun ve geçiyor.sebebini bilmeden kalacak mı bu his acaba endişesi de kötü
Ben bu ara bıktım artık vücudumda olanlardan
haklısın psikolojik rahatsızlıklar da çok zor. Ama geçeceğini düşün canım.kafanı dağıtan herşeyi dene.ben resim öğretmeniyim hep resim yapardım o zamanlar çok işe yaradı hatta şimdi de başlayım diyorum kiyap oku ben de bunkarı yapayım diyorum beynim boğazıma odaklandı başka bişey düşünmüyorum.yapışkan balgamda mı psikolojik diyorum hep hergün şuanda hatta yaşıyorum.bi gün geçecek diye umut ediyorum.kaç sene sürecek bu bi nedenini bilsem ona göre davranacağım.boğaz reflüsü olsa ilaç hiç fayda etmez miydi?dün gasraentolojiye gittim oradaki doktor reflü de tapar psikolojik de olabilir dedi 1 ay kullan reflü ilacını geçmezse psikiyatriye gidebilirsin çünkü psikolojik de oluyor bu yumru hisleri dedi antidepresan kullanıp geçen var mı acaba bu gruptainşallah
Bana gecmicekmis gibi gelio bişey bulamiyolar deliriyorum..nefes alırken konuşurken yemek yerken bişey baskiliyo biyere deyiyo gibi daraltiyo gibi çok yoruldum bir ay olucak neredeyse..kızımı bugün doktora zor götürdüm Allah'ım bu hep böyle mi devam edicek die düşünüyorumhaklısın psikolojik rahatsızlıklar da çok zor. Ama geçeceğini düşün canım.kafanı dağıtan herşeyi dene.ben resim öğretmeniyim hep resim yapardım o zamanlar çok işe yaradı hatta şimdi de başlayım diyorum kiyap oku ben de bunkarı yapayım diyorum beynim boğazıma odaklandı başka bişey düşünmüyorum.yapışkan balgamda mı psikolojik diyorum hep hergün şuanda hatta yaşıyorum.bi gün geçecek diye umut ediyorum.kaç sene sürecek bu bi nedenini bilsem ona göre davranacağım.boğaz reflüsü olsa ilaç hiç fayda etmez miydi?dün gasraentolojiye gittim oradaki doktor reflü de tapar psikolojik de olabilir dedi 1 ay kullan reflü ilacını geçmezse psikiyatriye gidebilirsin çünkü psikolojik de oluyor bu yumru hisleri dedi antidepresan kullanıp geçen var mı acaba bu grupta
Ben de 3 aydır çekiyorum allah büyük yardımcımız olsun geçer inş çok zorBana gecmicekmis gibi gelio bişey bulamiyolar deliriyorum..nefes alırken konuşurken yemek yerken bişey baskiliyo biyere deyiyo gibi daraltiyo gibi çok yoruldum bir ay olucak neredeyse..kızımı bugün doktora zor götürdüm Allah'ım bu hep böyle mi devam edicek die düşünüyorum
Boğazda kasilma oluyomu sizdede arada..herzaman bı baski var bı seylere degiyomus gibi bogazim..ara ara da kasiliyi sanki felç oluyo gibi oluyi bogazaim ozaman daha da çekilmez oluyo..napsak nereye gitsek çare bulsak çaresizlik çok zorBen de 3 aydır çekiyorum allah büyük yardımcımız olsun geçer inş çok zor
Boğazda kasilma oluyomu sizdede arada..herzaman bı baski var bı seylere degiyomus gibi bogazim..ara ara da kasiliyi sanki felç oluyo gibi oluyi bogazaim ozaman daha da çekilmez oluyo..napsak nereye gitsek çare bulsak çaresizlik çok zor
Evet az önce kötü oldum yine yapışkan bi balgam yumru hissi oluyor sanki alttan yukarı sıkıştırıyor bişey boğazımı.seninki tam nasıl oluyor.az önce yine reflü ilacımı içtim.sabah kalktığımda daha iyi oluyor sonra başlıyor gerçek yumru olan bişey olsa zaten sabah da hissederim yemek yiyip su içerken de hissederim.bu nedir ya psikolojik mi desem boğazımın içinde midemdeki gibi su sesi geliyor reflü mü acaba diyorum ilaç da fayda etmiyor şaşırdım valla.sende tam neler oluyor
Bir de ben hergün yaşıyorum bunu aralıklı değil
Yumru ara ara oluyo yutkunuyorum geçiyo bazen sonra yine çıkıyo..ben ona çok takilmiyorum ama şu sağ tarafta baskı yada bişeye degiyi gibi oluuo boğazım bazen öğürme hisi her nefes alisimda..çok zorlanıyorum arada boğazımda bı kasiliyoki anlatamam nasıl gider bu böyle bilmiyorum ikide küçük çocuğum var .KBB gittim burundan boğaza kadar baktı bişi yok dedi reflü var bira dedi ilaç verdi sabah aç karna içilen yok işe yaramadı..pazartesi yine başka kbb gidicem çare ariyorumEvet az önce kötü oldum yine yapışkan bi balgam yumru hissi oluyor sanki alttan yukarı sıkıştırıyor bişey boğazımı.seninki tam nasıl oluyor.az önce yine reflü ilacımı içtim.sabah kalktığımda daha iyi oluyor sonra başlıyor gerçek yumru olan bişey olsa zaten sabah da hissederim yemek yiyip su içerken de hissederim.bu nedir ya psikolojik mi desem boğazımın içinde midemdeki gibi su sesi geliyor reflü mü acaba diyorum ilaç da fayda etmiyor şaşırdım valla.sende tam neler oluyor
Kbb ye gittin miYumru ara ara oluyo yutkunuyorum geçiyo bazen sonra yine çıkıyo..ben ona çok takilmiyorum ama şu sağ tarafta baskı yada bişeye degiyi gibi oluuo boğazım bazen öğürme hisi her nefes alisimda..çok zorlanıyorum arada boğazımda bı kasiliyoki anlatamam nasıl gider bu böyle bilmiyorum ikide küçük çocuğum var .KBB gittim burundan boğaza kadar baktı bişi yok dedi reflü var bira dedi ilaç verdi sabah aç karna içilen yok işe yaramadı..pazartesi yine başka kbb gidicem çare ariyorum
Evet gittim akıntı var dedi iltihap varmış ama bogulcwk kadar yapmamış antibiyotik verdi bide balgam sökücü bı hap verdi...ben zaten iki kutu antibiyotik ictim yeni...bıktım artık derdimi anlatmaktan Allah'ım yardımcımız olsun..sen nasılsınKbb ye gittin mi
Ben dün daha iyidim bugün ara ara geliyor eskisi kadar yoğun olmuyor şu 3 gün hafifledi biraz mide ilaçlarının yanında atarax içiyorum psikiyatri doktoruyla konuştum antidepresan a başlamayalım alerji ilacı verdi aynı zamanda kaygı giderici bi ilaç çok fayda etmedi aslında ama az hafifledi doktor globustur yaşadığın tedavisi var dedi telefonda ama bilmiyorum ne olacak aslında takmayacağım diye kendimi telkinliyorum okulda da zaman geçiyor kafa dağıtıyorum.ara ara oluyor yumru oluyor boğazımda dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum belki de psikolojiktir sadece reflü değildir bilemiyorum kiEvet gittim akıntı var dedi iltihap varmış ama bogulcwk kadar yapmamış antibiyotik verdi bide balgam sökücü bı hap verdi...ben zaten iki kutu antibiyotik ictim yeni...bıktım artık derdimi anlatmaktan Allah'ım yardımcımız olsun..sen nasılsın
Ben dün daha iyidim bugün ara ara geliyor eskisi kadar yoğun olmuyor şu 3 gün hafifledi biraz mide ilaçlarının yanında atarax içiyorum psikiyatri doktoruyla konuştum antidepresan a başlamayalım alerji ilacı verdi aynı zamanda kaygı giderici bi ilaç çok fayda etmedi aslında ama az hafifledi doktor globustur yaşadığın tedavisi var dedi telefonda ama bilmiyorum ne olacak aslında takmayacağım diye kendimi telkinliyorum okulda da zaman geçiyor kafa dağıtıyorum.ara ara oluyor yumru oluyor boğazımda dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum belki de psikolojiktir sadece reflü değildir bilemiyorum ki