K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz gırtlakta kasılmalar ve spazmlar!

Senin yaşadıkların psikolojik bence çünkü önceden bende de uyuşmalar vardı kol bacak kafamda sürekli olurdu geçti. Hatta ara sıra kafamda olur ama onu yakmıyorum artık psikolojik olduğunu anladım kabul ettim. Mide ilacı olarak pantpas da kullandım şimdi panto kullanıyorum

Evet psikolojik canım bazı günlerim çekilmez hâl aldı artık bıktırıcı bişey

Ben bu ara bıktım artık vücudumda olanlardan
haklısın psikolojik rahatsızlıklar da çok zor. Ama geçeceğini düşün canım.kafanı dağıtan herşeyi dene.ben resim öğretmeniyim hep resim yapardım o zamanlar çok işe yaradı hatta şimdi de başlayım diyorum kiyap oku ben de bunkarı yapayım diyorum beynim boğazıma odaklandı başka bişey düşünmüyorum.yapışkan balgamda mı psikolojik diyorum hep hergün şuanda hatta yaşıyorum.bi gün geçecek diye umut ediyorum.kaç sene sürecek bu bi nedenini bilsem ona göre davranacağım.boğaz reflüsü olsa ilaç hiç fayda etmez miydi?dün gasraentolojiye gittim oradaki doktor reflü de tapar psikolojik de olabilir dedi 1 ay kullan reflü ilacını geçmezse psikiyatriye gidebilirsin çünkü psikolojik de oluyor bu yumru hisleri dedi antidepresan kullanıp geçen var mı acaba bu grupta

Bana gecmicekmis gibi gelio bişey bulamiyolar deliriyorum..nefes alırken konuşurken yemek yerken bişey baskiliyo biyere deyiyo gibi daraltiyo gibi çok yoruldum bir ay olucak neredeyse..kızımı bugün doktora zor götürdüm Allah'ım bu hep böyle mi devam edicek die düşünüyorum

Ben de 3 aydır çekiyorum allah büyük yardımcımız olsun geçer inş çok zor

Ben de 3 aydır çekiyorum allah büyük yardımcımız olsun geçer inş çok zor
Boğazda kasilma oluyomu sizdede arada..herzaman bı baski var bı seylere degiyomus gibi bogazim..ara ara da kasiliyi sanki felç oluyo gibi oluyi bogazaim ozaman daha da çekilmez oluyo..napsak nereye gitsek çare bulsak çaresizlik çok zor

Evet az önce kötü oldum yine yapışkan bi balgam yumru hissi oluyor sanki alttan yukarı sıkıştırıyor bişey boğazımı.seninki tam nasıl oluyor.az önce yine reflü ilacımı içtim.sabah kalktığımda daha iyi oluyor sonra başlıyor gerçek yumru olan bişey olsa zaten sabah da hissederim yemek yiyip su içerken de hissederim.bu nedir ya psikolojik mi desem boğazımın içinde midemdeki gibi su sesi geliyor reflü mü acaba diyorum ilaç da fayda etmiyor şaşırdım valla.sende tam neler oluyor

Bir de ben hergün yaşıyorum bunu aralıklı değil

Bir de ben hergün yaşıyorum bunu aralıklı değil

Sen hangi bölümlere gittin?ben kaç tane KBB gezdim reflü dedi biri diğeri faranjit dedi ama ben önceden hep faranjit olurdum o değil şimdiki halim.en son gastroentolojiye endoskopi yaptırdım. Kronik gastrit helikobakteri reflü çıktı.asit azaltıcı ilaçlar fayda etmiyor.bu ne kadar sürer daha acaba?sürekli boğazımı temizleyip yutkunuyorum gitmiyor

Yumru ara ara oluyo yutkunuyorum geçiyo bazen sonra yine çıkıyo..ben ona çok takilmiyorum ama şu sağ tarafta baskı yada bişeye degiyi gibi oluuo boğazım bazen öğürme hisi her nefes alisimda..çok zorlanıyorum arada boğazımda bı kasiliyoki anlatamam nasıl gider bu böyle bilmiyorum ikide küçük çocuğum var .KBB gittim burundan boğaza kadar baktı bişi yok dedi reflü var bira dedi ilaç verdi sabah aç karna içilen yok işe yaramadı..pazartesi yine başka kbb gidicem çare ariyorum

Kbb ye gittin mi

Kbb ye gittin mi
Evet gittim akıntı var dedi iltihap varmış ama bogulcwk kadar yapmamış antibiyotik verdi bide balgam sökücü bı hap verdi...ben zaten iki kutu antibiyotik ictim yeni...bıktım artık derdimi anlatmaktan Allah'ım yardımcımız olsun..sen nasılsın

Kızlar merhaba benzer sorunu bir aydır bende yaşıyorum. 40 gün oldu doğum yapalı ve doğumdan sonra başladı bu sıkıntı. Sanki boğazımda nefes almamı baskılayan bişiy var. Kaç kere kardiyologa çıktım hepsi piskyatriye yonlendirdi. Daha gitmedim. Ama biliyorum boğazımda bi sorun var. Nefesimi baskılıyor. Özellikle yemek yedikten sonra artıyor ve uyku düzenim de bozuldu. Kilo veriyorum. Yemek fazla yiyemedigim için. Bebeğimi emziriyorumama üzüntüden sütüm azaldi. Kimse yardimci olmuyor gibi kimse bana inanmıyor gibi. Piskolojim bozulmaya başladı. Ne yapacagimi şaşırdım

Ben dün daha iyidim bugün ara ara geliyor eskisi kadar yoğun olmuyor şu 3 gün hafifledi biraz mide ilaçlarının yanında atarax içiyorum psikiyatri doktoruyla konuştum antidepresan a başlamayalım alerji ilacı verdi aynı zamanda kaygı giderici bi ilaç çok fayda etmedi aslında ama az hafifledi doktor globustur yaşadığın tedavisi var dedi telefonda ama bilmiyorum ne olacak aslında takmayacağım diye kendimi telkinliyorum okulda da zaman geçiyor kafa dağıtıyorum.ara ara oluyor yumru oluyor boğazımda dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum belki de psikolojiktir sadece reflü değildir bilemiyorum ki

Niye balgam sökücü verdi balgamım boğazında mı senin de sürekli benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…