Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Elma dedim neden çıkmadın dün

Ben severim temizlik yapmayı

Armut diyeydin duyardım Dün salak gibiydim afedersin :) Troid belası illahlah getirdi, haşimatoyu sevgiyle anıyorum

Ben de severim ama belim cok ağrıyo, cok hırpalıyorum kendimi.

Aşağıda 5 üye var bitek ben görünmüyom.

Son düzenleme:
Armut diyeydin duyardım Dün salak gibiydim afedersin :) Troid belası illahlah getirdi, haşimatoyu sevgiyle anıyorum

Ben de severim ama belim cok ağrıyo, cok hırpalıyorum kendimi.

Ama armut diyince zaten çıkmaman gerekiyor Evet bende yıpranıyorum...Hanımefendi kimliğinden oluyorum bir şey değil..Ne oldu gittin mi doktoruna dün ben okuyamadım hiç burayı

Aşağıda 5 üye var bitek ben görünmüyom.

Seninde kürklenmenin zamanı gelmiş parkoncuğum...

Elmayra ile ben arkadaş oldum

Son düzenleme:
Ama armut diyince zaten çıkmaman gerekiyor Ne oldu gittin mi doktoruna dün ben okuyamadım hiç burayı

Seninde kürklenmenin zamanı gelmiş parkoncuğum...

Elmayra ile ben arkadaş oldum

Ankaradaki bütün endokrin uzmanlar 15 eylüle kadar dolu, üniversite hastaneleri 6 ay sonraya randevu veriyolar Herkes troid olmuş galiba

Yürek birliği

Kışı bekliyorum,havalar soğusun,bu sıcakta çekilmez kürk

Elmayranın arkadaşlığı kıymetlidir.

Altı ay mı...Bulaşıcı mı bu troid İstanbul'a gel sen

Bulaştırıcam bu topiğe o yüzden sinsi sinsi geziyorum ortalarda bu gidişle öle olucak. Poff cok dertliyim mutlu. Lpg taktırıcam galiba, tüp bebek yaptırıcam
Kışı bekliyorum,havalar soğusun,bu sıcakta çekilmez kürk

Elmayranın arkadaşlığı kıymetlidir.

Onore oldum ve utandım

Senin icin gizli modunu kaldırdım kendini cıplak hissetme diye

Bende utanıp kaçmıştım.

Bulaştırıcam bu topiğe o yüzden sinsi sinsi geziyorum ortalarda bu gidişle öle olucak. Poff cok dertliyim mutlu. Lpg taktırıcam galiba, tüp bebek yaptırıcam

Bana bulaştırma...Boğazıma zorla hükmetmeyi başarıp 1-2 kilo veriyorum onuda elimden alma...(Takıla takıla buna takıldım)
Bizde arabaya lpg taktırcaz

Şaka bir yana tüp bebeksiz olmuyor mu :26:

Bana bulaştırma...Boğazıma zorla hükmetmeyi başarıp 1-2 kilo veriyorum onuda elimden alma...(Takıla takıla buna takıldım)
Bizde arabaya lpg taktırcaz

Şaka bir yana tüp bebeksiz olmuyor mu :26:

PKO ve haşimato bir araya gelince tadından yenmiyor, 40 gündür regl olamıyorum. Önceden en fazla 32 günde oluyordu. Sanırım Lpgye kalacak işim.

Kİlo da veremiyorum mutlu. Ekmeği kestim, yediklerime dikkat ediyorum, akşamları koşuyorum, yürüyorum. Bir haftadır vere vere 1 kilo vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…