Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmayra Hacettepe bir araştırtsan daha iyi olmazmı.
PKO ve haşimato bir araya gelince tadından yenmiyor, 40 gündür regl olamıyorum. Önceden en fazla 32 günde oluyordu. Sanırım Lpgye kalacak işim.
Kİlo da veremiyorum mutlu. Ekmeği kestim, yediklerime dikkat ediyorum, akşamları koşuyorum, yürüyorum. Bir haftadır vere vere 1 kilo vermişim.
Dün aradım 6 ay sonra verebilirz dedi, orda calısan bir arkadasım var ona söyledim bakalım daha önceye cekebilirse randevu alacak.
Dukan yap sen dukan...Orada troidli arkadaşlar vardı kilo veren...İnşallah lpg ye gerek kalmadan halledersiniz...Bizde düşünmeye başladık bebek yavaştan Bende kilo vermek istiyorum Spor yapabilmek istiyorum
Doğru torpilsiz hasta bile olmak yasak memleketimde.
Benden sana tavsiye; bir diyetisyene git, kontrolünde kilo ver. İlla spor yapman gerekmiyor akşamları tempolu yürü. Jinekologa git ve kontrollerini yaptır ne var ne yok baktır bir. Sonrası Allah büyük. Bir yıldır korunmuyoruz gelen giden yok bi de bir sürü sorun cıkıyor. Allahtan ümit kesilmez ama tüp bebek çözecek bu durumu galiba.
Kilo rahim cevresinde de yağlanma yapıyor. Anne olmayı engelliyo.
Selam kizlarrrr
Kiloyu çok sorun etmiyorum aslında dikkat ettiğimde veya abur cuburu kestiğimde kolaylıkla kilo verebiliyorum..Ama boğazımı tutabilmek mesele...Jinekologa gitmek bayadır kafamda ama hep bir engel çıkıyor gidemiyorum Artık eylül ya da ekimde kesin gitmeliyim... İnşallah çok uğraşmadan kavuşursun yavruna...Evet kilonun hamile olmayı etkilediğini duymuştum
Allah hakkımızda hayırlısını versin diyor bu sıkıcı konuyu kapatıyorum minikkuş :)
Selam kizlarrrr
Prolu üyeler cogaldi ben pro istiyorum...
Sumuz nasılsın canım,
Canım kahve istiyor korkumdan onu bile içemiyorum,yakmamak için.
Sumuz nasılsın canım,
Canım kahve istiyor korkumdan onu bile içemiyorum,yakmamak için.
Temizlik yapmıyorum ben artıkSlm, nbr, asl pls
Temizlik yapmaktan nefret ediyorum!
Kazen ve mune bu konuda ne söylecekler acaba...
PKO ve haşimato bir araya gelince tadından yenmiyor, 40 gündür regl olamıyorum. Önceden en fazla 32 günde oluyordu. Sanırım Lpgye kalacak işim.
Kİlo da veremiyorum mutlu. Ekmeği kestim, yediklerime dikkat ediyorum, akşamları koşuyorum, yürüyorum. Bir haftadır vere vere 1 kilo vermişim.
Kürk almak için tc kimlik nosu vermemizmi gerekiyor kızlar.
Prolu üyeler cogaldi ben pro istiyorum...
Kürk almak için tc kimlik nosu vermemizmi gerekiyor kızlar.
Temizlik yapmıyorum ben artık
Öfff... Bende pkoyum ve acilen 7 kilo vermem lazım
Ben sadece ad soyad vermiştim diye hatırlıyorum ama şimdi istiyorlar mı bilmiyorum :26::26: Ekşicilerden sonra değişiklik yapacaklarını söylemişlerdi :44: