- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
nane ile canım.
parkonnnn süper taktikler bunlar be ya :)
Parkon
Nikelanjelo
Narmik
Maxi
Gizli Üye
İyi cumartesiler
sensin o :)
Nihil ve Parkon en yeni avatarım sizin için
hani eğitim sistemi değişti ya şimdi müdür aradı ben norm fazlası konumuna düşmüşüm..ilk kademenin öğretmeni olarak görünüyorum,öğrenci sayısı da az olunca direkt kadro fazlası oldum..müdür ben seni yollamam tayin istemeyeceksin diyor,2 yıl kendi okulumda kalabilirmişim..bu hakkım varmış.o zamana kadro oluşur diyor..kafama takıldı :26:
sağol conem
nihil
naber
mercimek çorbası
patlıcan oturtma
mısırlı kuşüzümlü pilav yaptım kızlar ana yemek olarak
ara soğuklara haydari yapıyım
salata yapıcam
bi de başka bişey daha yapsam mı
aklıma yeşil mercimekli kuskus salatası geldi ama
pilav var, makarna tarzı olmaz dimi şimdi
adunul kardeş
tayin istemezsen, okuldan memnunum diyorsun 2 yıl ne yapacaksın. maaş vs tam alabilecek misin ? Yada prosedür ne ?
bi haber yok
patlıcan oturtma çok severim
üzümlü mısırlı pilav varsa mercimekli kuskuslu pilav yapma bence
geçen gün karşı komşum revani yapmıştı. o geldi aklıma
yine aynı şekilde o okulun öğretmeniyim.maaşım,ekdersim aynı..çalışacağım yani.ama 2 yıl içinde yeterli öğrenci sayısına ulaşamazsak tayin isteyeceğim..
eşim benimle aynı okulda çalışmak istemiyor..çünkü hiçbir rehberlik faaliyetini yapmıyor,dosya tutmuyor.ben onu müdüre şikayet edip en kötü sınıfı verdirmiştim o zamanlar.şimdi de aynısını yaparım diye korkuyor :) ama o zaman 21 yaşındaydım ve heyecanlıydım..
eşim benimle aynı okulda çalışmak istemiyor..çünkü hiçbir rehberlik faaliyetini yapmıyor,dosya tutmuyor.ben onu müdüre şikayet edip en kötü sınıfı verdirmiştim o zamanlar.şimdi de aynısını yaparım diye korkuyor :) ama o zaman 21 yaşındaydım ve heyecanlıydım..
revani havamda değilim ya hiç
bu fırın tepsisi benimkinden büyük tutturamam şimdi
borcamım da yok
poğaça tarifi vermişti kadesa ama sirkem yok
keki de dün yaptım
kısır mı yapsam
yanına da patates salatası
ilerleyen saatlerde yapıyım bari
Maksimacım börek yap bence.
hay yaşa parkoncum
ben böreği niye hiç düşünemedim ya:44:
battesli börek yapıyım
Banada ikram etcen mi.
Ben çok severim böreği.
Yiyecek içecek dedinizde bir hamaratım sormayın paso konserve yapıyorum. Domates, fasülye, patlıcan evde her yer kavanoz oldu. Seri üretime geçtim.
Banada ikram etcen mi.
Ben çok severim böreği.
Yiyecek içecek dedinizde bir hamaratım sormayın paso konserve yapıyorum. Domates, fasülye, patlıcan evde her yer kavanoz oldu. Seri üretime geçtim.
Bizede gönderBende fasulye yapmak istiyorum ama çok pahalı bu sene :26: