Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

atıyom tabii :21: dünde siz beni eziklediniz ama :KK19:

:KK9:

ne zaman ezikledik be:KK1::KK1::KK1:

puanım iyi,yeter ama benim istediğim okulda eşim çalışıyor.aynı okulda görev yapmak istemiyoruz.ben okulumdan çok memnunum.eğer gerçekten 2 yıl kalma hakkım varsa kalarım tabii..ama işte ya aniden tayin iste derlerse ne yaparım?

Bana niye sormuyon diye kızcektim sana ,:KK1::KK1::KK1:

Neyse bu konuda fikrim yok benim,sor örtmenlere.:26::26::26:

dün gece,3 harfli ile birlikte ne çabuk unuttun :KK5: :KK9:

Send öyle her ortamda korktuğunu belli etme.:2::2::2:

Bende korkuyom,çaktırıyomuyum.:KK1::KK1::KK1:

Nilin eklediği resmi gözucuyla görünce hemen bilgisayarı kapattım,öyle yap .:KK1::KK1:

Herkesede bakmış gibi davran.,taktik öğren biraz.:2::2::2:

Karı koca aynı okulda görev yapmanın ne sakıncası var ?

zararı yok ama 24 saat birlikte olmak istemiyoruz,en azından konuştuğumuz şeyler farklı olsun..bir de bizim 1 yıl kadar aynı okulda görev yapmışlığımız var,hiç iç açıcı değil bu geçmiş :KK14:

Send öyle her ortamda korktuğunu belli etme.:2::2::2:

Bende korkuyom,çaktırıyomuyum.:KK1::KK1::KK1:

Nilin eklediği resmi gözucuyla görünce hemen bilgisayarı kapattım,öyle yap .:KK1::KK1:

Herkesede bakmış gibi davran.,taktik öğren biraz.:2::2::2:

ben o resmi görmedim bile :KK45: tamam,artık numara yapıcam,cesurmuş gibi davranıcam :KK30:

zararı yok ama 24 saat birlikte olmak istemiyoruz,en azından konuştuğumuz şeyler farklı olsun..bir de bizim 1 yıl kadar aynı okulda görev yapmışlığımız var,hiç iç açıcı değil bu geçmiş :KK14:

Anladım..Geçmişe dayanan bir durumdan dolayı yani............

Çocukları yatırayım..Onlar evdeyken pek zamanım olmuyor uzun uzun pc başında olmaya.....

Anladım..Geçmişe dayanan bir durumdan dolayı yani............

eşim benimle aynı okulda çalışmak istemiyor..çünkü hiçbir rehberlik faaliyetini yapmıyor,dosya tutmuyor.ben onu müdüre şikayet edip en kötü sınıfı verdirmiştim o zamanlar.şimdi de aynısını yaparım diye korkuyor :) ama o zaman 21 yaşındaydım ve heyecanlıydım..

X