- 5 Ağustos 2015
- 10
- 10
- 40
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Liposuction yapıldı bana. 2 Küçğk iğne deliği yerden girildi 1 haftaya o delikler kapandı zaten morarma falan olmadıMerhaba size ne yapildi ? Iyiki vaser yaptirmadim dediniz ya ondan sordum gecmis olsun
Gıdı anlamında çok başarılı sonuç Almışsınız aslında hiç kalmamış ne güzel. O dalgalanmalar İçşn youtube da başka bir doktor, doktor uygulamasından olacağını söylüyor. Üst yağ tabakasından alınırsa dalgalanma olurmuş alt tabakadan alınırsa olmazmış, ben hiç yaşamadım şükür tarzında konuşuyor cümleye başlarken. Bence 8 ay değil 3. Ayda geçmezse konuşun doktorunuzla hala aynı bu şekilde kalırsa.ben de yaptırmadan önce böyle olacağını bilmiyordum, sanırım Dr da bilmiyordu çünkü hiçbir şey söylemedi bunlar olabilir diye. Bekleyip, göreceğiz, vücudun vereceği reaksiyonu kimse tahmin edemiyor galiba. Gene de ilk günlerde ki gibi kalmadığı için şükrediyorum... Bu arada biraz rahatsızdım, fazla uyuduğum için tüm yüzüm acayip şiş şu anda resimlerde
Ayda 1 kontrol için çağırdı, 16 Ekim de gidince söyleyeceğim. Ben you tube da ki Seda Pir ile konuştum, o kendisinde de olduğunu ama geçtiğini söyledi, inşallah, duruma göre bakarız, çok teşekkür ederim ilginiz içinGıdı anlamında çok başarılı sonuç Almışsınız aslında hiç kalmamış ne güzel. O dalgalanmalar İçşn youtube da başka bir doktor, doktor uygulamasından olacağını söylüyor. Üst yağ tabakasından alınırsa dalgalanma olurmuş alt tabakadan alınırsa olmazmış, ben hiç yaşamadım şükür tarzında konuşuyor cümleye başlarken. Bence 8 ay değil 3. Ayda geçmezse konuşun doktorunuzla hala aynı bu şekilde kalırsa.
Burun icin cok sabirli olman gerek inan ben basta burnum domuz gibi olmus demistim doktora cok sinirim bozulmustu ama git gide guzellesti ve daha da guzellesiyorGünaydın, bugün 29.günüm
4 gündür dişimde ki eski bir çürük ağrıyordu. Dün dişçiye gittim ve burnum çok yeni ameliyatlı olduğu için Nihat beye sormam gerektiğini söyledi çünkü kanal tedavisi yapılacak be ağzım 1.5 saat açık kalacak, yanak dokusu çekiştirilecekti, Nihat bey sorun olmayacağını söyledi, gerçekten de dişçim çok dikkatli çalıştı ve dişim tedavi edildi, burnumda ağrı veya sorun olmadı, başımı, boynumdan dolayı fazla geri atamadığım için başımın altına ek aparat koydular. Şükür, 4 gündür çektiğim diş ağrısı geçti. Bu gece yatarken, boynum için taktığım korseyi takamadım çünkü dişimin tedavi gördüğü yere büyük bir başınç uyguladı, sabah kalktığımda boynum oldukça düzgün görünüyordu, bu arada dişimden dolayı yüzümün sol tarafı şiş. Dikkate alın bakarken.
Valla, ne kadar teşekkür etsem azdır, bu moral için, Dr'a güveniyorum zaten ama yaşayan birinden duyunca insan kendini daha iyi hissediyor, burun deliklerim şu anda öyle ama geçeceğini bilsem de, duymak bambaşka. Sağlıkla kalın 🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵Burun icin cok sabirli olman gerek inan ben basta burnum domuz gibi olmus demistim doktora cok sinirim bozulmustu ama git gide guzellesti ve daha da guzellesiyor
Disiniz icin de gecmis olsun ..
Burun deliklerinde asimetriler olabilir tabiki gecmezszdz cok buyuk bir sorun deil yani ufak bir anesteziyle duzeltilebilen bir bolge benim burun deliklerime dokunmadi doktorum birazcik daha kuculsun istemistim ama sonra zaman gectikce guzel buldum ve o kadar magdur olanlar varki buna sukretmek lazim degilmiValla, ne kadar teşekkür etsem azdır, bu moral için, Dr'a güveniyorum zaten ama yaşayan birinden duyunca insan kendini daha iyi hissediyor, burun deliklerim şu anda öyle ama geçeceğini bilsem de, duymak bambaşka. Sağlıkla kalın 🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵
Evet, açıkcası burada o kadar çok estetik mağduru okudum ki... Hatta yazdım bile ameliyat öncesi mağduriyetleri yaşayanları okusaydım, hiçbir doktora güvenip, yaptıramazdım diyeBurun deliklerinde asimetriler olabilir tabiki gecmezszdz cok buyuk bir sorun deil yani ufak bir anesteziyle duzeltilebilen bir bolge benim burun deliklerime dokunmadi doktorum birazcik daha kuculsun istemistim ama sonra zaman gectikce guzel buldum ve o kadar magdur olanlar varki buna sukretmek lazim degilmi
Tsk ederim sizde cok naziksinizEvet, açıkcası burada o kadar çok estetik mağduru okudum ki... Hatta yazdım bile ameliyat öncesi mağduriyetleri yaşayanları okusaydım, hiçbir doktora güvenip, yaptıramazdım diyezaten eşime ve kızıma da söyledim, sırf burun deliği hafif üçgen diye revizyon falan yaptırmam diye... Ama diğer yandan gönlüme göre olur inşallah diyorum dediğinize kesinlikle katılıyorum, bu işler zaman işi, sabır işi, kafadan 6 ay vermek lazım vücuda toparlanması için. Hem dizler gibi nazik insanlar arada böyle destek verince, insan kolay kolay dağılmıyor 🏵🏵🏵🏵🏵🏵
Merhaba gıdı lposakşını kaç liraya yaptırdın? Gıdı germe değilde sadece liposakşın yaptırmıştın sanırım. Fiyat nedir ?5 günlük ameliyatlı gıdımı, ameliyatsız gıdı ile karşılaştırdım
Evet, doğru, vaser liposuction yapıldı, 6 bin TL ödedimMerhaba gıdı lposakşını kaç liraya yaptırdın? Gıdı germe değilde sadece liposakşın yaptırmıştın sanırım. Fiyat nedir ?
Sadece liposakşın mı 6000 lira . Burun ameliyatı ayrı fiyat mı ?Evet, doğru, vaser liposuction yapıldı, 6 bin TL ödedim
Evet, sadece gıdı liposuction 6000 TL, burun 13.000 TLSadece liposakşın mı 6000 lira . Burun ameliyatı ayrı fiyat mı ?
Harika canım. Bak gördün mü boşuna endişe yaptın. Muhteşem bir değişim oldu. Çok güzel çok genç fıstık gibi görünüyorsun. Allah sağlık ve güzellikler versin.Merhaba, bugün 50. günüm, boynum oldukça düzeldi, sertlik, oluklaşma gitti, boynu geri atamama hafif var, daha iyi oluyor %95 düzeldi. Burnum çok iyi gidiyor, maşallah diyorum
Çok ama çok teşekkür ederim, insan ilk zamanlar bayağı tedirgin oluyor ama sizlerin desteği sayesinde, buraya kadar geldim vallaHarika canım. Bak gördün mü boşuna endişe yaptın. Muhteşem bir değişim oldu. Çok güzel çok genç fıstık gibi görünüyorsun. Allah sağlık ve güzellikler versin.