GIDIMI Aldırdım Vaser liposuction ile

Merhaba boyun ve çene bölgesindeki sinirler çok hassas.bende de gıdımı aldırmam sonrası ağzım yamulmuştu .felçli gibiydi fakat geçti .üç dört ay sürdü geçmesi .kesi yapılmadığı için geçiyor merak etmeyin

Sırt germe ve koltuk altı germe ameliyatı oldum , konu linki aşağıdadır

Arkadaşlar gıdı lipo da bugün 4. Günüm ve bariz bir şekilde hatta ameliyatın ilk gününden beri konuşurken gülerken ağzım sağa doğru kayıyor.dr olabilir geçici dedi.çok endişelendim
Aynı olayı yaşıyorum? Ağzınızdaki kayma geçti mi ? Geçtiyse ne kadar sürede geçti ?

Merhaba. Sizin gıdı lipo sonrası ağızdaki eğrilik geçti mi ? Benim 17 gün oldu hala gülünce yamuk.

Merhaba. Sizin gıdı lipo sonrası ağızdaki eğrilik geçti mi ? Benim 17 gün oldu hala gülünce yamuk.
Merhaba sorunuzu öbür başlık altında cevapladım ama şunu da ekleyeyim, kaç sene oldu, hala sol tarafım aşağı doğru çekiyor, dışardan belli olmuyor ama ben hissediyorum ve marionette çizgileri daha çabuk oluştu. Dudakları büzme refleksi gelişti, yüz kası aşağı çekiyor diye, ilerde güzellik nedeniyle değil ama yüzüm bu çekmelerden yorulduğu için kendi cerrahıma, genel anestezi altında yanaklarımı yukarıya yada askıya aldıracağım. 55 yaş gibi yaptırırım şu anda 49 yaşımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…