- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
amaninnn valla çok şaşırdım. aşırı begendim. kim bilir bı kac ay sonra nasıl olcak bıldıgın genclesmişsinizBu sabah uyandığımda boynumda ki kırışma ve oluklaşmanın %60 düzeldiğini gördüm. Bunda, dün akşam okuduğum yazının etkisi olduğunu düşünüyorum. Yazıda, başın yüksek yastıkda yatmak yerine, hafif eğimli olmasının hem yerçekimi etkisini azalttığı hemde başı geriye doğru atarak yatmanın faydası olacağını yazmıştı. bunları sabah uyanınca çektim, paylaşayım. Bunun yanında 3 gündür, tchibo'dan seneler önce aldığım masaj aletinin infrared ışığı kısmını kullanıyorum, bu sabah gözlerimle fayda ettiğini gördüm. Sizlere de tavsiyem, ev tipi, ucuz infrared ışığı edinmeniz, internetde faydaları anlatılmış. Bunun yanı sıra her sabah ve akşam doktorun verdiği sarı kantoron yağı ile masaj da yaptım.Bu sabah ki resimleri atıyorum, burnum şiş ama ucu biraz daha küçülmüş. Dün gece burun deliklerimden birinin şekli değişmişti ana sabah normale döndü , her sabah şişiyor ama ameliyat öncesi de şişerdi.
Çok teşekkür ederim, ben de beklemiyordum açıkcası, sabah uyanınca şaşırdım, dualarım kabul olduamaninnn valla çok şaşırdım. aşırı begendim. kim bilir bı kac ay sonra nasıl olcak bıldıgın genclesmişsiniz
Merhaba, sizi burada görmek çok güzel. Maşallah, gerçekten durumunuz benden iyi. Benim de sol tarafım daha çok şişip, ağrıdı, hala da o taraf daha şiş ve ve ağrıyor. Sertlik masaj ve ısı verince yumuşuyor ama sabah yine sertlikler yerinde duruyor.Merhaba youtube video altında yazışmıştık Gülşah ben. Benimde bugün 10.günüm ağrım sızım zaten hiç olmadı ilk günkü anestezi ve işlemin tazeleğinden o beton hissiyatı olmuştu okadar. Benim çok fazla gıdım yoktu ama yinede kilolu gösteriyordu. Bende resmimi paylaşıyorum. Bu arada işlem yapılan bölgede 2 3 sertlik olan yerler var onlar canımı sıkıyor özellikle sağ tarafım daha şiş sanki orada çok işe yaramamış ya da oradaki yağlar tam çekilmemiş gibiumarım süreçten dolayı böyledir. Doktora yazmak için 1.ayımı doldurmayı bekliyorum belki zamanla düzelir diye. Sizin resimleri görünce iyiki vaser yaptırmamışım dedim bende iz miz kalmadı iğne deliği gibi bir iz var hızla iyileşiyor o da Eki Görüntüle 2697409
Yok, yanlış anlamadım zatenBu arada yanlış anlaşılma olmasın iyiki vaser olmamışım derken vaseeın işlemi daha sıkıntılı benziyor ameliyat gibi o anlamda söyledim. Ay valla umarım Herşey hayal ettiğimiz gibi olur ben jewline yaptıracaktım çenem biraz düz olduğu için ama o da geçiciymiş 8-9ay sonra eriyormuş benim bütçeye göre bir iş değildi o maalesef birkaç sene kalsaydı yaptırabilirdim. Birde bu infrared ışık nerden alınabilir İnternete yazınca bildiğin ampul çıkıyor
Bu arada, ben Dr Nihat Kaya başlığı ile konu açmıştım, orada daha çok fotoğraf var, aşamalar daha çok, bakmak istersenizBu arada yanlış anlaşılma olmasın iyiki vaser olmamışım derken vaseeın işlemi daha sıkıntılı benziyor ameliyat gibi o anlamda söyledim. Ay valla umarım Herşey hayal ettiğimiz gibi olur ben jewline yaptıracaktım çenem biraz düz olduğu için ama o da geçiciymiş 8-9ay sonra eriyormuş benim bütçeye göre bir iş değildi o maalesef birkaç sene kalsaydı yaptırabilirdim. Birde bu infrared ışık nerden alınabilir İnternete yazınca bildiğin ampul çıkıyor
Merhaba, yaşınız kaç?Ben 45 yaşımdayım. Ben de de sarkma vardı, sonuçta 55 kilo verdim ben, sonra 15 kg geri aldım (ayak bileği kırığı+corona korkusuyla evde oturmak) bu işlemi yaptırdığım 85 kg idim. Bir taraf daima fazla şişiyor o yüzden kısa süreli düşünmemeye çalışın zira ben öyle yapıyorum. Topaklar için 3ay tanıyın. Benim sabah akşam masaj ile %40 açıldı ama hala çene altı taş gibi. Fön makinesi ile biraz ısıtıp gıdınızı sonra masaj yapın. Farkı hemen anlarsınız. Benim sol tarafta deri yapıştığı için biraz kırışık zamanla geçecek. Kilo vermeye çalışın, ben 3-4 kg verdim ki liposuction yapılan yerde yağ tümsekleri eşitlensin. Şu ana kadar aklıma gelenler bunlar, inşallah şifa buluruz. Kontrole mutlaka gidin, Dr yaptığı işi görsün, belki düzeltecek şeyler önerir. Çok üzülmeyin lütfen, ben en az 3 en fazla 8 ay tanıdım kendime. Ondan sonra eğer istediğim gibi olmazsa kafaya takma aşamasına geçeceğim. Sevgiler 🏵🏵🏵🏵Açıkçası ben çok memnun değilim şuan. İşlem işlem sonrası evet çok güzel geçti. Ama sağ tarafımdan yağ çekilmemiş gibi. Birde ben kiloluyum öyle başımı eğdiğimde sizin gibi olmuyorum maalesef boynum gıdı gibi çıkıyor yanaklarımda da sarkma başlamıştı 2 senedir zaten. Ne bileyim çok istediğim gibi olmadı..beni ancak yüz germe kurtarır ama o da çok pahalı bir işlemSizin gibi durmuyor bende. Sol tarafım çok güzel alınmış sağ tarafım çok alınmamış gibi. İçerideki topakları söz konusu bile etmiyorum artık 1 ay sonra gidebilirsem gideceğim kontrole bakalım
Merhaba size ne yapildi ? Iyiki vaser yaptirmadim dediniz ya ondan sordum gecmis olsunMerhaba youtube video altında yazışmıştık Gülşah ben. Benimde bugün 10.günüm ağrım sızım zaten hiç olmadı ilk günkü anestezi ve işlemin tazeleğinden o beton hissiyatı olmuştu okadar. Benim çok fazla gıdım yoktu ama yinede kilolu gösteriyordu. Bende resmimi paylaşıyorum. Bu arada işlem yapılan bölgede 2 3 sertlik olan yerler var onlar canımı sıkıyor özellikle sağ tarafım daha şiş sanki orada çok işe yaramamış ya da oradaki yağlar tam çekilmemiş gibiumarım süreçten dolayı böyledir. Doktora yazmak için 1.ayımı doldurmayı bekliyorum belki zamanla düzelir diye. Sizin resimleri görünce iyiki vaser yaptırmamışım dedim bende iz miz kalmadı iğne deliği gibi bir iz var hızla iyileşiyor o da Eki Görüntüle 2697409