- 9 Ekim 2007
- 1.591
- 858
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Hayatımı çok seviyorum ve hayatı sevmemek için bir neden göremiyorum. Size de mutlu bir hayat dilerim sevdiklerinizleBu hayatı bukada4 mi seviyor sunuz ya vallahi korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatımı çok seviyorum ve hayatı sevmemek için bir neden göremiyorum. Size de mutlu bir hayat dilerim sevdiklerinizleBu hayatı bukada4 mi seviyor sunuz ya vallahi korktum
6000 TL ödedim.ne kadara yaptırdınız?
Cok gecmis olsun.bende yaptirdim.ayni seyleri yasiyoruz galiba...nasil memnunmusunz..İyi akşamlar, boynum da mart ayında 6. Aya girmiş olacağım merak eden arkadaşlar için resim koyuyorum. Durumu oldukça iyi, çok hafif bir gevşeme oldu ama biraz kilo verdim sanırım ondan ama yine de çok güzel duruyor. Bu arada bir şey fark ettim, tuzlu yemek yaramıyor. Hala biraz ödem var. Ama genel olarak memnunum.
Canım dişle ilgisi yok. Kesinlikle boyun ameliyatı ile ilgili. Bende yeni öğrendim boyun estetiğinde alt dudakta yana kayma yani felç riski olduğunu. O yazıyı bulayım buradan paylaşacağım. O bölge çok riskli. Bu konularda çok araştırmacı biriyim. Yani net bilgi veriyorum. Ama felç olayı geçici yazıyordu. Çok ender kalıcıymış. Ben boynun iki yerinden dolgu aldırmıştım. Operasyon sırasında konuşmamda gariplik hissettim. Sonra parayı ödemek için doktorun odasına çıktım ve aynaya baktım şok oldum. Ağzım konuşunca ve gülünce anormal bir şekilde sola kayıyordu. Doktor ne olduğunu anlamadı. Eve gitmeyeceğimi bekleyeceğimi dedim. Sürekli masaj yaptım . Çoğu düzeldi bir kaç saat sürdü. Aynı olayı javline dolguda da yaşadım. Aklım çıktı. Kısaca senin olay boyun estetiği ile ilgili.Ben gıdı vaser liposuction ameliyatından sonra yüz felci geçirmişim, fakat 40. Günü diş ağrım olduğu için anlamadim.ona yordum. Yeni MR çekildi ve nörolojiye gittim, öyle öğrendim. Nörolog yüz felci geçirdiğimi ve muhtemelen vaser liposuction yada diş iltihabı nedeniyle olduğunu söyledi. Fazla bir şey söylemek istemedi, dava mava olur diye düşünmüş olabilir. Fakat ben düşünüyorum, sol tarafım çok ağrımış ve geç iyileşmişti, hala da bastırınca hafif ağrım oluyor. Görüntü fena değil. Doktor Cengizhan'a, kontrol de bunu anlattım ama gördüğü halde üstüne alınmadı bende anlayamadım şişlerden. Normal sanıyordum. Tek tesellim nörologun dediğine göre, o kadar minimum ki sadece doktor gözüyle anlaşılırmış. O dönem sürekli sabah akşam 15 dakika yüz masajı yapıyordu kızım, ilk günden 3 aylık olana kadar. Muhtemelen o kurtardık beni. Yine de fotoğraflarda sol gözüm 1 mm kısık ve her sabah alt dudakda hafifçe çekme hissediyorum. Ovuyorum geçiyor. Nörolog 1 seneye düzelebilir ama takma dedi. Yüz egzersizleri verdi. Ne diyeyim, hepimize geçmiş olsun. Dr Cengizhan'a yeni muayene oldum, boynumda ki minik şişliği ve ağrıyı anlattım, alabildiği kadar yağ aldığını, onun tükürük bezi olduğunu söyledi, boyunda ki kas bantlarının belirgin olduğunu, istersen botox yapabileceğini söyledi. Görüntü dışarıdan düzgün olduğu için düşünmedim. Ben de Nörolog tam olarak diyemediği için (çünkü üzerinden zaman geçti) tam olarak kızamıyorum, yani dişle birleşip, ikisi de etkili olmuş olabilir. Yukarıda Allah var, ne diyeyim, en azından hafif. Gözümün biri 1 mm kadar daha küçük. Bugün itibariyle durum bu.
Ne güzel yazmışsın, ben de senin sayende anladım zaten, yoksa daha kafam karışıkdı. Senin bir kaç saat sürdüğüne sevindim. Benim 6 aydır var, inşallah kalıcı olmaz. Belki çoktu ama hem masaj hem korse taktığım için belli olmadı, anlayamadım. Bu arada bilgi için teşekkürler, ben de okurum yazıyı. Zaten ay ay paylaşım yapıyorum, gelişmeleri beraber görürüz, bu arada 25 martta, kol germe ve meme dikleştirme protezli olarak ameliyatı oluyorum. İnşallah herşey yolunda gider.Alt yüz ve boyun ameliyatlarından sonra özellikle alt dudakta felç ya da hareketlerde zayıflama görülebilir. Bu durum nadiren kalıcı olur. Genellikle birkaç gün içerisinde geçer, ancak bazen haftalarca sürebilir ALINTIDIR. PROF DR AKIN YÜCEL İn ınternet sitesinden.
Yani alt dudakta kayma ve çekme operasyonla ilgili.
Sizi cesaretinizden dolayi tebrik ederimNe güzel yazmışsın, ben de senin sayende anladım zaten, yoksa daha kafam karışıkdı. Senin bir kaç saat sürdüğüne sevindim. Benim 6 aydır var, inşallah kalıcı olmaz. Belki çoktu ama hem masaj hem korse taktığım için belli olmadı, anlayamadım. Bu arada bilgi için teşekkürler, ben de okurum yazıyı. Zaten ay ay paylaşım yapıyorum, gelişmeleri beraber görürüz, bu arada 25 martta, kol germe ve meme dikleştirme protezli olarak ameliyatı oluyorum. İnşallah herşey yolunda gider.
Çok naziksiniz, teşekkür ederimSizi cesaretinizden dolayi tebrik ederim