- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun
ben de yavaş yavaş bu heyecanları yaşamaya başlayan biriyim ve ben de alyans modelleriyle bu aralar epey haşırneşirim..
Sözden ayrıca bir de nişan töreni yapılacak mı daha sonra?
bir de neden ince alyans bakıyorsunuz sözde ince alyans takılıp sonra nişanda başka alyans mı takılacak anlamadım :26:
ben genellikle kalın ve taşlı alyanslara bakıyorum onun fotoğrafını ekliyim, altınbaş era koleksiyonundan...
hem sizin istediğiniz gibi tamturla birleşik gibi bi model
Eki Görüntüle 535801
Çok teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsunn
Evet nişan da olacak ama ona bayağı zaman var gibi gorunuyor. BU yüzden sözde ince alyans veya tamtur düşünüyorm. Nişanda da senin resmini paylaştığın gibi kalın ve taşlı alyans düşünüyorum.
Dediğim gibi ince alyanslar çok sıradan görünüyor. Alternatif arıyorum
Çok haklısın canım tamtur başka zaman da kullanılabılır alyans gıbı olmadıgından... Bu yüzden benimde aklıma yatan tamtur. Ama yine de başka alternatifler olabilir mi diye sormak istedim sizlere.
Balbocegı cok guzelmıss bu resımdekııı gerçektenn
Zümrüt, safir, yakut taşlı yüzükler gibi renkli bir yüzük uygun olur mu acaba sizce kızlar ? :S :18:
selam öncelikle hayırlı olsun bende 23 haziranda nişanlandımkısmetse mayıs 2013 de allahın izniyle evlenmeyi düşünüyoruz...
bana sözde pırlanta tektaş takıldı canım bizde sözde erkek yüzük takmazmış nitekim onlardada takılmazmış bu yüzden sadece bana tektaş takıldı sözde nişanda alyans seçtik klasik model alyansta taş sevmediğim için sade model seçtik bunun yanında bana nişanlım 5 taş pırlanta taktı dediğin tamtur yüzüğü düğünde takıcaklarmış alyans niyetine eğer söz ile nişan arası uzun olmayacaksa sadece sana tek taş taksınlar nişanda istediğiniz alyansı seçip alırsınız belki sözde kayınvaliden sana bir kelepçe bilezik falan takar hayırlı olsun tekrardan
.................................................
Sizi hatırladım. İnanın çok sevindim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. :)
Bizim buralarda artık şu şekilde yapıyorlar. Sözde bayana tek taş erkeğe söz yüzüğü takılıyor. Nişanda da alyanslar takılıyor. Arkadaşlar söylemiş zaten, almak istiyorsa tamtur alsın. Çok hoş oluyor onlar.
oy oy oy... başlığı okuyunca, yüreğim ağzıma geldi, hastalık var, dermansız dert var sandım.
hayırlı olsun :)
çok teşekkür ederim canım benim... Bayağı uzun olacak bizim söz-nişan-düğün aralarımız büyük ihtimalle.Bende sadece nişanda erkek takar diye biliyordum ama sözde de takılıyormuş bizlerde...
Tektaş yeterli diyorum bende Ona ama o illa ki ayrı biz söz yüzüğü alacağım deyip duruyor. Kaşınıyor kendisi.. Bende çok masraf olsun yükleneyim istemiyorum daha şimdiden. Ev aldı, onun taksitleriyle uğraşıyor malum... Sanırım tamtur olacak kanaatim. Tek taşı da artık söz günü mü takacak sonra mı takacak ne yapacak bilmiyorum. Senelerdir bir evlilik teklifi hayali var da kendisininBenim haberim olmadan bayağı hayal biriktirmiş kendi kendine zavallım
o zaman tamtur iste canım madem kendide teklif etmiş o zaman tamtur uygun olur tektaşı belki evlenme teklifi yapınca takar,benimki daha evlenme teklifi bile etmediev almış olması süper olmuş ev çok sorun oluyor çünkü benim nişanlımda evimizi almış süpriz yaptı bana şuan evimizin içini yaptırıyoruz canım darısı size olsun inşallah tez vakitte kavuşursunuz sizde allah ev isteyen herkese ev nasip etsin koca isteyenlerede koca iyi akşamlar hoş sohbetler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?