Gidesim var ama gidecek yerim yok

Sevgili Juvaderm inanın çiftler arasında çok büyük aşk varken bile eve kapalı /çocuklardan oluşan bir hayat döngüsü ,konusulamayan- cozumlenemeyen problemler çiftlerin birbirinden uzaklaşmasına yol açıyor.Madem su an zaten basinizi alip gidebileceginiz bir yer yok kendinize ,eşinize biraz zaman verin.Bu süreçte en azından sizin hoşunuza giden / iyi hissetmenizi saglayan küçük uğraşlar bulun.Gunduz bir kahve içimi gorustugunuz arkadaş/ dışarda 45 dk.lik bir yürüyüş filan bile iyi geliyor insana.

E bu da avantaj. Madem büyüğe bu kadar düşkün, siz önce kendinize vakit ayırın. Eşiniz büyüğe baksın, siz küçükle dışarı çıkın, arabasında uyuduğunda bir kahve için. Bulmaca alın, kitap alın yanınıza, vakit geçirin dışarıda kendi kendinize.
Önce kendinizi bir rahatlatın... sonrası gelir.
Ev işi dediğiniz nedir bilmiyorum ama halı/cam/koltuk silmeyin.
Normal günlük temizlik yapın sadece.
Varsın biraz pis olsun, sizden kıymetli değil.
Yardımcıyı da ayda 1 alın yaptırın geri kalanı...

Ben böyle şeyler duyunca büyüklere değil küçüklere üzülüyorum.Çünkü annemle babam da bir küs bir barışık kavga kıyamet ayrı yataklar böyle büyüdüm.Rabbim çocuklarınıza sabır versin güzel bir psikoloji versin başarıları çocuklukları etkilenmez inşallah...eşiniz keşke ilk eşindeki çocuğuna gösterdiği özeni diğerlerine de gösterse...ama ilk çocuğa yaptığı şey güzel en azından o yavrucağızın psikolojisi iyice bozulmasın zaten anne baba ayrı

kv nizin kp ile iletisimi esinizi de etkilemis, ne gorduyse onu yapiyor. sizin cocuklariniz da sizin iliskinizi bu sekilde gordukleri icin ileride onlar da ayni seyi yasayacaklar.
bosanmalisiniz birbirine uygun insanlar degilsiniz. cocuklar yine babalariyla vakit gecirirler siz de mutlu olacaginiz icin cocuklar da mutlu olur.

Konuyla alakasız olacak lütfen mazur görün ama evlenmeden önce ilk evliliğinin bitme nedeni olarak ne anlattı size?

Şu şartlarda boşanmanız pek mantıklı bir yol değil. Siz işe girin desem 2 çocukla üstelik biri daha bebekken çok zor, allah yardımcınız olsun, şuan sabredin demekten başka bi çözüm yolu düşünemiyorum

Kendinize minikte olsa zaman ayırın.Örneğin bir kahve içerken sevdiğiniz hobiyle ilgili bir dergi karıştırın.Bunlar bile canlı tutuyor insanı.Ve bir arkadşta söylemiş,büyüğü eşinize bırakıp küçükle çıkın,mağaza gezin,vitrinlere bakın,sevdiğiniz minikte olsa birşey alın.Beğenerek alınan bir kupa bile mutlu ediyor insanı.Düzelmeyecek bir şeyiniz yok bence,biraz zaman verin kendinize.Fakat o küsme huyu çok gıcık,babamdan biliyorum.
Üzerine düşmeyin,faydası olmadığını görsün,belki vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…