İnan’ın faydası olmaz bende bitmiş herşey bakın mesela bugün ne kahvaltı be bişey tek kelime etmedik birbirimize nasıl davranacağımı şaşırdım dengemle oynuyor yarın bir iki saat hiçbirşey yok gibi konuşuruz sonra yine küs !!!evlilik terapisi filan alsanız, şu durumda boşanmak mantıklı bi çözüm değil zaten iki küçük çocukla seçenek bile değil sanırım.
İnan’ın faydası olmaz bende bitmiş herşey bakın mesela bugün ne kahvaltı be bişey tek kelime etmedik birbirimize nasıl davranacağımı şaşırdım dengemle oynuyor yarın bir iki saat hiçbirşey yok gibi konuşuruz sonra yine küs !!!
Genellikle ev işleri yada çocuklardan yada masrafdan israfdan tahammülümüz yok birbirimizeneden küslük oluyor tam olarak?
İnan’ın faydası olmaz bende bitmiş herşey bakın mesela bugün ne kahvaltı be bişey tek kelime etmedik birbirimize nasıl davranacağımı şaşırdım dengemle oynuyor yarın bir iki saat hiçbirşey yok gibi konuşuruz sonra yine küs !!!
Çok haklısınız kendimi çok ihmal ediyorum ama yok inanın hiç vaktim yok büyük çocuğum aşırı hareketli zaten uğraş yap yedir uyut derken akşam oluyor ev işleri için bayan alıyordum ama artık bu krizde onlarda haklı olarak yüksek fiyat istiyor e bizde bütçemize göre hareket etmeliyiz yani oda olmuyorÇocuklarınız çok küçük. Gitseniz mahkemenin bağladığı nafaka yetmez, çalışayım deseniz, bakıcı yada kreş masrafı şle birlikte, kira, giderler, 5bin+ maaşınız olmazsa geçinmeniz hayal olur.
Aile terapisti düşünebilirsiniz. İlişkinizi düzene koymanız açısından faydası olabilir.
En azından bir küs bir barışık durumunuz biter.
Kendinize vakit ayıramıyor olmanız da büyük problem. Bunun için imkanları zorlasanız. Ev işleri için haftada bir iki gün yardımcı birini bulsanız? Arada fazladan para verir akşamları da çocukları bırakır siz vakit geçirirsiniz vs...
Tabiki çalışmayı çok isterim çocuklarım için ne iş olsa yaparım ama dediğiniz gibi ilerde.O evde yokmuş gibi yapıyorum ama sadece bir günlük sonra 1-2 saat barışık sonra yine bir sebepten dolayı küslük oluyor dengem şaştıMaddiyat yoksa boşanmak şu an için iyi çözüm değil .
Evde o yokmuş gibi yaşamaya devam ederek biraz daha çocukların büyümesini bekleyin . Daha sonra işe giremez misiniz ?
Denemekte fayda var ama biten saygıya ve sevgiyede faydası olur mu acabaFaydası şöyle olur, size doğru iletişim kurmayı öğretir.
Kavga anında ve sonrasında birbirinize nasıl davranacağınızı, nasıl adım atacağınızı öğrenirsiniz.
oturup sakince konuşmayı denediniz mi? hep kavga şeklinde olursa birbirinizi anlayamazsınız ki.Genellikle ev işleri yada çocuklardan yada masrafdan israfdan tahammülümüz yok birbirimize
Lise mezunuyum geçen çalışayım üniversite sınavlarına gireyim dedim video izliyordum çocuklar uyandı bir yandan biri diğer yandan biri akşamları ise zaten 10 da uyuyorlar bende iş güç derken bitap düşüyorum en azından şimdilik ünv fikri iyi bir fikir değil sanırımtükenmişlik sendromu çocuklar huzursuz aile sevgi bitmiş. Kafa dinleyecek bir alan yok. Sorunları halletmeden üzerine yeni sorunlar ekleniyor. Bence bir yerden düzeltmeye başlamışsınız. ne mezunusunuz iş bulamaz mısınız?
Çok haklısınız kendimi çok ihmal ediyorum ama yok inanın hiç vaktim yok büyük çocuğum aşırı hareketli zaten uğraş yap yedir uyut derken akşam oluyor ev işleri için bayan alıyordum ama artık bu krizde onlarda haklı olarak yüksek fiyat istiyor e bizde bütçemize göre hareket etmeliyiz yani oda olmuyor
Denemekte fayda var ama biten saygıya ve sevgiyede faydası olur mu acaba
Biryerlere çıkmaya ihtiyacım olduğunu kafa dinlemek istediğimi söyledim işi varmış sadece hafta sonları müsaitmiş ondada evde vakit geçiriyor zaten hadi kalk şuraya gidelim vs yok şuanki en büyük sorun benim kendime vakit ayıramamam dışarda evi düşünmeden(çocukları yemeği vs..)gezip sonunda bir yere oturup kahve içmek çok büyük bir lüks benim içinoturup sakince konuşmayı denediniz mi? hep kavga şeklinde olursa birbirinizi anlayamazsınız ki.
bak benim derdim şu şu, şundan rahatsızım, böyle yapsak daha iyi olur vs gibi.
Eşimin annesi biraz tuhaf psikolojik sorunları var 20 yıldır adımını atmamış dışarı haliyle eve bizi kabulde etmiyor ha deyince birde küçüğe kp bin adını koyduk diye bizlede konuşmuyor(kp.yle aynı evde yaşıyorlar ama nefret ediyor eşinden)Ailenizden yada eşinizin ailesinden yardım alsanız?
Mesela büyüğü bir kaç saatliğine dışarı çıkarsalar yada evlerine bıraksanız oyuncakları ile, büyük anne/dede, torun zaman geçirseler?
Siz De bu sırada küçükle ve eşinizle daha sakin vakit geçirseniz?
Bazen saygı ve sevgi biter gibi gelir ama aslında vakit yoktur yada iletişim yoktur. Doğru ortam sağlanınca kendiliğinden çözülür.
Biryerlere çıkmaya ihtiyacım olduğunu kafa dinlemek istediğimi söyledim işi varmış sadece hafta sonları müsaitmiş ondada evde vakit geçiriyor zaten hadi kalk şuraya gidelim vs yok şuanki en büyük sorun benim kendime vakit ayıramamam dışarda evi düşünmeden(çocukları yemeği vs..)gezip sonunda bir yere oturup kahve içmek çok büyük bir lüks benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?