- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Ay çok komiksin gerçekten!!Grup konsu ne? Zaten beni istemeniz gerekmiyor. Bir erkeğin beni iztemesini bri kadınınkine tercih ederim üzgünüm:)
Tabiki ne sağlıklı bir davranış ne de sağlıklı bir düşünce tarzına sahip değildim. Hatta genel olarak pek düşünmüyordum. Yaşanan her şeyin sonuçları olacağını umursamıyordum çünkü o sonuçlardan daha üstün bir yerde olduğuma inanıyordum. Ama kendimi affettim çünkü geçmiş artık kızgınşık veya pişmanlık yaratmıyor sadece düşünüp analiz etmeme yarıyor keşke demiyorum daha çok kabulleniş. Yani en azından psikoloğum öyle demişti. Artık kendime kızmayıp pişmanlık hissetmediğim için geçmiş beni sinirlendirmediği için affetmişim... bilmiyorum belki senin söylediğin dığrudur bastırmışımdır ama insn koymuyo yani geçmişim sanki bir başkasına aitmiş gibi. Film izler gibi bakıyorum. Geçmişte tutkuyla bağlı olmak sevgiden daha mı üstündür acaba? Ondan mı oluyor bunlar?Tatlim su cumlelerine bakar misin? Senin dusunce yapinda sıkıntı var. Yani o zamanki dusunce yapinda. Seni gecmisinle yargilamiyorum ben. Ama hem adami rededip hem de baskalariyla gorusmesine kiziyorsun, kinleniyorsun. Saglikli bir dusunce, saglikli bir davranis bicimi degil.
Sen her ne kadar kendimi affetim desen de aslinda affetmemissin. Bilinçaltin da bunu cok guzel gunyuzune cikarmis. Yaptigin sey sadece duygularini bastirmak. Herseyi bastirip yok etmeye calismissin ama o duygular ortaya cikmak icin savasiyor seninle. Hem ruyanda gorduklerin, hem de alkol alinca esine soylediklerin bunun kaniti.
Esini seviyor olabilirsin. Ama ikisine hissettigim duygular cok cok farkli. Ve son olarak asik olup se digin bir adami gecmisinde birakabilirsin ama boyle tutkuyla bagli oldugun birini gecmiste birakmak cok zordur.
Hakaret içeren yorumlara kapalıyım.Ay çok komiksin gerçekten!!
Anlamadın mı salak taklidi mi yapıyorsun??
Tam olarak bunu umuyorum:) böyle yorumlarla rahatlamaktı aslında amacım ne yalan söyleyeyim...
Hakaret etmedim saçma esprine istinaden sordumHakaret içeren yorumlara kapalıyım.
canım kafanda yarım kalmış ilişkiyi bitirebilmek için şahsın kendisine duygularını duymasına sana bakmasına hiç gerek yok.konum itibariylede olmaması gerekir. kendi kendine seslen. aynada konuş. böyle böyle böyle böyleydi.yüksek sesle haykır ve ona eşini çok sevdiğinden de bahset. :)Bu çok çok güzel bir tespitti. Hayatımdaki konuşulmamış kaçak göçek kalmış ne tam başlayabilmiş ne tam bitebilmiş tek ilişki bu. Ben de hep derim yaşanmalı tüketilmeli bitmeli diye. Bu çok doğru bir yol olabilir. Teşekkür ederim.
Gençken yasadiklariniz gerçekten çok uçuk şeyler. Eski üye olmasanız bir ergen gelmiş fantazi dünyasını anlatıyor diye düşünürdüm açıkçası ama siz bunları ciddi ciddi yaşamışsınız... Bu tarz çarpık iliskiler uzun vadeli olarak insanın ruh sağlığını bozuyor demek ki diye düşündüm. Bununla ilgili psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. (Bunları seni yargılamak için yazmadım, sadece bu anlattıkların benim yaşantıma çok uzak şeyler olduğu için kendimce anlamlandırmaya çalıştım.)
Son olarak rüyayla amel olunmaz diye de eklemek istiyorum. Herkes rüyalarında abuk sabuk şeyler görür. Bunlara bu kadar takılıp anlam yüklemeyin. Unutun gitsin :)
İşte sevgi belli bir tanımımılan bir şey değil. Kiloyla sayıyla ifade edilemiyorya ben anlayamıyorum. Yani size göre sevgi nedir? Ben onsuz bir hayatta onun varlığını ve bana hissettirdiklerini özlerim. Sabah kalkıp onun kokusunu içime çekmeyi akşam eve gelip ilk onu öpmeyi onu bulduğuma memnun olmayı severim. Bunlara ve bunun gibi şeylere dayanarak onu sevdiğimi söylüyorum. Ama belki dışardan bakınca bu yeterli değildir. Sizce yeterli mi?
Hangi kelimelerin hakaret olduğunu öğrenememiş olmanda talihsizlik ama aydınlatayım kullandığın kelime bir insanın zekasına hakarettir. İnsan sevdiğine yada bir arkadaşına günlük hayatta kullanmaz. Ya da kullansa da arkadaş kalmaz... okuduklarını anlayamadığını ima etmek için kullandığım bir ironiyi espiri sanmana girmiyorum bile... iyi sabahlar, hoşçakal. Konu tartışma ve kişisel hırslarla bölünsün istemiyorum. Tartışmak için değil çözüm bulmak için burdayım.Hakaret etmedim saçma esprine istinaden sordum
Haklısınız saçma sapan şeylerdi. Sonraki dönemde bunlar için kendimi cezalandırmayı seçtim. Sonra psikolok yardımıyla affetmeyi seçip yoluma baktım. Hayatımı düzene soktum diyebilirm. Haklısın herkese uzak olaması gerken şeyler. Sonuçlarıda ağır oluyor. Gençtiö salaktım düşünmüyordum... sadece rüya dey
Çok doğru. Ama şu eşinizi seviyor musunuz sorusunun cevabı bende evet. Neye dayanarak evet diyorum diye bunu da sorguladım. Onsuz bir hayatta onun varlığını kokusunu tenini gözlerini sabah kalktığımda onun kokusunu hissetmeyi hafta sonları uyanıp ona sarılıp keyif yapmayı ne bileyim birlikte maç yapmayı sohbet etmeyi özlerim. Yani bir çom paylaşımımız var. Akşam eve gidip onu görünce mutsuz olmuyorum. Sevmek böyle bir şey değil mi?
İlişkide dayak hakaret olmaması yeterli değil. Bir evlilik için salt bu ikisi beni tatmin etmez eğer ki paylaşım tutku vs yoksa. Evet normal değil. Yada değildi diyeyim. Geçmişte kalan şeylerdi. Konu bu değil.Hepsi ayni iste neyin değişikliğini arıyorsunuz iliskinizde dayak hakaret yoksa, hele ki ilk askınızla evlenmemişsiniz de farklılığı merak etseniz. Biraz garip bir durum hatta normal degil anlattığınız bazi seyler. Ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz.
Doğru. Kesinlikşe bunu hissederdim. Demekki sevgi sadece ona karşı ne hissettiğin değil başkalarına karşı ne hissetmemen gerektiği de oluyor. Bu konuyu aşmam gerek. Eşime haksızlık bu durum.işte bana göre yeterli değil.
aynı hisleri eşiniz yaşasaydı,yani sizi sevdiğini söyleyip,başka bir kadına,özlem duysaydı,sevgisini sorgulardınız değil mi?yani sevgisine inanmazdınız.evi ,düzeni,yemeğinin yapılmasını,çamaşırının yıkanmasını seviyor adam diye düşünürdünüz.ya da yetersiz görürdünüz.
Benim yazdığım yoruma cevabın saçmaydı ben de öyle yazdım.Hangi kelimelerin hakaret olduğunu öğrenememiş olmanda talihsizlik ama aydınlatayım kullandığın kelime bir insanın zekasına hakarettir. İnsan sevdiğine yada bir arkadaşına günlük hayatta kullanmaz. Ya da kullansa da arkadaş kalmaz... okuduklarını anlayamadığını ima etmek için kullandığım bir ironiyi espiri sanmana girmiyorum bile... iyi sabahlar, hoşçakal. Konu tartışma ve kişisel hırslarla bölünsün istemiyorum. Tartışmak için değil çözüm bulmak için burdayım.
+1000O zaman rahatlamalisin. O çocuk geçmişte kaldı. Devam etmeyen bir iliskiydi. Beraber olduktan sonra sizin üzerinizde baskı yapmaması , " ileride Birgün sevgili oluruz " saçmalığını sunduğu için , alkollü bir ortamda yanlış yapmissiniz ve ilişkiniz bitmiş.
Siz bu yanlışı yapmasaydiniz da bitmiş baslamayacak bir iliskiydi biliyorsunuz değil mi ? Ayrıca o adamı isteseydiniz , çekim yaşamaktan çok cabalardiniz. Kavusurdunuz.
Tekrar söylemek istiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Yaşanılan yaralar kabuk bağladı. Beyin huzurlu ruhu bulur ve vesvese verir sürekli. Şeytan oyunu , beyin oyunu yani.
Şuan mutlusunuz bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Heyecan tükenmesi, aynı şeyleri yaşamak her her her evlilikte var. Ama heyecan tukendikten sonra huzuru yakalamak herkese nasip olmuyor.
Erken evlendik " cümlesi de o ruyalarinizin sonucu. Bu olumsuz cümlelerle sihri bozmayın. Eşinizin aklına yerleşir. O da düşünmeye başlar.
Uzattım biliyorum ama ruyalandim :) diyip kapatmalisiniz konuyu. Beyni yöneten biziz. Bunu başarabilirsiniz.
Evet o rüyalardan gizli bir zevk alıyorum demekki... boşanma aklımdaki bir seçenek değil şu an. Teşekkür ederim.Dusundukce devam edecektir. bazi seyleri bazen bilerek takinti haline getiririz cunu o ruh hali fark etmeden bize zevk verir. esinizle mutluysaniz, probleminiz yoksa ve bosanmayi dusunmuyorsaniz bu yasadiginiz olayi onemsiz bir sey olarak varsayin ki bence oyle. zihnimiz bazen bize boyle oyunlar oynar. cok ustunde durmayinca da unutulur gider.
Çok beğendim gerçektim. Beğen tuşuna basmak yetmedi. Teşekkür ederim.O zaman rahatlamalisin. O çocuk geçmişte kaldı. Devam etmeyen bir iliskiydi. Beraber olduktan sonra sizin üzerinizde baskı yapmaması , " ileride Birgün sevgili oluruz " saçmalığını sunduğu için , alkollü bir ortamda yanlış yapmissiniz ve ilişkiniz bitmiş.
Siz bu yanlışı yapmasaydiniz da bitmiş baslamayacak bir iliskiydi biliyorsunuz değil mi ? Ayrıca o adamı isteseydiniz , çekim yaşamaktan çok cabalardiniz. Kavusurdunuz.
Tekrar söylemek istiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Yaşanılan yaralar kabuk bağladı. Beyin huzurlu ruhu bulur ve vesvese verir sürekli. Şeytan oyunu , beyin oyunu yani.
Şuan mutlusunuz bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Heyecan tükenmesi, aynı şeyleri yaşamak her her her evlilikte var. Ama heyecan tukendikten sonra huzuru yakalamak herkese nasip olmuyor.
Erken evlendik " cümlesi de o ruyalarinizin sonucu. Bu olumsuz cümlelerle sihri bozmayın. Eşinizin aklına yerleşir. O da düşünmeye başlar.
Uzattım biliyorum ama ruyalandim :) diyip kapatmalisiniz konuyu. Beyni yöneten biziz. Bunu başarabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?