Giderek artan bir takıntıyla aynı rüya... (not: okuma sevmeyenler için uzun bir konu)

Grup konsu ne? Zaten beni istemeniz gerekmiyor. Bir erkeğin beni iztemesini bri kadınınkine tercih ederim üzgünüm:)
Ay çok komiksin gerçekten!!
Anlamadın mı salak taklidi mi yapıyorsun??
Senin en büyük sıkıntın bu zaten sanırım "istenmek" ama bak istememiş yeterince

Tabiki ne sağlıklı bir davranış ne de sağlıklı bir düşünce tarzına sahip değildim. Hatta genel olarak pek düşünmüyordum. Yaşanan her şeyin sonuçları olacağını umursamıyordum çünkü o sonuçlardan daha üstün bir yerde olduğuma inanıyordum. Ama kendimi affettim çünkü geçmiş artık kızgınşık veya pişmanlık yaratmıyor sadece düşünüp analiz etmeme yarıyor keşke demiyorum daha çok kabulleniş. Yani en azından psikoloğum öyle demişti. Artık kendime kızmayıp pişmanlık hissetmediğim için geçmiş beni sinirlendirmediği için affetmişim... bilmiyorum belki senin söylediğin dığrudur bastırmışımdır ama insn koymuyo yani geçmişim sanki bir başkasına aitmiş gibi. Film izler gibi bakıyorum. Geçmişte tutkuyla bağlı olmak sevgiden daha mı üstündür acaba? Ondan mı oluyor bunlar?

Hepsi ayni iste neyin değişikliğini arıyorsunuz iliskinizde dayak hakaret yoksa, hele ki ilk askınızla evlenmemişsiniz de farklılığı merak etseniz. Biraz garip bir durum hatta normal degil anlattığınız bazi seyler. Ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz.

Tam olarak bunu umuyorum:) böyle yorumlarla rahatlamaktı aslında amacım ne yalan söyleyeyim...

O zaman rahatlamalisin. O çocuk geçmişte kaldı. Devam etmeyen bir iliskiydi. Beraber olduktan sonra sizin üzerinizde baskı yapmaması , " ileride Birgün sevgili oluruz " saçmalığını sunduğu için , alkollü bir ortamda yanlış yapmissiniz ve ilişkiniz bitmiş.
Siz bu yanlışı yapmasaydiniz da bitmiş baslamayacak bir iliskiydi biliyorsunuz değil mi ? Ayrıca o adamı isteseydiniz , çekim yaşamaktan çok cabalardiniz. Kavusurdunuz.

Tekrar söylemek istiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Yaşanılan yaralar kabuk bağladı. Beyin huzurlu ruhu bulur ve vesvese verir sürekli. Şeytan oyunu , beyin oyunu yani.
Şuan mutlusunuz bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Heyecan tükenmesi, aynı şeyleri yaşamak her her her evlilikte var. Ama heyecan tukendikten sonra huzuru yakalamak herkese nasip olmuyor.

Erken evlendik " cümlesi de o ruyalarinizin sonucu. Bu olumsuz cümlelerle sihri bozmayın. Eşinizin aklına yerleşir. O da düşünmeye başlar.

Uzattım biliyorum ama ruyalandim :) diyip kapatmalisiniz konuyu. Beyni yöneten biziz. Bunu başarabilirsiniz.

canım kafanda yarım kalmış ilişkiyi bitirebilmek için şahsın kendisine duygularını duymasına sana bakmasına hiç gerek yok.konum itibariylede olmaması gerekir. kendi kendine seslen. aynada konuş. böyle böyle böyle böyleydi.yüksek sesle haykır ve ona eşini çok sevdiğinden de bahset. :)

Haklısınız saçma sapan şeylerdi. Sonraki dönemde bunlar için kendimi cezalandırmayı seçtim. Sonra psikolok yardımıyla affetmeyi seçip yoluma baktım. Hayatımı düzene soktum diyebilirm. Haklısın herkese uzak olaması gerken şeyler. Sonuçlarıda ağır oluyor. Gençtiö salaktım düşünmüyordum... sadece rüya deyip geçsem belki tekrarlama ısrarıda duracak. Bun inanmam lazım. Ben altında bir şeyler arıyorum inatla

işte bana göre yeterli değil.
aynı hisleri eşiniz yaşasaydı,yani sizi sevdiğini söyleyip,başka bir kadına,özlem duysaydı,sevgisini sorgulardınız değil mi?yani sevgisine inanmazdınız.evi ,düzeni,yemeğinin yapılmasını,çamaşırının yıkanmasını seviyor adam diye düşünürdünüz.ya da yetersiz görürdünüz.

Hakaret etmedim saçma esprine istinaden sordum
Hangi kelimelerin hakaret olduğunu öğrenememiş olmanda talihsizlik ama aydınlatayım kullandığın kelime bir insanın zekasına hakarettir. İnsan sevdiğine yada bir arkadaşına günlük hayatta kullanmaz. Ya da kullansa da arkadaş kalmaz... okuduklarını anlayamadığını ima etmek için kullandığım bir ironiyi espiri sanmana girmiyorum bile... iyi sabahlar, hoşçakal. Konu tartışma ve kişisel hırslarla bölünsün istemiyorum. Tartışmak için değil çözüm bulmak için burdayım.

Dusundukce devam edecektir. bazi seyleri bazen bilerek takinti haline getiririz cunu o ruh hali fark etmeden bize zevk verir. esinizle mutluysaniz, probleminiz yoksa ve bosanmayi dusunmuyorsaniz bu yasadiginiz olayi onemsiz bir sey olarak varsayin ki bence oyle. zihnimiz bazen bize boyle oyunlar oynar. cok ustunde durmayinca da unutulur gider.

Evet , sevgi tam da bu. Huzur olan yerde sevgi vardır.
Heyecan anliktir zaten.. Tükenir gider. Kimisi yara bırakır , kimisi böyle huzur.

İlişkide dayak hakaret olmaması yeterli değil. Bir evlilik için salt bu ikisi beni tatmin etmez eğer ki paylaşım tutku vs yoksa. Evet normal değil. Yada değildi diyeyim. Geçmişte kalan şeylerdi. Konu bu değil.

Doğru. Kesinlikşe bunu hissederdim. Demekki sevgi sadece ona karşı ne hissettiğin değil başkalarına karşı ne hissetmemen gerektiği de oluyor. Bu konuyu aşmam gerek. Eşime haksızlık bu durum.

Eski konularinda hic kocanla mutlu degilsiniz sana to kat bile atmis bosanmaya kadar gitmissiniz hep hep ayri kaldigibizi soyluyorum demekki cok iyi bi kocan yok ki arayin yapmis beynin

Benim yazdığım yoruma cevabın saçmaydı ben de öyle yazdım.
O zaman şöyle diyeyim; ben zaten eşime aşığım ve başkasının beğenmesine de istemesine de ihtiyacım yok.
Ama bunu takıntı haline getiren sensin sonuçta baksana benim bile seni isteyip istemeyeceğimi düşünmüşsün. Yazık!

+1000
Kesinlikle bu şekilde. Altı üstü rüya iste. Tamamen bilinçaltı,tamamen beyninin sana bir oyunu,vesvese.. Bol dua et,esine saril,çok kotu bir evliliğin yoktur diye umuyorum esinle ilgili anlattiklarindan dolayi. O cocuk sadece gecmiste bi şekilde bitmis ve zaten bitmese de evlililkle sonuclanmayacak bir iliskiymis. Hatam sonucu uzaklaştık diyorsun ya o hata olmasa da yine başka bir sebepten olmayacakmış gibi geldi bana. Rüyaların icinde kendini suclama. Bunun gecici bir surec oldugunu dusun..

Evet o rüyalardan gizli bir zevk alıyorum demekki... boşanma aklımdaki bir seçenek değil şu an. Teşekkür ederim.

Universite yılları hızlı yaşamışın gençlik coşkulu geçmiş :)
Bilinç altında olan seyleri ruyada goruruz diye biliyorum.
Sen bu kadar kafaya takip dusunmesen ruyalarin gececektir. Hic olmadı bir uzmana danisabilirsin.

Çok beğendim gerçektim. Beğen tuşuna basmak yetmedi. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…