• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Onun 2 çeşiti var ikisini de yapmış biri olarak haftada 2 gün 3 yk yoğurt 1er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın olanı fayda sağlamıştı canım bende pul biberli olanı da yaptım tadı kötü deil ama mide yanması yapmıştı
Suan denemiyosun sanirim peki zencefilliyi falan nasil ve ne kadar sure uyguladin ve nasil bi fayda sagladi?

Selam kızlar menüm
Sabah haşlanmış yumurta 3 zeytin domates salatalık
Öğle haşlanmış tavuk ayran
Aksam yeşil fasulye ve salata
Menun super afiyet bak seker olsun..aksam yemeginden sonra aclik hissediyomusun?

Menun super afiyet bak seker olsun..aksam yemeginden sonra aclik hissediyomusun?
Alıştım canım artık bir süre sonra istek olmuyor ama sende öyle bir durum varsa özellikle geç saatlerde ya tarçınlı süt yada 2 yk kadar yogurt yiyebilirsin ben ilk zamanlar öyle yapıyordum özelikle meyve ve kuruyemiş olayina girme ;);)

Suan denemiyosun sanirim peki zencefilliyi falan nasil ve ne kadar sure uyguladin ve nasil bi fayda sagladi?
Zencefilli olan defalarca deNedim onu yedikten sonra en az 1 lt su içiyordum yatana kadar sabah kalktığında göbeğinde hafifliği farkediyosun zaten her yapısta yarım kilo diye bir iddia var o konuda
Pul biberli olanda bağırsak çalıştırıyor ve ama bana olmadı dediğim gibi midede yanma yaptı zaten az yemek Yediğim için çok rahatsız etti

Iyi aksamlsr kizlar bugun almam gereken 2028 kalori yarin daha dusuk alacagim gun gun değişiyor kalori

Öğle iki yk bal bi tk.pekmez kozlenmis patlicam ve pişmiş domates biber bi dili ekmek
Ara elma uzum
Aksam serce parmagin yarisi kucuklugunde biber doldurdum bulgurlu ve bol sebze vardi
3 lt su icildi ve sekersiz cay iciyorum sindi

Iyi aksamlsr kizlar bugun almam gereken 1669 kalori yarin daha dusuk alacagim gun gun değişiyor kalori

Öğle iki yk bal bi tk.pekmez kozlenmis patlicam ve pişmiş domates biber bi dili ekmek
Ara elma uzum
Aksam serce parmagin yarisi kucuklugunde biber doldurdum bulgurlu ve bol sebze vardi
3 lt su icildi ve sekersiz cay iciyorum sindi
Alinan kalori 1300

Dünki menümü paylaşayım , sonrada geçmişi okuyayım.

Sabah: Peynir, Zeytin, Domates, Salatalık, 3/4 simit
Öğle: Taze fasülye
Ara: 1 kıymalı ev yapımı börek, yoğurtlu havuç salatası
Akşam : Yoğurt çorbası

Sonra kontrolden çıktım, akşamın onunda koca bir kase çerez yedim :KK43:
Umarım çerez kavrulmamıştır keşke akşam yemeğinde yeseydin canım seni tok tutardı

Kaldığımız yerden devam ...
yalnız benim hiç enerjim yok :KK43:
Bu grip beni fena sarstı, moralimde bozuk ...

Kızlar yardım edin , nasıl toparlayacağım kendimi ...
Canım normal mevsim geçişinden bende öyleyim birde dün arkadaşlar ile toplandım bazı dengesizler vardı ve acayip stres oldum

Benim canım çerez , meyve tarzı yiyecekler istiyor.
Önce su içiyorum ya da çay/meyve çayı

Bazende dayanamayıp yiyorum, dün akşam oldupu gibi :)
O zaman akşam yemeğini tam ye canım çorba varsa şimdi artık kış mevsimine girdik sebze haşla brokoli ,karnıbahar sonra yoğurtla tüket olmaz mı

Back