• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu hafta en kötü benim kızlar özür dilerim gerçekten çok stresli bir hafta geçirdim bu haftadan itibaren artık eski düzenime dönüyorum söz veriyorum sizlere
bu hafta sıkalım biraz kendimizi hem spor hem beslenme olarak ben artık 7li haneleri görmek istiyorum yardım please :KK49::KK49:

Dünki menümü paylaşayım , sonrada geçmişi okuyayım.

Sabah: Peynir, Zeytin, Domates, Salatalık, 3/4 simit
Öğle: Taze fasülye
Ara: 1 kıymalı ev yapımı börek, yoğurtlu havuç salatası
Akşam : Yoğurt çorbası

Sonra kontrolden çıktım, akşamın onunda koca bir kase çerez yedim :(

Çok üzüldüm bende birkaç gündür kötüyüm Zaten neyse artık arkamıza bakmayalım kaldığımız yerden devam

Kaldığımız yerden devam ...
yalnız benim hiç enerjim yok :(
Bu grip beni fena sarstı, moralimde bozuk ...

Kızlar yardım edin , nasıl toparlayacağım kendimi ...

Hemen kendimi tanitayim o zaman 29 yasinda 158 boy 85 kgdayim 19 aylik bi prensesim var ...Gecen sene yine bu forumda 2-3 ayda 10 kg verip 91 den 81 e dusmustum sonra son aylarda bazi ozel durumlardan dolayi hoop aldim geri kglalari ama kacirdim ipin ucunu ve geri toparlamak burada buldum kendimi bende kendime yoldas ariyorum sizin gibi ...carsamba gununuz sanirim tarti gununuz birde menu paylasiminiz var ...Seninle ayni yas ve ayni boydayiz sanirim ...

Aynı boyda ve çok yakın kilodayız , bende 85.5
Sen hem yaşından dolayı hemde küçük prensesin peşinde koşmaktan hzılı verirsin.
Tekrar hoşgeldin.

Bu arada kızlar Prof.dr metin özatanın kitabında birşeyden bahsediyordu hatta ekran resmini çekip atacaktım buraya metabolizma hızından bahsediyordu ve diyor ki kışın insan vücudu çok daha hızlı kilo verirmiş tropik bölgedeki insanlardan çok daha hızlıymış bizim işte metabolizma hızlandırıcı hap vb bahsetmiş hiçbirinin klinik onaylı olmadığını söylemiş bilginize metabolizmayı en iyi hızlandıran sporu 2 katına çıkarmakmış atıyorum 6 bin adım yürüyorsak onu 12 bin yapacakmışız

Teşekkürler bilgi için

Ben zaten aaz yürüyorum, inşallah kısa sürede iki katına çıkarabilirim ve metobolizmam hızlanır.

Kizlar aksam yemeklerden sonra bisey yiyormusunuz? Caniniz tatli cekiyormu? Eger boyle bi durum varsa bubunla basa cikmak icin neler yapiyosunuz?Cunku bu beni cok yoruyor ;(

Benim canım çerez , meyve tarzı yiyecekler istiyor.
Önce su içiyorum ya da çay/meyve çayı

Bazende dayanamayıp yiyorum, dün akşam oldupu gibi :)

Kızlar bende menümü yazayım
Sabah domatesli yumurta şekersiz çay
Öğle ekmek arası köfte ; (
Aksam fırında balık salata
Yine toplayamadim kendimi yarın Armutlu Detox yapıcam inşallah toplarım

Canım güzel bence menün, sadece öğle ekmek var. Akşam çok güzel sağlıklı ve hafif.
Detox nasıl gidiyor bugün ?

SLM kızlar bugün okadar yogundumki hiç ugrayamadim hatta 3-4gundur, kızlar ben bugün kalori sayarak diyete başladım hadi bakalım hayırlı olsun deyinn bakemm:)))
Menu; bugün alman gereken 1390 kalorisi ama aldığım 786 oldu yoğunlukta beslenme oldu
Sabah; ac karnina bi elma (60)tereyağda yarım omlet ve bi haşlanmış yumurta (101+80). (30 )gr peynir 3 kupa şekersiz çay

16:00 oturmam vardı neler vardı off off imm ama iki küçük lahana sarması(64)

Aksam19:00 da ezo gelin çorba şehriyeli ununu koymadim bir buçuk porsiyon (204)
Salata(90), 100 Gr kavun (18) ,az yağlı yoğurt 200gr (92) kaloridir...

80dk yürüyüş yapıldı 3lt su icilecek

Hayırlı olsun canım :)

Back