- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Sağlıklı beslenmenin sonucu canım arada kaçırsak bile tartıda o kadar fark olmuyorİnşallah canım
Dün abarttım, buna rağmen artı çıkmamama şaştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı beslenmenin sonucu canım arada kaçırsak bile tartıda o kadar fark olmuyorİnşallah canım
Dün abarttım, buna rağmen artı çıkmamama şaştım.
Sağol canım benimAna bir tek ben artıdayım tebrik ederim rukgus canım Harika kilo vermişsin
bu hafta sıkalım biraz kendimizi hem spor hem beslenme olarak ben artık 7li haneleri görmek istiyorum yardım pleaseBu hafta en kötü benim kızlar özür dilerim gerçekten çok stresli bir hafta geçirdim bu haftadan itibaren artık eski düzenime dönüyorum söz veriyorum sizlere
Bu hafta en kötü benim kızlar özür dilerim gerçekten çok stresli bir hafta geçirdim bu haftadan itibaren artık eski düzenime dönüyorum söz veriyorum sizlere
Kizlar merhaba beni de araniza alirmisiniz?
Çok üzüldüm bende birkaç gündür kötüyüm Zaten neyse artık arkamıza bakmayalım kaldığımız yerden devam
Kusura bakma canım Yeni gördüm mesajını malesef işler çok durgun ya çok kötü
Hemen kendimi tanitayim o zaman 29 yasinda 158 boy 85 kgdayim 19 aylik bi prensesim var ...Gecen sene yine bu forumda 2-3 ayda 10 kg verip 91 den 81 e dusmustum sonra son aylarda bazi ozel durumlardan dolayi hoop aldim geri kglalari ama kacirdim ipin ucunu ve geri toparlamak burada buldum kendimi bende kendime yoldas ariyorum sizin gibi ...carsamba gununuz sanirim tarti gununuz birde menu paylasiminiz var ...Seninle ayni yas ve ayni boydayiz sanirim ...
Canım maşallah çok güzel vermişim inşallah hep böyle gitsingünaydın kızlar biraz mutlu biraz umutlu hemen yolluyorum size tartı resmini Eki Görüntüle 1899976
Bu arada kızlar Prof.dr metin özatanın kitabında birşeyden bahsediyordu hatta ekran resmini çekip atacaktım buraya metabolizma hızından bahsediyordu ve diyor ki kışın insan vücudu çok daha hızlı kilo verirmiş tropik bölgedeki insanlardan çok daha hızlıymış bizim işte metabolizma hızlandırıcı hap vb bahsetmiş hiçbirinin klinik onaylı olmadığını söylemiş bilginize metabolizmayı en iyi hızlandıran sporu 2 katına çıkarmakmış atıyorum 6 bin adım yürüyorsak onu 12 bin yapacakmışız
hosbulduk insallah hepimiz dusledigimiz kglalara ineriz hep birlikteAynı boyda ve çok yakın kilodayız , bende 85.5
Sen hem yaşından dolayı hemde küçük prensesin peşinde koşmaktan hzılı verirsin.
Tekrar hoşgeldin.
Kizlar aksam yemeklerden sonra bisey yiyormusunuz? Caniniz tatli cekiyormu? Eger boyle bi durum varsa bubunla basa cikmak icin neler yapiyosunuz?Cunku bu beni cok yoruyor ;(
Kızlar bende menümü yazayım
Sabah domatesli yumurta şekersiz çay
Öğle ekmek arası köfte ; (
Aksam fırında balık salata
Yine toplayamadim kendimi yarın Armutlu Detox yapıcam inşallah toplarım
SLM kızlar bugün okadar yogundumki hiç ugrayamadim hatta 3-4gundur, kızlar ben bugün kalori sayarak diyete başladım hadi bakalım hayırlı olsun deyinn bakemm:)))
Menu; bugün alman gereken 1390 kalorisi ama aldığım 786 oldu yoğunlukta beslenme oldu
Sabah; ac karnina bi elma (60)tereyağda yarım omlet ve bi haşlanmış yumurta (101+80). (30 )gr peynir 3 kupa şekersiz çay
16:00 oturmam vardı neler vardı off off imm ama iki küçük lahana sarması(64)
Aksam19:00 da ezo gelin çorba şehriyeli ununu koymadim bir buçuk porsiyon (204)
Salata(90), 100 Gr kavun (18) ,az yağlı yoğurt 200gr (92) kaloridir...
80dk yürüyüş yapıldı 3lt su icilecek
rukgus gecen hafta :70.600 gr bu hafta :71.00 kg aradaki fark :+400 gr
hosbulduk insallah hepimiz dusledigimiz kglalara ineriz hep birlikte
Herkese gunaydin... Ben de dun ac yattim arkadaslar resmen birazdan tarti resmimi de gonderecegim...-100 gr fena sayilmaz degil mi ?Neyse ben biraz leslie yapayim sonra gorusmek uzere...
Eki Görüntüle 1899978
günaydın kızlar biraz mutlu biraz umutlu hemen yolluyorum size tartı resmini Eki Görüntüle 1899976