Günaydın kızlar
Geçen hafta 95.2
Bu hafta 94.6
geçen çarşamba çok yedim perşembe cuma anca toparladım hafta sonu yerinde saydı kilom so iki günde ancak 600 gr gitmiş bunada şükür
Evetbir bucuk haftada giden kilo 2 ne hikmetse gitti böyle inş hep gider yarabbimbebelerimi uyuyor faha kqldiramda yemek faslina gecemm aciktim yahu oglen oldu okula gideklecek bugun yine işler yogun isim bitice donerim opuldunuz..
Sağlıklı beslenmenin sonucu canım arada kaçırsak bile tartıda o kadar fark olmuyor
canım yapamadım bugün yarına kaldıCanım güzel bence menün, sadece öğle ekmek var. Akşam çok güzel sağlıklı ve hafif.
Detox nasıl gidiyor bugün ?
canım yapamadım bugün yarına kaldı
Ben de beyaz leblebi yiyorum acligi bayagi bastiriyor gece yatarkende sut iciyorumBenim canım çerez , meyve tarzı yiyecekler istiyor.
Önce su içiyorum ya da çay/meyve çayı
Bazende dayanamayıp yiyorum, dün akşam oldupu gibi :)
Ben de beyaz leblebi yiyorum acligi bayagi bastiriyor gece yatarkende sut iciyorum
Ben de beyaz leblebi yiyorum acligi bayagi bastiriyor gece yatarkende sut iciyorum
Evet bende ona baslamak istiyorum bi yakinim bu kurle 15 kg verdi acikinca surekli bundan yemis ..Süt iyi fikir gerçekten.
Ben süte bir türlü alışamadım, içemiyorum.
Bir arkadaşımda kırmızı biberli yoğurt yiyor akşamları. Diyetisyeni önermiş. Yağ yakımını hızlandırır demiş. Ben hiç denemedim.
Evet bende ona baslamak istiyorum bi yakinim bu kurle 15 kg verdi acikinca surekli bundan yemis ..
Bi kere denemistim tadi acikcasi cok hosuma gitmemisti ama aksam deneyince haber veririm..Deneyince haber ver. Tadı nasıl merak ediyorum.
Rukgus tebrik ederim seni cok guzel kg vermissin.rukgus (85,8 / 84,6 / -1,200)
miyav_su (70,6 / 71,0 / +400 )
elifimm39 (95,2 / 94,6 / -600 )
mislisse (85,0 / 84,9 / -100 )
Selcanmehmetcan (79.2/79.0)
Bi kere denemistim tadi acikcasi cok hosuma gitmemisti ama aksam deneyince haber veririm..
Onun 2 çeşiti var ikisini de yapmış biri olarak haftada 2 gün 3 yk yoğurt 1er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın olanı fayda sağlamıştı canım bende pul biberli olanı da yaptım tadı kötü deil ama mide yanması yapmıştıİkisini bir arada düşünemediğimden , bir türlü denemeye cesaret edemeddim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?