GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ben de beyaz leblebi yiyorum acligi bayagi bastiriyor gece yatarkende sut iciyorum

Süt iyi fikir gerçekten.
Ben süte bir türlü alışamadım, içemiyorum.

Bir arkadaşımda kırmızı biberli yoğurt yiyor akşamları. Diyetisyeni önermiş. Yağ yakımını hızlandırır demiş. Ben hiç denemedim.

Ben de beyaz leblebi yiyorum acligi bayagi bastiriyor gece yatarkende sut iciyorum

Süt iyi fikir gerçekten.
Ben süte bir türlü alışamadım, içemiyorum.

Bir arkadaşımda kırmızı biberli yoğurt yiyor akşamları. Diyetisyeni önermiş. Yağ yakımını hızlandırır demiş. Ben hiç denemedim.

Evet bende ona baslamak istiyorum bi yakinim bu kurle 15 kg verdi acikinca surekli bundan yemis ..

Arkadaslar ben menumu asagidaki gibi yazsam bi sakincasi olur mu ? Bu bugun aksam yemegi haric menum mesela ..

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-19-15-14-17.png
    102,5 KB · Görüntüleme: 30
İkisini bir arada düşünemediğimden , bir türlü denemeye cesaret edemeddim ben :)
Onun 2 çeşiti var ikisini de yapmış biri olarak haftada 2 gün 3 yk yoğurt 1er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın olanı fayda sağlamıştı canım bende pul biberli olanı da yaptım tadı kötü deil ama mide yanması yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…