• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Herkese gunaydin...:KK68: Ben de dun ac yattim arkadaslar resmen birazdan tarti resmimi de gonderecegim...-100 gr fena sayilmaz degil mi ?Neyse ben biraz leslie yapayim sonra gorusmek uzere...

20161019_083239.jpg

Son düzenleme:
Hosbulduk ben de seni taniyabilirmiyim acaba ?

Tabiki 33yasinda tontis bi hatunum
87 kg 79.5 düştüm dususum bir yil olacak ama ben tam ramazandan sonra sıkı gevşek derken bu haldeyim ama yeniden sıkı diyete basladim kilo verince hedefim var tüp bebek yaptiracagim ve ayriyetten dunyslar tatlisi iki cocugum bi kiz bi oglan var hedefim 70 bi gorum hemenn doktora bebegime kavusmaya :)))

kızlar listeyi açıyorum ben bildirim yapan arkadaşlar kopyalayıp eklesin
güncel kilo bildirimini,

rukgus (85,8 / 84,6 / -1,200)
miyav_su (70,6 / 71,0 / +400 )
elifimm39 (95,2 / 94,6 / -600 )
mislisse (85,0 / 84,9 / -100 )

Günaydın,

Ben geçen hafta ile aynıyım. 85.5
Dün abartınca bu sabah bu sonuç iyi bile sayılır.
Umarım bu hafta toparlarım.

Evetbir bucuk haftada giden kilo 2 ne hikmetse gitti böyle inş hep gider yarabbim :dua:bebelerimi uyuyor faha kqldiramda yemek faslina gecemm:hamarat: aciktim yahu:kk77: oglen oldu okula gideklecek bugun yine işler yogun isim bitice donerim opuldunuz..

A
Tabiki 33yasinda tontis bi hatunum
87 kg 79.5 düştüm dususum bir yil olacak ama ben tam ramazandan sonra sıkı gevşek derken bu haldeyim ama yeniden sıkı diyete basladim kilo verince hedefim var tüp bebek yaptiracagim ve ayriyetten dunyslar tatlisi iki cocugum bi kiz bi oglan var hedefim 70 bi gorum hemenn doktora bebegime kavusmaya :)))
Allah gonlune gore versin insallh ...Valla iyi cesaret ben 2.yi bile dusuneniyorum ;) 3.cu allah kerim ... Ramazandan sonra dustun yani bu kgya az kalmis ya verirsin insallh bende 70 i gormek istiyorum insallh...:KK49:

Evetbir bucuk haftada giden kilo 2 ne hikmetse gitti böyle inş hep gider yarabbim :dua:bebelerimi uyuyor faha kqldiramda yemek faslina gecemm:hamarat: aciktim yahu:kk77: oglen oldu okula gideklecek bugun yine işler yogun isim bitice donerim opuldunuz..
İnşallah canım vereceksin ben inanıyorum kolay gelsin bende doktordayım sonuçlarımı bekliyorum

rukgus (85,8 / 84,6 / -1,200)
miyav_su (70,6 / 71,0 / +400 )
elifimm39 (95,2 / 94,6 / -600 )
mislisse (85,0 / 84,9 / -100 )

Selcanmehmetcan (79.2/79.0)
Vilma37(85.5/85.5/0)

Back