• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu arada kızlar Prof.dr metin özatanın kitabında birşeyden bahsediyordu hatta ekran resmini çekip atacaktım buraya metabolizma hızından bahsediyordu ve diyor ki kışın insan vücudu çok daha hızlı kilo verirmiş tropik bölgedeki insanlardan çok daha hızlıymış bizim işte metabolizma hızlandırıcı hap vb bahsetmiş hiçbirinin klinik onaylı olmadığını söylemiş bilginize metabolizmayı en iyi hızlandıran sporu 2 katına çıkarmakmış atıyorum 6 bin adım yürüyorsak onu 12 bin yapacakmışız

Kizlar aksam yemeklerden sonra bisey yiyormusunuz? Caniniz tatli cekiyormu? Eger boyle bi durum varsa bubunla basa cikmak icin neler yapiyosunuz?Cunku bu beni cok yoruyor ;(

Kızlar bende menümü yazayım
Sabah domatesli yumurta şekersiz çay
Öğle ekmek arası köfte ; (
Aksam fırında balık salata
Yine toplayamadim kendimi yarın Armutlu Detox yapıcam inşallah toplarım

Ne guzel bende bi ara 2.yi dusunuyodum simdi dusunmuyorum cok zor cocuk buyutmek ya ;( Biz daha kendimize yeni yeni geliyoruz birde elimden kolumdan tutan da yok malesef senin ilk cocuk kac yasinda? Rabbim once seninki olmak uzere hepimizinkini bizlere bagislasin..
Cnm annemle yakınız çok şükür destek oluyor bana 3 yaşında oğlum 52 günlük kızım dediğin gibi aminn inşallah rabbim uzun ömürler versin..kardeşsizlik bencillik gibi geliyor onun için düşündük ikinci çocuğu çok şükür nasip de etti allah .ama zor gerçekten geçecek ama büyücekler inşallah :) darısı sana

Cnm annemle yakınız çok şükür destek oluyor bana 3 yaşında oğlum 52 günlük kızım dediğin gibi aminn inşallah rabbim uzun ömürler versin..kardeşsizlik bencillik gibi geliyor onun için düşündük ikinci çocuğu çok şükür nasip de etti allah .ama zor gerçekten geçecek ama büyücekler inşallah :) darısı sana
Bizde annemlerle cok ama cok yakindik ancak baska yere tasindilar eger bi firsat bulursam dusunurum hayirlisi bakalim ..

Diyet iş özel herşey karışık sorma of darlandım akşama salonda olucam sabah zaten önceden minibüse biniyordum diğer taşıtın durağına kadar eşimde Yok ya bin diyordu hem paradan hem hareket için bugünden itibaren yürümeye başladım bugünde salondayım dün şekersiz aşure ve tost yedim stresden içinin hamurunu çıkardım ama yinede artı çıkarım

Canim hepimizin bi depresyon halleri oluyor du havalardanmi ne sakin yedim diye pisman olma arkana bakma ki sen valla hepimize taş çıkartırsın :KK74::KK19:

SLM kızlar bugün okadar yogundumki hiç ugrayamadim hatta 3-4gundur, kızlar ben bugün kalori sayarak diyete başladım hadi bakalım hayırlı olsun deyinn bakemm:)))
Menu; bugün alman gereken 1390 kalorisi ama aldığım 786 oldu yoğunlukta beslenme oldu
Sabah; ac karnina bi elma (60)tereyağda yarım omlet ve bi haşlanmış yumurta (101+80). (30 )gr peynir 3 kupa şekersiz çay

16:00 oturmam vardı neler vardı off off imm ama iki küçük lahana sarması(64)

Aksam19:00 da ezo gelin çorba şehriyeli ununu koymadim bir buçuk porsiyon (204)
Salata(90), 100 Gr kavun (18) ,az yağlı yoğurt 200gr (92) kaloridir...

80dk yürüyüş yapıldı 3lt su icilecek

SLM kızlar bugün okadar yogundumki hiç ugrayamadim hatta 3-4gundur, kızlar ben bugün kalori sayarak diyete başladım hadi bakalım hayırlı olsun deyinn bakemm:)))
Menu; bugün alman gereken 1390 kalorisi ama aldığım 786 oldu yoğunlukta beslenme oldu
Sabah; ac karnina bi elma (60)tereyağda yarım omlet ve bi haşlanmış yumurta (101+80). (30 )gr peynir 3 kupa şekersiz çay

16:00 oturmam vardı nelervardı off off imm ama iki küçük lahana sarması(64)

Helal olsun o oturmalarda neler olduğunu çok iyi biliyorum nefsini yenmişsin canım afiyet olsun :KK200: Benimde yarın var dükkanı açmayacağım hem doktora gideceğim hemde arkadaşlar ile toplanacağız bir gün kapalı kalsın dükkan değil mi

Helal olsun o oturmalarda neler olduğunu çok iyi biliyorum nefsini yenmişsin canım afiyet olsun :KK200: Benimde yarın var dükkanı açmayacağım hem doktora gideceğim hemde arkadaşlar ile toplanacağız bir gün kapalı kalsın dükkan değil mi

Aynenn canim senin saglikta.morall da onemli ohh yarinn hic sikinti etme benden sana izinn sen bu cokk hakettin istedigin gibi sekerin yukselmiyecek sekilde doyasiyaca ye artik şöyle deşarj olmus olarak seni bekliyorumm...
Daha sonra tamm gazz devammm...♡♥♡

IMG_7105.JPG

16:00 oturmam vardı neler vardı off off imm ama iki küçük lahana sarması(64)

Bende bi sitede kalori sayiyorum ;) yapabilecegim kadar yapicam bi ara boyle yaparak 8 kg vermistim...

Back