- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
[QUOTEf"miyav_su, post: 48452485, member: 373666"]Afiyet olsun canım ben yemiyorum zaten hazır çiğ köfte bana tarifi atar mısın
Sağol canım eşim geldiği zamanda ilk fırsatta yapacağım kulaklarını çınlatırım canım kolay gelsin ne kadar şanslısın bahçeniz var doğal ve sağlıklı kıymetini bil Canım hem spor yapmışta oluyorsunMiyav_su canim.onemli degil afiyet olsun eşin yogururken 15-20dk tadina bak süper oluyor ozamandan yemeye baslarsin :)) annem hep oyle yer baharatlari hep karisiyor ya guzel.koku cikiyor... ben tuz katmam baharatlarin tuzu yeter bide salcanda tuzsuz olursa iyi olur ben hep bim den alirim gayet iyi salca sadece burcu isimli salca hic alma guzel olmuyor nerdeyse her marka denedikk :)))
Gunaydin bu arada canim dun aksamaca bahcede calistik bugunde gidecegiz artik son toplama urunleri olurrr...
Kizlar iki kizim da hasta giremiyorum ucuda kaçtı onlarla ugrasmaktan öpüyorum hepinizi
Kızlar günaydın, sık giremiyorum kusura bakmayın kızım hasta onunla ilgileniyorum öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun kızlar Rabbim şifalar versinKizlar iki kizim da hasta giremiyorum ucuda kaçtı onlarla ugrasmaktan öpüyorum hepinizi
Tatlim hic birsey senden onemli degil bunu unutma
üzme kendini canım umarım her şey yoluna girer
Bu gününmenüsü
Sabah erken kalktım yarım yerli muz çok küçüktü çeyrek kızımın yumurtasından
Kahvaltı 1.5 haşlama yumurta
50 gr lor 30 gr peynir çay
arada beş fındık
Öğle 100 gr haşlama tavuk 200 gr yoğurt 5 badem
Akşam 120 gr haşlama tavuk 150 gr yoğurt
İlerleyen saatlerde kahve içebilirim
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah domatesli yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay
Öğle haşlanmış tavuk ayran
Ara yarım kepce asure
Aksam bugdayli yoğurt çorba salata
İlk defa yedim aşure annem yaptı çünkü bi daha da yemeyi düşünmüyorum
Canim topla kendini vaktin olursa uğra merakta bırakma bizi
ben olurum sana yol arkadaşı burda yeniyim ama bende düzenli spor ve diyetle 4.5 ayda 22 kg verdim
Meraba bugun kotu bir gundu yine kendime ceki duzen vermem lazim biliyorum... Sabah iki peynirli yumurta ve ekmek. Saat 5 gibi cigkofte salgam ve browni kek.
Aksam icin yemek yaptim ama yemedim esime ofkemden bugun nikah yildonumumuz guzel yemek yapip hazirlancaktim ama aradi beyfendi maça gideceğini soyledi halen bekliyorum bi de salak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?