GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

[QUOTEf"miyav_su, post: 48452485, member: 373666"]Afiyet olsun canım ben yemiyorum zaten hazır çiğ köfte bana tarifi atar mısın[/QUOTE]

Tabi canim veririm bu tarif bizim kendi tarifimiz biz bir kilo koftelik bulgura gore ölçü tarifi ;
3bas soğan 6-7 dis samirsak robotto irisi kalmicak sekilde icee çek, 3adet limon kabuğunu rendele kabuğu lazım (bunlari hazirla bulgura kat)
1kg koftelik bulgur , küçük teneke hazir salca 850 gr, iki yk kimyon, iki yk kofte bahari, ,iki yk pul biber, iki buçuk yk nane içine et bulyon bir tane katabilirsiniz guzel oluyor, toplam yarim cay bardagini gecgin has zzeytinyağı yarisini simdi kat hepsini 10 dk yogurun ve ayriyetten 4 yk isot ayri bir tabakta islatin mesala 1, 5 bardak suyla, bu islanmis isotu kat suyuyla bir 10 dk yogur bu arada kofte icee suyunu cekmistir icine 2-2.5 su b.su kat 10 dk yogur bir demet.moydonozun yarisini ince ince dogra kofteye kat kalan zeytin yagida kat bi 5 dk yogur kofte hazırdır kofteleri tabağa sık yee afiyet olsunn...

Yaninda bi turpu dilim dilim dogra bir yk kasik toz biber ve 2-3 yk limon suyunu kat cirp turpuda icine katcok hafif tuzda kat turpun beyaz yeei kalmiyacak sekide ice bula tabaga servise hazirdir
Biz ice tavada lavas bazlama yapip bisiririz bir tane yuvarlak lavasa ser icine marulu marulun icine kofteleri hazirladigimiz turp sosu ve cin biberi koyar osanli bi durum yapariz yaninda ayran yada salgam yada kola afiyet olsunn
Kofteyi ben hazirlarim esim yogurur ben 35 dk yoguramamm :))
Not: kofte baharini karistirmayin aktarci yada buyuk marketlerde olur bide yeni baharla sakin karistirmayi ismini kofte bahari acik kahve renginde toz baharattir.

[QUOTEf"miyav_su, post: 48452485, member: 373666"]Afiyet olsun canım ben yemiyorum zaten hazır çiğ köfte bana tarifi atar mısın

Tabi canim veririm bu tarif bizim kendi tarifimiz biz bir kilo koftelik bulgura gore ölçü tarifi ;
3bas soğan 6-7 dis samirsak robotto irisi kalmicak sekilde icee çek, 3adet limon kabuğunu rendele kabuğu lazım (bunlari hazirla bulgura kat)
1kg koftelik bulgur , küçük teneke hazir salca 850 gr, iki yk kimyon, iki yk kofte bahari, ,iki yk pul biber, iki buçuk yk nane içine et bulyon bir tane katabilirsiniz guzel oluyor, toplam yarim cay bardagini gecgin has zzeytinyağı yarisini simdi kat hepsini 10 dk yogurun ve ayriyetten 4 yk isot ayri bir tabakta islatin mesala 1, 5 bardak suyla, bu islanmis isotu kat suyuyla bir 10 dk yogur bu arada kofte icee suyunu cekmistir icine 2-2.5 su b.su kat 10 dk yogur bir demet.moydonozun yarisini ince ince dogra kofteye kat kalan zeytin yagida kat bi 5 dk yogur kofte hazırdır kofteleri tabağa sık yee afiyet olsunn...

Yaninda bi turpu dilim dilim dogra bir yk kasik toz biber ve 2-3 yk limon suyunu kat cirp turpuda icine katcok hafif tuzda kat turpun beyaz yeei kalmiyacak sekide ice bula tabaga servise hazirdir
Biz ice tavada lavas bazlama yapip bisiririz bir tane yuvarlak lavasa ser icine marulu marulun icine kofteleri hazirladigimiz turp sosu ve cin biberi koyar osanli bi durum yapariz yaninda ayran yada salgam yada kola afiyet olsunn
Kofteyi ben hazirlarim esim yogurur ben 35 dk yoguramamm :))
Not: kofte baharini karistirmayin aktarci yada buyuk marketlerde olur bide yeni baharla sakin karistirmayi ismini kofte bahari acik kahve renginde toz baharattir.[/QUOTE]
Süpersin canım ekran resmini aldım ellerine sağlık çok sağol yazdığın için

Miyav_su canim.onemli degil afiyet olsun eşin yogururken 15-20dk tadina bak süper oluyor ozamandan yemeye baslarsin :)) annem hep oyle yer baharatlari hep karisiyor ya guzel.koku cikiyor... ben tuz katmam baharatlarin tuzu yeter bide salcanda tuzsuz olursa iyi olur ben hep bim den alirim gayet iyi salca sadece burcu isimli salca hic alma guzel olmuyor nerdeyse her marka denedikk :)))
Gunaydin bu arada canim dun aksamaca bahcede calistik bugunde gidecegiz artik son toplama urunleri olurrr...

Sağol canım eşim geldiği zamanda ilk fırsatta yapacağım kulaklarını çınlatırım canım kolay gelsin ne kadar şanslısın bahçeniz var doğal ve sağlıklı kıymetini bil Canım hem spor yapmışta oluyorsun

Evet kizlar menum
Sabah uyanir uyanmaz bi elma yedim basim donuyordu kk.peynir bi catal.petek bal yesillik baska ne yedigimi hatirlmiyorum yemedim heral sekersiz cay
Ogle 14:09da kucuk armut bi salkim uzum
Aksam patlican yemegi erik komposto sekersiz bi avuc üzüm
İki lt su 4saat spor egil kalk egil kalk biber topladimm sindide cay icerim ileri saatte bitki cay icebilemm

Bu günün menüsü
Kızım sabah erkenden kalktı kalkınca
Üç gün kurusu yarım yerli muz çeyrek kızımın yumurtasından
Kahvaltı iki haşlama yumurta 40 gr lor
Öğlen 1.5 kase mercimek çorbası iki küçük dolma
Arada on tane badem
Akşam üç fırın köfte 100 gr fırın patates
Az önce kahve içtim

Kizlar iki kizim da hasta giremiyorum ucuda kaçtı onlarla ugrasmaktan öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım yinede dikkat et olurmu sorma bu hafta sonu olmasi hem iyi hemde kotu ya nedense cumadan sonra bana bi gevşeme geliyor yiyorum sonra toparlan toplanabilirsenn yokk bu hafta artik sozumde duramm...

Merhaba Kızlar :)

Yeni giriş yapabildim siteye,,, Grip oldum Çok ağır geçiyor
Birazdan haftasonu menümü paylaşıp geçmişi okuyacağım.

Umarım bu hafta güzel geçer.

Menüm :

Cumartesi:
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik, avakado
Öğle: Trabzon hurması, mandalina, nar
Akşam: Kısır, sebzesi boldu ama büyük bir tabak yedim
Ara : 5 fındık

Pazar:
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik, avakado
Öğle: Balık, salata
Ara: Şekersiz aşure
Akşam: 4 köfte
Ara : fındık, badem ( 1 çay bardağı kadar )

Dengeli , besleyici bir menü olmuş. Afiyet olsun.

Çok güzel dengeli olmuş. Afiyet olsun.

Erkeklerin çoğunluğu özel günleri unutur ya da önemsemezler.
Ben artık böyle kabullendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…