Ben burdayım canım şu ana kadar bir sıkıntı yok bu gün menüm belli zatenKızlar nerdesiniz aman dikkat hafta sonu kaçamağı yapmayın
O konuda tebrik ederim bir kaç gün öncesinden menün belliymiş bende bazen öyle yapıyorum iyi oluyor ama tam o düzeni yapamadım sanırım sen yapmışsın helal olsun sanaBen burdayım canım şu ana kadar bir sıkıntı yok bu gün menüm belli zaten
Meraba canim. Sabah kahvaltisi yapmadim ceviz badem falan atistirdim. Simdide doktora kontrole geldim haftasonlari dikkat gerekiyorr haklisinKızlar nerdesiniz aman dikkat hafta sonu kaçamağı yapmayın
Canım benim genelde kafamda bir kaç günlük menü vardır ekstra bir durum olmadığı sürece kafamdaki menüleri yaparım bazen ani misafir olabiliyor yada eşim farklı bir şey isteyebiliyorO konuda tebrik ederim bir kaç gün öncesinden menün belliymiş bende bazen öyle yapıyorum iyi oluyor ama tam o düzeni yapamadım sanırım sen yapmışsın helal olsun sana
Süper olmuş senin adına sevindimBu arada aksam esim yalan soylemis mac yokmus geldiginde elinde cicek ve hediyem vardi cok sevindim
Ay çok sevindim senin adına rabbim ağzınızın tadını hiç bozması canımBu arada aksam esim yalan soylemis mac yokmus geldiginde elinde cicek ve hediyem vardi cok sevindim
Kesinlikle doğru bazen o gün aniden değişebiliyor genel olarak iyi menülerinCanım benim genelde kafamda bir kaç günlük menü vardır ekstra bir durum olmadığı sürece kafamdaki menüleri yaparım bazen ani misafir olabiliyor yada eşim farklı bir şey isteyebiliyor
acayip moralim bozuk bügün sabah diyetisyen hanfendiye gittim bana istediğim gibi verememişsin dedi bende açıkladım durumu dükkat ettim spor yaptım ama yeterli değil diyor yeni bir liste verdi 7 gün normal diyet 3 gün detox yapacakmışız umarım dediği gibi hızlanma olur detox listesinde sabah öğle akşam 1 bardak süte yarım armut blendırda geçirip içeçekmişim tek çeşit tüm gün umarım başarılı olurumKızlar nerdesiniz aman dikkat hafta sonu kaçamağı yapmayın
Canım moralini bozmak gibi bir niyetim yok ben 1.5 sene diyetisyen ile geçirdim malesef istediğim sonucu alamadım dediğin gibi Karatay'da herşey bulabiliyoruz Pazar'dan çarşıdan kinoa hiç tüketmedim onun yerine avakodu tüketsene yap yakımın hızlanır detox da çok sağlıklı birşey değilacayip moralim bozuk bügün sabah diyetisyen hanfendiye gittim bana istediğim gibi verememişsin dedi bende açıkladım durumu dükkat ettim spor yaptım ama yeterli değil diyor yeni bir liste verdi 7 gün normal diyet 3 gün detox yapacakmışız umarım dediği gibi hızlanma olur detox listesinde sabah öğle akşam 1 bardak süte yarım armut blendırda geçirip içeçekmişim tek çeşit tüm gün umarım başarılı olurumdiğer günlerde kahvaltı standart öğlen haşlanmış patates yada ton balığı tarzı ekmeksiz akşamları kinoa eklenmiş salata var. ben kinoa hiç kullanmadım bilen deneyen var mı kızlar ? bu diyet listelerinde anlamsız öğünlere deli oluyorum ve Canan Karatayı en çok da bu yüzden takdir ediyorum çünkü verdiği öğünler tamamen damak tadımıza uygun ve her evde bulunabilecek şeyler bu ay da deneyip eğer istediğim sonucu alamazsam diyetisyen benim için bitmiştir tamamen karatay programına dönecem bu arada merak edenler için verdiğim kilo 4,3 bir ay dolmasına 3 gün kala ....
Canım bana biraz garip geldi bu durum çünki 4.3 bir ay için gayet güzel bir sonuç birde sana neden Detoks verdi kilo vermenmi durdu çünki kilo verme durduğunda bu tarz bir kaç günlük detoks uygulanır benim bildiğim buacayip moralim bozuk bügün sabah diyetisyen hanfendiye gittim bana istediğim gibi verememişsin dedi bende açıkladım durumu dükkat ettim spor yaptım ama yeterli değil diyor yeni bir liste verdi 7 gün normal diyet 3 gün detox yapacakmışız umarım dediği gibi hızlanma olur detox listesinde sabah öğle akşam 1 bardak süte yarım armut blendırda geçirip içeçekmişim tek çeşit tüm gün umarım başarılı olurumdiğer günlerde kahvaltı standart öğlen haşlanmış patates yada ton balığı tarzı ekmeksiz akşamları kinoa eklenmiş salata var. ben kinoa hiç kullanmadım bilen deneyen var mı kızlar ? bu diyet listelerinde anlamsız öğünlere deli oluyorum ve Canan Karatayı en çok da bu yüzden takdir ediyorum çünkü verdiği öğünler tamamen damak tadımıza uygun ve her evde bulunabilecek şeyler bu ay da deneyip eğer istediğim sonucu alamazsam diyetisyen benim için bitmiştir tamamen karatay programına dönecem bu arada merak edenler için verdiğim kilo 4,3 bir ay dolmasına 3 gün kala ....
Al bende de o kadar bende hiç sevmem ona vericeğim para ile eve sebze ,et alırım şahsenrukgus benim bildigim detokslar tartida eksi gosterir ama yag yakimi olmaz. Diyetisyeni oldum olasi sevmem, ve verdigin kilo bana kalirsa cok cok iyi demekki ben gitsem beni kovarmis
Süpersin afiyet olsunBu günün menüsü Kahvaltı
1.5 yerli muz kızımın yumurtasından çeyrek yumurta beş badem
Arada bir bardak sütlü Nescafe bir kuru incir
Eşim öğlen geliyor beraber kahvaltı yaptım
iki haşlama yumurta 50 gr lor 35 gr peynir çay
Arada bir gün kurusu
Akşam yemeği üç Kıymalı biber dolması
200 gr yoğurt
İlerliyen saatte kahve içebilirim
Azda olsa yarımlık su şişeleriyle kol çalıştım alıştıkça arttırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?