Hayırlısı canım sakın yiyeceklere saldırma gibi bir hata yapma sonra çok pişman oluyoruz
Evet kızlar menum
Öğle yesil fasulye kavurması, bi haşlanmış yumurta bi domates yesillik kk peynir şekersiz cayy
Aksam çiğ köfte marul bir dilim kadar lavas 3 bardak ayran yagsizdi. (Çiğ köfte ben kendim hazirliyorum ince bulgurdan ve baharatlarinida ben koyuyorum icinde ekmek turu vs.yok kuzlar tarif istyen olursa veririm hazir yaninda pufff kalirr.)
Iki lt su spor yoktu misafirlerim vardi..bitki form cay ve soda ictimm
Çok şükür akşamın fazlaligindan sonra birsey yemedim ama birden kilo alınca araştırdım aliniyormus ödem oluyormuş
Saol cnm biraz bozuldu moralim ama sonra düzeldim :))
Hayırlısı olsun sıkma canını inşallah herşey güzel olur senin için
Ben artık unuttum bile ne zaman evlendik görüştük artık umursamıyorum bile:)) canını sıkıp yemeklere saldırma ins herşey güzel olur senin için
Neyse hayırlı geceler iyi hafta sonları duamdasiniz kızlar
Bu arada aksam esim yalan soylemis mac yokmus geldiginde elinde cicek ve hediyem vardi cok sevindim
acayip moralim bozuk bügün sabah diyetisyen hanfendiye gittim bana istediğim gibi verememişsin dedi bende açıkladım durumu dükkat ettim spor yaptım ama yeterli değil diyor yeni bir liste verdi 7 gün normal diyet 3 gün detox yapacakmışız umarım dediği gibi hızlanma olur detox listesinde sabah öğle akşam 1 bardak süte yarım armut blendırda geçirip içeçekmişim tek çeşit tüm gün umarım başarılı olurumdiğer günlerde kahvaltı standart öğlen haşlanmış patates yada ton balığı tarzı ekmeksiz akşamları kinoa eklenmiş salata var. ben kinoa hiç kullanmadım bilen deneyen var mı kızlar ? bu diyet listelerinde anlamsız öğünlere deli oluyorum ve Canan Karatayı en çok da bu yüzden takdir ediyorum çünkü verdiği öğünler tamamen damak tadımıza uygun ve her evde bulunabilecek şeyler bu ay da deneyip eğer istediğim sonucu alamazsam diyetisyen benim için bitmiştir tamamen karatay programına dönecem bu arada merak edenler için verdiğim kilo 4,3 bir ay dolmasına 3 gün kala ....
bugünki menüm sabah atıştırma ceviz vs öğlen yok, bol su. yürüyüş ve akşam fırında balık
Bu günün menüsü Kahvaltı
1.5 yerli muz kızımın yumurtasından çeyrek yumurta beş badem
Arada bir bardak sütlü Nescafe bir kuru incir
Eşim öğlen geliyor beraber kahvaltı yaptım
iki haşlama yumurta 50 gr lor 35 gr peynir çay
Arada bir gün kurusu
Akşam yemeği üç Kıymalı biber dolması
200 gr yoğurt
İlerliyen saatte kahve içebilirim
Azda olsa yarımlık su şişeleriyle kol çalıştım alıştıkça arttırcam
Benim menüm sabah :yarım haşlanmış yumurta ,zeytin ,yeşillik,çiğ kuruyemiş öğlen yemekte tavuk ve pilav vardı yemedim çip kuruyemiş yedim bir tane kuru incir akşam kahvaltı türü yedim
Kızlar günaydın, sık giremiyorum kusura bakmayın kızım hasta onunla ilgileniyorum öpüyorum hepinizi
Evet kizlar menum
Sabah uyanir uyanmaz bi elma yedim basim donuyordu kk.peynir bi catal.petek bal yesillik baska ne yedigimi hatirlmiyorum yemedim heral sekersiz cay
Ogle 14:09da kucuk armut bi salkim uzum
Aksam patlican yemegi erik komposto sekersiz bi avuc üzüm
İki lt su 4saat spor egil kalk egil kalk biber topladimm sindide cay icerim ileri saatte bitki cay icebilemm
Bu günün menüsü
Kızım sabah erkenden kalktı kalkınca
Üç gün kurusu yarım yerli muz çeyrek kızımın yumurtasından
Kahvaltı iki haşlama yumurta 40 gr lor
Öğlen 1.5 kase mercimek çorbası iki küçük dolma
Arada on tane badem
Akşam üç fırın köfte 100 gr fırın patates
Az önce kahve içtim
Kizlar iki kizim da hasta giremiyorum ucuda kaçtı onlarla ugrasmaktan öpüyorum hepinizi
meraba kızlar
cumartesi
sabah kahvaltı yok atıştırma ile geçiştirdim
akşam fırında palamut ekmeksizz
pazar
sabah normal kahvaltı peynır zeytin yumurta az patates kızartması (kayınvalidemdeydim)
sınava girdim :)
akşam: işkembe çorbası, az makarna, et haşlama, yoğurtlu biber
bugün (kahvaltı gibi ama değil , saat 13,00 da yedim) :]
2 yumurtayla, süt ve azcık unla omlet yaptım yanında domates salatalık ve nescafe ile bitirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?