• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

O konuda tebrik ederim bir kaç gün öncesinden menün belliymiş bende bazen öyle yapıyorum iyi oluyor ama tam o düzeni yapamadım sanırım sen yapmışsın helal olsun sana
Canım benim genelde kafamda bir kaç günlük menü vardır ekstra bir durum olmadığı sürece kafamdaki menüleri yaparım bazen ani misafir olabiliyor yada eşim farklı bir şey isteyebiliyor

Canım benim genelde kafamda bir kaç günlük menü vardır ekstra bir durum olmadığı sürece kafamdaki menüleri yaparım bazen ani misafir olabiliyor yada eşim farklı bir şey isteyebiliyor
Kesinlikle doğru bazen o gün aniden değişebiliyor genel olarak iyi menülerin

Ama kendimi cok mutsuz hissetmistim. Zaten buyuk bi beklentim yoktu evde yemek yapip hazirlancaktim suslencek puslencektim ama maca gidiyorum dediginde hic umursamadigini hic onemsemedigini dusundum kendimi cok degersiz hissettim ve kilo vermeye bir kez daha aht ettim icimden dedim seni pesimde kosturucaam :bicak::KK48:

Kızlar nerdesiniz aman dikkat hafta sonu kaçamağı yapmayın :KK53::KK53::KK53:
acayip moralim bozuk bügün sabah diyetisyen hanfendiye gittim bana istediğim gibi verememişsin dedi bende açıkladım durumu dükkat ettim spor yaptım ama yeterli değil diyor yeni bir liste verdi 7 gün normal diyet 3 gün detox yapacakmışız umarım dediği gibi hızlanma olur detox listesinde sabah öğle akşam 1 bardak süte yarım armut blendırda geçirip içeçekmişim tek çeşit tüm gün umarım başarılı olurum :eek::eek: diğer günlerde kahvaltı standart öğlen haşlanmış patates yada ton balığı tarzı ekmeksiz akşamları kinoa eklenmiş salata var. ben kinoa hiç kullanmadım bilen deneyen var mı kızlar ? bu diyet listelerinde anlamsız öğünlere deli oluyorum ve Canan Karatayı en çok da bu yüzden takdir ediyorum çünkü verdiği öğünler tamamen damak tadımıza uygun ve her evde bulunabilecek şeyler bu ay da deneyip eğer istediğim sonucu alamazsam diyetisyen benim için bitmiştir tamamen karatay programına dönecem bu arada merak edenler için verdiğim kilo 4,3 bir ay dolmasına 3 gün kala ....

acayip moralim bozuk bügün sabah diyetisyen hanfendiye gittim bana istediğim gibi verememişsin dedi bende açıkladım durumu dükkat ettim spor yaptım ama yeterli değil diyor yeni bir liste verdi 7 gün normal diyet 3 gün detox yapacakmışız umarım dediği gibi hızlanma olur detox listesinde sabah öğle akşam 1 bardak süte yarım armut blendırda geçirip içeçekmişim tek çeşit tüm gün umarım başarılı olurum :eek::eek: diğer günlerde kahvaltı standart öğlen haşlanmış patates yada ton balığı tarzı ekmeksiz akşamları kinoa eklenmiş salata var. ben kinoa hiç kullanmadım bilen deneyen var mı kızlar ? bu diyet listelerinde anlamsız öğünlere deli oluyorum ve Canan Karatayı en çok da bu yüzden takdir ediyorum çünkü verdiği öğünler tamamen damak tadımıza uygun ve her evde bulunabilecek şeyler bu ay da deneyip eğer istediğim sonucu alamazsam diyetisyen benim için bitmiştir tamamen karatay programına dönecem bu arada merak edenler için verdiğim kilo 4,3 bir ay dolmasına 3 gün kala ....
Canım moralini bozmak gibi bir niyetim yok ben 1.5 sene diyetisyen ile geçirdim malesef istediğim sonucu alamadım dediğin gibi Karatay'da herşey bulabiliyoruz Pazar'dan çarşıdan kinoa hiç tüketmedim onun yerine avakodu tüketsene yap yakımın hızlanır detox da çok sağlıklı birşey değil

Canım bana biraz garip geldi bu durum çünki 4.3 bir ay için gayet güzel bir sonuç birde sana neden Detoks verdi kilo vermenmi durdu çünki kilo verme durduğunda bu tarz bir kaç günlük detoks uygulanır benim bildiğim bu

Bu günün menüsü Kahvaltı
1.5 yerli muz kızımın yumurtasından çeyrek yumurta beş badem
Arada bir bardak sütlü Nescafe bir kuru incir
Eşim öğlen geliyor beraber kahvaltı yaptım
iki haşlama yumurta 50 gr lor 35 gr peynir çay
Arada bir gün kurusu
Akşam yemeği üç Kıymalı biber dolması
200 gr yoğurt
İlerliyen saatte kahve içebilirim
Azda olsa yarımlık su şişeleriyle kol çalıştım alıştıkça arttırcam

Benim menüm sabah :yarım haşlanmış yumurta ,zeytin ,yeşillik,çiğ kuruyemiş öğlen yemekte tavuk ve pilav vardı yemedim çip kuruyemiş yedim bir tane kuru incir akşam kahvaltı türü yedim

Bu günün menüsü Kahvaltı
1.5 yerli muz kızımın yumurtasından çeyrek yumurta beş badem
Arada bir bardak sütlü Nescafe bir kuru incir
Eşim öğlen geliyor beraber kahvaltı yaptım
iki haşlama yumurta 50 gr lor 35 gr peynir çay
Arada bir gün kurusu
Akşam yemeği üç Kıymalı biber dolması
200 gr yoğurt
İlerliyen saatte kahve içebilirim
Azda olsa yarımlık su şişeleriyle kol çalıştım alıştıkça arttırcam
Süpersin afiyet olsun

Back