GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

şimdi kalan son 20 kg var onu da vericem :) peki burda nasıl ilerliyoruz yani
Canim günlük menu paylaşımı yapıyoruz hergün ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık doğrular ve yanlışlar eksiksiz yazıyoruz ve günlük sporumuz onun haricinde her çarşamba sabah kilo bildirimi yapıyoruz kendini tanıtıp başlayabilirsin yaş boy kilo hedef kilon nedir ?

Meraba bugun kotu bir gundu yine kendime ceki duzen vermem lazim biliyorum... Sabah iki peynirli yumurta ve ekmek. Saat 5 gibi cigkofte salgam ve browni kek.
Aksam icin yemek yaptim ama yemedim esime ofkemden bugun nikah yildonumumuz guzel yemek yapip hazirlancaktim ama aradi beyfendi maça gideceğini soyledi halen bekliyorum bi de salak gibi

Benim menüm kahvaltıda :cevizli avakado ezmesi,yeşillik ,çiğ kuruyemiş,zeytin öğlen fırsatım olmadı müşteri yoğundu ceviz ,çiğ kabak çekirdeği ,akşam fırında sardalya bol salata peynir yememe son 2 gün kaldı antipiyotik bitiyor şükür artık yumurta ve peynirde olur kahvaltı da

Canım boşver bak sana adam maça gitmiş bir daha ona kızıp kek filan yemeni istemiyorum.

Süpersin canım menün her zamanki gibi güzel

Kızlar dokunsanız ağlayacak moddayım

Umarım haftasonu toparlarım ve bozuk moralle yiyeceklere saldırmam.

Bu hafta hep gergin geçti ve malesef pek iyi bitmiyor.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı canım sakın yiyeceklere saldırma gibi bir hata yapma sonra çok pişman oluyoruz

Olsun canım zaten senede bir defa yapılan bir tatlı afiyet olsun

Evet kızlar menum

Öğle yesil fasulye kavurması, bi haşlanmış yumurta bi domates yesillik kk peynir şekersiz cayy

Aksam çiğ köfte marul bir dilim kadar lavas 3 bardak ayran yagsizdi. (Çiğ köfte ben kendim hazirliyorum ince bulgurdan ve baharatlarinida ben koyuyorum icinde ekmek turu vs.yok kuzlar tarif istyen olursa veririm hazir yaninda pufff kalirr.)
Iki lt su spor yoktu misafirlerim vardi..bitki form cay ve soda ictimm

Çok şükür akşamın fazlaligindan sonra birsey yemedim ama birden kilo alınca araştırdım aliniyormus ödem oluyormuş

Evet canım şiş olur vücudumuz benim spor salonunda hocam ölçü bile almaz o zaman moralini bozma
Saol cnm biraz bozuldu moralim ama sonra düzeldim :))
Kızlar dokunsanız ağlayacak moddayım

Umarım haftasonu toparlarım ve bozuk moralle yiyeceklere saldırmam.

Bu hafta hep gergin geçti ve malesef pek iyi bitmiyor.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun sıkma canını inşallah herşey güzel olur senin için

Ben artık unuttum bile ne zaman evlendik görüştük artık umursamıyorum bile:)) canını sıkıp yemeklere saldırma ins herşey güzel olur senin için

Neyse hayırlı geceler iyi hafta sonları duamdasiniz kızlar

Iyi geceler kizlar regl olunca istahim aciliyor sacmaliyorum biri beni durdursun yemekten baska hersey yedim

Canim su ic su ic kendini zorla icemiyorsan bi 10 dk unutursun yemek yemeyi cunku.miden dolu olacak az oncede benim midem siyrildi aksam yyedigim çiğ kofte ve baharatlari midemi siyirdi su ictiydim essah karnim tok ve sis hissediyorum tatli neym isterse gun kurusu uzum be olur onlari ye ama gunduz sabret pisman olma canım regl döneminde bende öyle oluyorum

Afiyet olsun canım ben yemiyorum zaten hazır çiğ köfte bana tarifi atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…