- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım benimde öyle dün uzun zaman sonra makarna yiyince sersem gibiyim uykudan verim alamadım yüzüm şişti midem bulanıyordu sabah başımda sanki 40 ton ağırlık vardı ya acayip fena oldumBugünkü menum sabah az peynir sucuk salatalik domates hepsinden az dun cok yemistim cunku cokda deilde midem alışmış hamur tuketmemeye rahatsiz oldu diyelim bugun hafif geciricem zaten regl oldum
Süpersin canım maşallahKızlar slm bir gun ugramadim bisürü sey yazmisiniz oku oku bitmedi masallah size dun ark.toplantısındaydim herkes cok güzel zayıflamissin dedi mutlu oldum guzelim zaten kilolarda gidince daha bi güzelleştim desteğiniz icin Tşk daha yolum uzun yaza kadar buradayim
Bugünkü menum
Sabahatatesli yumurta 3 zeytin biraz tam yağlı peynir domates bir bardak sut
Ara ve öğlen menum yok
Akşam: 2 tabak kısır 1 tabak aşure
2 lt su
Kızlar regl olunca kilo alinirmi 73 e çıkmışım yaa ağlayacağım şimdi
Evet canım şiş olur vücudumuz benim spor salonunda hocam ölçü bile almaz o zaman moralini bozmaBugünkü menum
Sabahatatesli yumurta 3 zeytin biraz tam yağlı peynir domates bir bardak sut
Ara ve öğlen menum yok
Akşam: 2 tabak kısır 1 tabak aşure
2 lt su
Kızlar regl olunca kilo alinirmi 73 e çıkmışım yaa ağlayacağım şimdi
Tatlim hic birsey senden onemli degil bunu unutmaHayırlısı ile inşallah pazartesi görüşürüz
üzme kendini canım umarım her şey yoluna girerHayırlısı ile inşallah pazartesi görüşürüz
Canim topla kendini vaktin olursa uğra merakta bırakma biziKızlar dokunsanız ağlayacak moddayım
Umarım haftasonu toparlarım ve bozuk moralle yiyeceklere saldırmam.
Bu hafta hep gergin geçti ve malesef pek iyi bitmiyor.
Hayırlısı olsun.
selam kızlar 113 kilo ile başlayıp 88 kilo ile devam eden hikayemde kendime yol arkadaşı arıyorum
Süpersin canım hosgeldin grubumuz çok güzel oldu hep hırslı azimli hatunlar bir araya geldikben olurum sana yol arkadaşı burda yeniyim ama bende düzenli spor ve diyetle 4.5 ayda 22 kg verdim
şimdi kalan son 20 kg var onu da vericem :) peki burda nasıl ilerliyoruz yaniSüpersin canım hosgeldin grubumuz çok güzel oldu hep hırslı azimli hatunlar bir araya geldik