• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Kızlar slm bir gun ugramadim bisürü sey yazmisiniz oku oku bitmedi masallah size dun ark.toplantısındaydim herkes cok güzel zayıflamissin dedi mutlu oldum guzelim zaten kilolarda gidince daha bi güzelleştim desteğiniz icin Tşk daha yolum uzun yaza kadar buradayim

Biraz garip bi menuydu dunku sabah sucuklu yumurta bir didlm ekmek öğlen iki parca pide ayran bir lokma tatli aksam iki puhaca bir kurabiye

Bugünkü menum sabah az peynir sucuk salatalik domates hepsinden az dun cok yemistim cunku cokda deilde midem alışmış hamur tuketmemeye rahatsiz oldu diyelim bugun hafif geciricem zaten regl oldum

Bugünkü menum sabah az peynir sucuk salatalik domates hepsinden az dun cok yemistim cunku cokda deilde midem alışmış hamur tuketmemeye rahatsiz oldu diyelim bugun hafif geciricem zaten regl oldum
Afiyet olsun canım benimde öyle dün uzun zaman sonra makarna yiyince sersem gibiyim uykudan verim alamadım yüzüm şişti midem bulanıyordu sabah başımda sanki 40 ton ağırlık vardı ya acayip fena oldum

Kızlar slm bir gun ugramadim bisürü sey yazmisiniz oku oku bitmedi masallah size dun ark.toplantısındaydim herkes cok güzel zayıflamissin dedi mutlu oldum guzelim zaten kilolarda gidince daha bi güzelleştim desteğiniz icin Tşk daha yolum uzun yaza kadar buradayim
Süpersin canım maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugünkü menum
Sabah:patatesli yumurta 3 zeytin biraz tam yağlı peynir domates bir bardak sut
Ara ve öğlen menum yok :(
Akşam: 2 tabak kısır 1 tabak aşure
2 lt su

Kızlar regl olunca kilo alinirmi 73 e çıkmışım yaa ağlayacağım şimdi

Bugünkü menum
Ara ve öğlen menum yok :KK43:
2 lt su

Regl olunca şişkinlik oluyor. Bazen 1 hatta 1,5 kilo fark ediyor bende.

Akşam biraz fazla olmuş gibi , en azından erken yemişsin akşam yemeğini, birazda hareket etme şansın olursa kısır ve aşurenin etkisini azaltabilirsin.

Bugünkü menum
Ara ve öğlen menum yok :KK43:
2 lt su

Evet canım şiş olur vücudumuz benim spor salonunda hocam ölçü bile almaz o zaman moralini bozma

Bu gününmenüsü
Sabah erken kalktım yarım yerli muz çok küçüktü çeyrek kızımın yumurtasından
Kahvaltı 1.5 haşlama yumurta
50 gr lor 30 gr peynir çay
arada beş fındık
Öğle 100 gr haşlama tavuk 200 gr yoğurt 5 badem
Akşam 120 gr haşlama tavuk 150 gr yoğurt
İlerleyen saatlerde kahve içebilirim

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah domatesli yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay
Öğle haşlanmış tavuk ayran