GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Hafif bir nemü olmuş. Afiyet olsun.

BitmeyenUmidim canım sen 76 kg değil miydin son konuşmamızda neden 79 kg oldun yoksa bu saçma kürleri mi yapıyorsun sabahları yağ yakıcı meyve ve sebzelerden tüketsene dönüşümlü olmaz mı

BitmeyenUmidim canım sen 76 kg değil miydin son konuşmamızda neden 79 kg oldun yoksa bu saçma kürleri mi yapıyorsun sabahları yağ yakıcı meyve ve sebzelerden tüketsene dönüşümlü olmaz mı

YOk canım ben 79 dustumdu 80 olunca diger topikten arkadas yapikti eksi gelince bende yapim odem galba didim yapim didim sinuc bu

Günaydın,

Ben bu tarz diyetleri hiç denemedim ancak deneyen çok arkadaşım oldu.
Hepsinde de kısa sürede güzel sonuç verdi.
Ancak hiç biri kalıcı olmadı. Çok kısa sürede verdiklerini aldılar.

Miyav_su dediği gibi yapmayı denesen daha iyi geldi bana.

Umarım haftaya güzel bir eksi görürsün .

YOk canım ben 79 dustumdu 80 olunca diger topikten arkadas yapikti eksi gelince bende yapim odem galba didim yapim didim sinuc bu
Canım sende insülin direnci Yok muydu patateste nişastalı bir ürün yememiz gereken bir ürün glisemik indeksi 90 yani yasaklı bir ürün insülin direncini tekrar yükseltmiş benim dediğim gibi yapsana 2 öğün yiyorsan 3 öğün yap kahvaltıya önem ver özellikle bol yeşillik tüket

Canım şok diyet bunlar anlık verirsin tekrar fazlası ile alırsın en güzeli böyle

Kizlar ilac aliyorum dort adrt kadar. Cok midem yaniyor normalde soğuk süt iyi geliyor biliyorum ama evde yok başka ne yapabilirim

Gündüz menümü hallettim akşam menüm belli olduğu için yazıyorum kahvaltıda : yarım haşlanmış yumurta,domates,zeytin ,çiğ kuruyemiş,nar ,salatalık ,yeşillik öğlen siyez bulgurundan kısır bol yeşillikli ,turşu akşam :dünden kalma et haşlaması,fırında köfte,salata

Afiyet olsun canım ,
Çok güzel menün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…