Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karı koca olduykan sonra abi kardeşten ziyade abiyenge - kardeş ilişkisi vardır bence sonucta eşinin kardeşi seninde kardeşin olur.. benimde abim cok alır bana ama cok üzülürüm aman almasın parasını tutsun kendisi karısıyla kirada oturuyo biran önce ev alsınlar diye .. ttabi istedikleri milyarlar tutmaz ama damlaya damlaya da göl olur
kızlar asıl sorun şu; hiç düşünmeden istediği için bozuluyorum. önce bi düşün, paraları var mı? yeni evlendiler, borçları var mı? en azından mecburmuşuz gibi davranma, çünkü değiliz.
kızlar asıl sorun şu; hiç düşünmeden istediği için bozuluyorum. önce bi düşün, paraları var mı? yeni evlendiler, borçları var mı? en azından mecburmuşuz gibi davranma, çünkü değiliz.
evlenince değişiyo valla arkadaşlar benimde kızkardeşim var üni.de okuyo ama ben ona para gönderemiyorum artık borcumuz var diye kıyafet alamıyorum, ama ben bekarken ne isterse alıyodum para veriyodum evlenince ben kardeşime bişey alamıyosam kocamda abisine ablasına para veremez, ben anneme veremiyosam oda annesine veremez, ikimizde çalışıyoruz çok şükür ama borç ödüyoruz benim kardeşime verilmiyosa onunkinede verilmez kısıyosak heryerden kısalım.......