kesinlikle haklısınız görümcenizin yaptıgı sımarıklıktan baska birsey degil.bu duruma önce kayınvalide ve kayınpederiniz sonra esinizin bi dur demesi lazım.esiniz kardesimin kalbi kırılmasın biseyi eksik kalmasın genctir die düsünüp harcama yapabilir ama anne ve babasının durumu iimis madem kızım ayıp yaptıgın demesi lazım.artı ihtiyac karsılamak baska zevk icin alısveris yapmak baska birseydir.ihtiyacı olan insan o magaza bu marka die bakmaz gidip 5 liralık tshirt alıp giyer,bırak markasını(saglık problemi yoksa)günes gözlügü bile aramaz.düpedüz sımarıklık bu sacmalık.arada sırada elinizden avcunuzdan artar icinizden gelir 2-3 ayda bir belli miktarda para yollarsınız hediye alırsınız vs. bunlar olası ve normal seyler ama istenmesi ayıp bi kere.her ay görümceye harcanan 100 veya 200 lira herneyse mutfak masrafı bir taksit tutarı ihtiyac olunan herhangi birseye harcanabilir.her ay her ay ne alısverismis buda ayrı bi olay zaten.babası istedigini almıyorsa gitsin part time bir isde calıssın ne istiyosa alsın.haksızsınız diyenler acaba kendi görümcelerine her ay bu kadar cok alısveris yapıp her istediginde para veriyorlarmı acaba?yada evli barklı borclu abilerinden her ay para ve alısveris istiyorlarmı merak ettim.görümcenizde nasıl bi yüz var ben anlamadım acıkcası.