• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok pişmanim evlendigim icin ben mi abartiyorum her seyi diye kendimi sucluyorum yardim edin !

Kapali oldugunuzu okurken tahmin ettim esinizinde ne tip biri oldugunu tahmin ediyorum. İsiniz zor esiniz dar goruslu biri parasiyla eziyor yetmezmis gibi. Aile deyince para pul hesabi yapilmaz o para herkesindir birlikte harcanir yedigin ictigin aldiginda helali hoş olur bu bir gorev degildir zaten olmasi gerekendir. Evlenince cuzdanlar bir olur zaten en basta bu konu cok rencide edici iste bu sebeple her kizin okumasi ve meslek sahibi olmasi gerekiyor böyle haysiyetsiz laflarin altinda kalmayip dimdik durabilmesi icin. Neyse dondurma konusuna yorum bile yazmicam esin orumcek beyinli biri nede olsa icleri fesat olan tiplerden acik birini gorunce bakarlar hoduk gibi. Bosan dicemde belli ki calisma durumunuz zor zaten adamda sizi birakmaz ama lafinida esirgemez bu tipler boyledir Allah yardimciniz olsun

Kocan tam bir p.c..
Baskın,zorba ve ruh yiyen cinsten.
Birakirsan kurtulursun,devam edersen ruhunu zehirler.
Ayrıca dondurmayi nasıl yedin ki uyarma ihtiyacı hissetti ? Milletin dondurma yiyen karısına kızına mi bakıyor kocan ?
Neden seni uyarma ihtiyacı hissediyor ?
Demek ki kendisi ve arkadaş çevresi izliyor milleti.Kisi zaten kendinden bilir işi.
Magnum reklamlarını da az izlesin bence..
O tahrik ediyor muhtemelen.
👏👏👍

Bu adam hep böyledir kesin
Siz evlendiğimizde de böyledir.
Değişmemiştir yani.
Ya ayrılacaksınız ya kabul edeceksiniz.
Ama sinir hastası olursunuz bu gidişle

Eger yapabiliyorsan çaliş ve ekonomik özgürlüğünü kazan eger eşin izin vermiyorsa yada çocuğuna bakacak biri yoksa evde yapabilecegin işler bul benim eşim çok şükür böyle seyler söylemez ama ben ona ragmen onceden çalıştığım için şuan az da olsa kendi emeklerimle kendi paramı kazanıyorum yarin birgün başımıza ne geleceği belli olmuyor kendini ezdiren bir tipsen artik degisme vakti hakkini savun veya sende esinin kusurlarini ona söyle ama küserek trip yaparak surat asarak degil kavga etmeden sesinizi yukseltmeden konuşun anlamiyor ve devam ediyosa boyle insanlada ömür geçmez

Nerden başlasam bilemiyorum zaten her şeyi anlatmak mümkün değil ama bildiğim bisi varsa mutlu değilim. Güzel bi söz duyamıyorum. İlgi göremiyorum. Ne zaman güzel bisi yapmak istesem eşimle genelde eve ağlayarak geliyorum. Her gün kızacak bir şey buluyor her şeyi eleştiriyor. Ozguvenim bitti kendimi yanında salak gibi hissediyorum. Ailesi ayrı problem zaten her şeyi söylüyorlar sonra da bisi olmamış gibi gorusmemi istiyorlar eşimde görüşmeye zorluyor artık tiksindim ailesinden. Görmek istemiyorum. Eşim bi kavgada git diyor benim ekmeğimi yiyorsun diyor benim param benim ekmeğim gibi şeyler söylüyor. Ve bu çok canımı yakıyor. Öyle bi insan ki sözleriyle çıldırtan biri. Ayrılmak istiyorum ama oğlumuz var ve birde ben ayrılık sonrası hayatımı düşününce çok kötü oluyorum cesaret edemiyorum. Hala böyle bi insanı seviyor muyum diye soruyorum kendime. Eskisi gibi değil tabiki ama bi bağlılık mi yoksa az da olsa Sevgi mi bilemiyorum artık. Ve birde kendimi sucluyorum çoğu zaman ben şunu demesem böyle olmaz mıydı acaba abarttım mi gibi düşünceler. Örneğin bugün dışarı çıktık akşam çıkmayı severim koca yaz boyu ilk defa çıktık bana kıyafet alacaktık sadece bir tane denedim alacak misin dedi bilemedim dedim hemen kafasını bükmeye başladı halbuki kendisi bisi alirken hep fikir veririm onunla secmeye calisirim ama bana hic bu sekilde davranmaz. neyse çıktık al işte mağazalar kapanıyor çıkalım dedin vs. Hep böyle suçlamalar zaten. Teşekkür ettim aldığı şey için işte hep kazık giriyor gibi cümleler kurdu. Sonra dondurma alıp oturduk bi banka insanlar vardı düzgün ye dedi bana bende böyle demesine bozuldum karşısında cahil mi var ? Ne demek bu dedim kalktıktan sonra neymiş düzgün yememişim erkekler varmış gerçekten çok sinirim bozuldu. Sonra da sana hiç bisi soylemiycez mi diyor. Ama ben onun laflarından bıktım. Sonra da kıyafet için böyle dedin dediğimde şaka diyor şakadan da anlamıyorsun. Böyle şaka mı olur ya. Sonra ben diyorum ki ben mi abartıyorum çok mu alınganlık yapıyorum. Sizce? Ama bunalımdayım çaresiz hissediyorum ne mutluyum ne de bitirmeye cesaretim var...
Akşam yemeği yapma camasirlarini yıkama evi temizleme snra hayırdır derse. Şaka yapıyoruz ya şakadan da anlamıyorsun he diyip gül 👍 dingile bak onun parasiymis onun ekmegimis he 😀 öyle konusurken niye demiyorsunuz sana o yemeği kim yapıyor çamaşırını kim hazırlıyor diye. Bı o mu emek veriyormus. Eminim ki babasının annesine uyguladığı tarifeyi sana yapıyor. Sor bakım babamda annene en ufak şeyde kapıyı gosteriyormuydu diye. Bu tipler böyle olur genelde babasından gördüğünü uygular. Allah sana sabır versin

Nerden başlasam bilemiyorum zaten her şeyi anlatmak mümkün değil ama bildiğim bisi varsa mutlu değilim. Güzel bi söz duyamıyorum. İlgi göremiyorum. Ne zaman güzel bisi yapmak istesem eşimle genelde eve ağlayarak geliyorum. Her gün kızacak bir şey buluyor her şeyi eleştiriyor. Ozguvenim bitti kendimi yanında salak gibi hissediyorum. Ailesi ayrı problem zaten her şeyi söylüyorlar sonra da bisi olmamış gibi gorusmemi istiyorlar eşimde görüşmeye zorluyor artık tiksindim ailesinden. Görmek istemiyorum. Eşim bi kavgada git diyor benim ekmeğimi yiyorsun diyor benim param benim ekmeğim gibi şeyler söylüyor. Ve bu çok canımı yakıyor. Öyle bi insan ki sözleriyle çıldırtan biri. Ayrılmak istiyorum ama oğlumuz var ve birde ben ayrılık sonrası hayatımı düşününce çok kötü oluyorum cesaret edemiyorum. Hala böyle bi insanı seviyor muyum diye soruyorum kendime. Eskisi gibi değil tabiki ama bi bağlılık mi yoksa az da olsa Sevgi mi bilemiyorum artık. Ve birde kendimi sucluyorum çoğu zaman ben şunu demesem böyle olmaz mıydı acaba abarttım mi gibi düşünceler. Örneğin bugün dışarı çıktık akşam çıkmayı severim koca yaz boyu ilk defa çıktık bana kıyafet alacaktık sadece bir tane denedim alacak misin dedi bilemedim dedim hemen kafasını bükmeye başladı halbuki kendisi bisi alirken hep fikir veririm onunla secmeye calisirim ama bana hic bu sekilde davranmaz. neyse çıktık al işte mağazalar kapanıyor çıkalım dedin vs. Hep böyle suçlamalar zaten. Teşekkür ettim aldığı şey için işte hep kazık giriyor gibi cümleler kurdu. Sonra dondurma alıp oturduk bi banka insanlar vardı düzgün ye dedi bana bende böyle demesine bozuldum karşısında cahil mi var ? Ne demek bu dedim kalktıktan sonra neymiş düzgün yememişim erkekler varmış gerçekten çok sinirim bozuldu. Sonra da sana hiç bisi soylemiycez mi diyor. Ama ben onun laflarından bıktım. Sonra da kıyafet için böyle dedin dediğimde şaka diyor şakadan da anlamıyorsun. Böyle şaka mı olur ya. Sonra ben diyorum ki ben mi abartıyorum çok mu alınganlık yapıyorum. Sizce? Ama bunalımdayım çaresiz hissediyorum ne mutluyum ne de bitirmeye cesaretim var...
İçim şişti. Böyle adamlar da koca oluyor ya.

A
Akşam yemeği yapma camasirlarini yıkama evi temizleme snra hayırdır derse. Şaka yapıyoruz ya şakadan da anlamıyorsun he diyip gül 👍 dingile bak onun parasiymis onun ekmegimis he 😀 öyle konusurken niye demiyorsunuz sana o yemeği kim yapıyor çamaşırını kim hazırlıyor diye. Bı o mu emek veriyormus. Eminim ki babasının annesine uyguladığı tarifeyi sana yapıyor. Sor bakım babamda annene en ufak şeyde kapıyı gosteriyormuydu diye. Bu tipler böyle olur genelde babasından gördüğünü uygular. Allah sana sabır versin

Söylediklerinizin aynısını bende söyledim zaten susmuyorum ben ama anlayana

Çok üzüldüm. Şöyle düşünün ayrilirsaniz en azından sizi her dk azarlayan bir insan olmayacak, özgürce istediğiniz gibi olabileceksiniz. Veya şu soruyu sorun kendinize: bu kötü sözlere ne için katlanıyorum, değer mi? Konuşsam değişir mir? Benim için değişmeye çalışır mı benim canımı yaktiginda pişman olur mu? Eğer cevap hayırsa kalacak çok fazla sebebiniz yoktur.
Sonra özür diliyoru ama iş jsten geçmiş oluyordu

Back