- Konu Sahibi lavantabahcesi16
Merhaba arkadaşlar,
6 ay önce biriyle tanıştım. Karısı tarafından aldatılmış, boşanmış, bir çocuklu, 40'lı yaşlarda biri. Kahve içtikten sonra bir daha görüşmedik. Bir yara bandı aradığını düşündüm. Daha sonra bazen ilgisiz, bazen ilgiliydi. Bana ayıracak vakti yok gibi geldi. Ama sözlerinde hep "senden çok hoşlandım, bunu ilişkiye dönüştürmek isterim" gibi olumlu laflar vardı.
Benim de kafam karışıktı; kişisel, maddi ve manevi sorunlarla dolu olduğum için bir ilişkiye hazır değildim.
2 hafta önce tekrar konuşmaya başladık. Bana konuşmaya başlarken, "Bu sefer lütfen mesajlarıma cevap ver," yazdı. Aslında iletişimin kesilmesinin nedeni, bence onun mesajlara geç cevap vermesi ya da hiç vermemesiydi. Neyse, beni tekrar görmek istediğini söyledi. Geçen haftaki pazartesi buluştuk. Yemek yedik, parka gittik, romantik bir gündü diyebilirim.
Ertesinde hemen mesaj attı, benden çok etkilendiğini söyledi. Sonrasındaki günler hep mesaj attı. Konuşmayı o başlattı, bazı günler de ben başlattım.
Cuma akşamı cevap vermedi 3-4 saat. Daha sonrasında Cumartesi sabahı yazdı. Ben kırıldığım için bu sefer ben yazmadım.
Bana tekrar mesaj attı ve "lavantabahcesi16xx, sürekli seni düşünüyorum" yazdı. Bu sefer ben cevap verdim. Bana tekrar "Seni daha çok görmek istiyorum" yazdı. Ben de ona "O zaman Salı günü buluşalım" dedim. O da "Olur, eğer istersen ben çok isterim" dedi.
Pazar günü hiç yazmadı ve ben üstüne "merhaba" diyerek mesaj attım. Bana "Oğlum benimle, onu uyutacağım" yazdı. Ben de "İyi geceler, iyi zaman geçirmeler" yazdım. Böyle kısa bir konuşma oldu.
Evet, bu son konuşmamızdı. Yani Pazar gününden beri tek bir mesaj atmadı. Salı günkü buluşmayı bile hatırlamadı.Bir insan bunu neden yapar? 3 gün önce seni çok düşündüğünü söyleyip, 3 gün sonrasına sözleşip, daha sonra neden tek bir mesaj bile atmaz? Ben de atmadım ama ondan bekledim. Çünkü bir erkek isterse yapardı. Sizce haksız mıyım? Yoksa o da benden mi bekledi. Kafamda deli sorular, dışarıdan bakan gözler olarak lütfen bana düşüncenizi söyleyin.
Hala evli olabilir.