zaten insamiz duyarli olmasa ölen cok olur ve haberler de aramak zorunda bile kalmayuz... Komsunun verdigi yemek ile doyan aileller var.. Mahallede her gün bir ev bakiyor devirdaimli...Ya kimse kimse ye yardim etmese...
Kulitta senin bahsettiğin karar "yürütmeyi durdurma kararı" yani:mahkeme sonuçlanana kadar Gezi Parkı'na kimsenin dokunamayacağına dair bir karar.
Mahkemenin asıl kararı açıklandı ya canım, ondan bahsediyoruz.
Türkiye gelişmekte olan bir ülke Almanya gelişmiş ülkeler arasında yine de çok yol kat ettik bir çok ülkeye bakarak refah içinde yaşıyoruz açlıktan ölen yok fazla tokluktan şımaran ortalığı karıştıranlar var, bizim tarihimiz daha güçlü Almanlar (Hitler) yahudi diye yahudiliği seçen uygur türklerini yakmadı mı dost bir ülke değil asla!
sanirim kap kac,gasp,evlere zorla soygun amacli girme,yolda yürüyen kadinin kolundan bilezikleri zorla alma,evine giden adamin cüzdanini bicak zoruyla alma.... fazla tokluktan simaranlarin isi..
evine ekmek götürmek icin 12 saat calisan isci,kirasini ödeyemedi diye evden cikarilan teyze,üniversiteyi bitirdigi halde issiz gezen diplomali issizler de simaran,ortaligi karistiran kisimdan...
acliktan ölenleri görmedim diye refahlik oldugunu savunmaniza inanamiyorum ayrica.yoksullugun oldugunu görmeniz icin birilerinin acliktan ölmesini beklemek tuhaf...
şimdi aklıma geldi pek çok yerde ihtiyacı olanlara günlük yemek dağıtılıyo hatta aylık kuru gıda falan da veriyorlar. hatta ihtiyacı olmayan pek çok insan da alıyo diye duydum açıkçası. yine maddi durumu olmayanların sağlık pirimini devlet yatırıyo.
​bunu yapanların çoğu bunu açlıktan veya geçim sıkıntısından yapmıyor.sanirim kap kac,gasp,evlere zorla soygun amacli girme,yolda yürüyen kadinin kolundan bilezikleri zorla alma,evine giden adamin cüzdanini bicak zoruyla alma.... fazla tokluktan simaranlarin isi..
evine ekmek götürmek icin 12 saat calisan isci,kirasini ödeyemedi diye evden cikarilan teyze,üniversiteyi bitirdigi halde issiz gezen diplomali issizler de simaran,ortaligi karistiran kisimdan...
acliktan ölenleri görmedim diye refahlik oldugunu savunmaniza inanamiyorum ayrica.yoksullugun oldugunu görmeniz icin birilerinin acliktan ölmesini beklemek tuhaf...
Az evvel CNBC-e'de alt yazı yakaladım.
Ak Parti/Canikli: Ehliyet yenileme ücreti 15 TL olacak yazıyordu...
​bunu yapanların çoğu bunu açlıktan veya geçim sıkıntısından yapmıyor.
Ben çalıştıgım okullarda unıversıte sınavına ücreti yatıramadıgı ıcın sınava gıremeyenlerın ucretını topluyoruz..
Ama sonra o öğrencının en ufak para aldıgında telefonuna para yukledıgını gorunce şaşırıyorsun..
Ulkemızde kım aç kım fakır artık bellı degıl..
Kredı kartı magdurları var..
Bız eşimle çalışıyoruz yınede kartımızı kullanırken dusunuyoruz..
Bır bakıyorsun tek maaşla kredı kartlarını son lımıtıne kadar kullananlar var..
Kapıdakı dılencılere gel evımız her ay temızle dıyorsun benım bel fıtıgım var..
Bende kırk tane hastalık var. Ama cocuklarım ıcın çalışıyorum..Gece oglum her saat başı uyanır..Ben sabah 6 30 kalklıyorum..Ikı kucuk cocugumu bırını kreşe dıgerını bakıcına bırakıp okula gıdıyorum...
...Gercekten engelı olup çalışamayanlara devlet zaten maaş verıyor ama tembellıkten çalışmayanlarda fakırım demesın...
​bunu yapanların çoğu bunu açlıktan veya geçim sıkıntısından yapmıyor.
siz ülkeye genel olarak yoksul diye bakıyorsanız bilemem, fakir olmakla açlıktan ölmek arasında fark olduğunu düşünüyorum, Türkiyenin hep olumsuz yönlerini yazmışsınız, dört dörtlük gördüğünüz ülke olarak hangisinde yaşamak isterdiniz
emin olun benim dediğim gibi çünkü yakinen şahit oluyoruz. bizzat biliyorum.evinde mutlu mesut yasarken gidip su kadini soyim denildigine inaniyormusunuz gercekten ??
istisnalar tabiki olabilir ama bunlari yapanlarin cogu yokluktan,gecim sikintisindan yapiyor,emin olun...
sirf sordunuz diye cevap veriyorum. Ülkem dört dörtlük olamabilir ama dürüst yönetim ve insan haklari uygulanirsa ölünceye kadar ülkemde vatanimda yasamak isterdim...
sirf sordunuz diye cevap veriyorum. Ülkem dört dörtlük olamabilir ama dürüst yönetim ve insan haklari uygulanirsa ölünceye kadar ülkemde vatanimda yasamak isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?