Konu gençler olunca bende lise öğretmenı olarak yazayım...
Öğrencılerıme hadı ders işlemeyelım güncel konulardan konuşalım Ab vs vs dedıgımde ıkı kelımeden öte bırşey yok
Ama konu dızıler markalar futbol olunca ooooyy herkes konusuyor....
Kendılerını marka telefonlarla gıyımlerıyle ifade etmek ıstıyorlar...
Keşek oda olsa bıraz okusalar...
Bu son olaylar gençlerımızın ülkemıze sahıp cıktıgını dusundurdu ama..
Ben yıllardır 23 Nısanda ne ılan edıldı kutluyoruz dıyorum gençlere..Çocuk bayramıya dıyorlar..
Benım Facemde tum öğrencılerım var.Onların yaşamlarını daha ıyı gormek ıcın..
Son olaylarda o kadar resım paylaşmışlar coğuda yalan haber cıktı...Resımdekı yazıları okumadılar..Aceleyle hemen paylaştılar...
Buna uzuluyorum..Ülke gündemınden gerı kalmadıkları ıcın ayrıca mutluyum o ayrı..
Neyı nıcın yaptıklarının keşke farkında olsalar....
...Bizler okumuyoruz araştırmıyoruz işin kolayına kaçıyoruz...Bızlerde tuketmeyı sevıyoruz kı gençlerımızde öyle...
Turizm konusunda otorite sahibisiyseniz bunlari demenizi ve dogruluunu kabul ederim.. Yani bu isin arastirmacisi yada senelerini Turizm isini vermis olmalisiniz. Yakindan gözlemlediginizi farz ederek konusuyorum...
Dünya salaş tatil yerleri hakkında otoriteyim. Bu da yerli turizmci sayesinde oldu, hepsi sağ olsun sayelerinde dünyayı gezme fırsatım oluyor. Yabancı ülkelerin vasat tatilcisine 1 ile hizmet verirken bana 2 olunca yönümü dışarı çevirdim. Şimdi her ikisini mukayese ediyorum. Bu fırsatı da verdiler hepsine çok teşekkür ederim. 5 kıtada neredeyse gitmediğim ülke kalmadı, sürekli bir sorgu ve mukayese halindeyim. Bende elimden geldiğince KALİTE taşımaya çalışıyorum ne kadar kalitesiz olsam da. Gerçi bunu nasıl ölçüyoruz bilmiyorum ama bir ölçüsü vardır elbet.
Bu arada benim tatil anlayışım deniz kum güneş değildir bunu da dip not olarak eklemek isterim ...
Bu da 31 Temmuz 23 Ağustos rotam
1. En üst (A Sosyo-Ekonomik Statü): Sosyal elit tabaka, soylu aileler, serveti en az 2-3 nesilden gelenler, büyük sanayiciler, üst düzey yöneticiler ve ünlü serbest meslek sahiplerinden (doktor, avukat)
2. Üstün altı (B Sosyo-Ekonomik Statü): Yeni zengin olan bu grup, özel sektör yöneticileri, gazeteci, yazar, kamu üst düzey yöneticileri ve orta-büyük esnaftan oluşmaktadır.
3. Ortanın üstü (C1 Sosyo-Ekonomik Statü): Profesyonel meslek sahipleri ve yöneticilerinden oluşan bu grup C2 ile beraber ülke genelinin büyük bir bölümünü oluştururlar.
4. Ortanın altı (C2 Sosyo-Ekonomik Statü): Beyaz yakalı çalışanlar (memurlar ve işçiler) ve küçük iş sahiplerinden (esnaf) oluşmaktadır
5. Altın üstü (D Sosyo-Ekonomik Statü): Mavi yakalı çalışanlar, kalifiye ve yarı kalifiye işçilerden oluşmaktadır.
6. Altın altı (E Sosyo-Ekonomik Statü): Kalifiye olmayan işçiler, vücutları ile çalışanlar (tarım işçileri, hamallar vb.), küçük esnaflar ve işsizlerden oluşmaktadır. Gelir ve eğitim seviyesi en düşük olan gruptur.
Soralım turizmci arkadaşlara Türkiye'ye gelen turistler
bunlardan hangi statüsü Türkiye'ye tatile geliyor ve 5 yıldızlı ultra lüks otellerde kalıyor ?
ben biliyorum bakalım gelen cevap ne olacak ?
Türkiye gelişmekte olan bir ülke Almanya gelişmiş ülkeler arasında yine de çok yol kat ettik bir çok ülkeye bakarak refah içinde yaşıyoruz açlıktan ölen yok fazla tokluktan şımaran ortalığı karıştıranlar var, bizim tarihimiz daha güçlü Almanlar (Hitler) yahudi diye yahudiliği seçen uygur türklerini yakmadı mı dost bir ülke değil asla!
arkadaşlar bu gezi parkıyla ilgili tüm projeler 6 haziranda mahkeme tarafından iptal edilmiş olduğu halde neden biz bu haberi bugünlerde aldık?
Açlıktan ölenler kervanına Türkiye'de katıldı / Sağlıklı Yaşam / Milliyet BlogBen şahsen açlıktan ölen hiç duymadım
Soralım turizmci arkadaşlara Türkiye'ye gelen turistler
bunlardan hangi statüsü Türkiye'ye tatile geliyor ve 5 yıldızlı ultra lüks otellerde kalıyor ?
ben biliyorum bakalım gelen cevap ne olacak ?
Yargı kararı medya kanalıyla güncel olarak açıklanmıştı canım.
Yoksa sen başka birşeyden mi söz etmiştin? Öyleyse özür dilerim.
Gezi parkı ile ilgili şok mahkeme kararı 31-05-2013
İstanbul 6. İdari Mahkemesi, Taksim Topçu Kışlası projesine Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu tarafından verilen onaya karşı açıklan davada, yürütmeyi durdurma kararı aldı.
Taksim Gezi Parkındaki ağaçların kesilmesini engellemek için 4 gündür eylem yapan göstericilere bu gün de müdahale edilmişti. Park alanını da kapsayan kamu alanına yapılacak AVM ile ilgili, Taksim Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin başvurusunda karar belli oldu.
27 Şubat 2012 tarihinde yapılan başvuru ile 139 sayılı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararının iptali ve yürütmenin durdurulmasını istenmişti. 6. İdari Mahkemesi açılan davada yürütmeyi durdurma kararı aldı. Oy çokluğulu ile kabul edilen karara göre, Gezi Parkında herhangi bir inşa faaliyeti, asıl karar verilene kadar olamayacak. alıntı
Gezi Parkı için son karar açıklandı 14 Haziran 2013
Hüseyin Çelik; Günlerdir ülkeyi meşgul eden Gezi parkı krizi hayırlı sona erdi. Yargı kararı sona erinceye kadar Gezi Parkına dokunulmayacak. Yargı Topçu Kışlası'na hayırda ısrar ederse Gezi Parkı kurtulacak, karar hükümet lehine çıkarsa plebisit yani bölgesel düzeyde halk oylaması yapılacak, çıkan karara göre hareket edilecek. alıntı
bu haber sadece burada var. bundan başka aradım ama bi türlü bulamadım. tabi ayrıntısı da lazım gerçekten var mı ne şartlar altında oldu? biz millet olarak birçok farklı ülkeye yardım yapıyoruz. gündem de olmasa da sürekli devam ediyor. kendi insanımızı aç bırakacak değiliz ya. bence daha fazlası lazım iyi analiz edebilmek için
Peki cözüm??? Bir cözümü var mi yoksa böyle gelmis böyle gider mi? Egitimciler olarak sizler daha farkli bakabilrisiniz bu konulara.. Yani benim kendi düsüncem..
Dünya salaş tatil yerleri hakkında otoriteyim. Bu da yerli turizmci sayesinde oldu, hepsi sağ olsun sayelerinde dünyayı gezme fırsatım oluyor. Yabancı ülkelerin vasat tatilcisine 1 € ile hizmet verirken bana 2 € olunca yönümü dışarı çevirdim. Şimdi her ikisini mukayese ediyorum. Bu fırsatı da verdiler hepsine çok teşekkür ederim. 5 kıtada neredeyse gitmediğim ülke kalmadı, sürekli bir sorgu ve mukayese halindeyim. Bende elimden geldiğince KALİTE taşımaya çalışıyorum ne kadar kalitesiz olsam da. Gerçi bunu nasıl ölçüyoruz bilmiyorum ama bir ölçüsü vardır elbet.
Bu arada benim tatil anlayışım deniz kum güneş değildir bunu da dip not olarak eklemek isterim ...
Bu da 31 Temmuz 23 Ağustos rotam
bu haber sadece burada var. bundan başka aradım ama bi türlü bulamadım. tabi ayrıntısı da lazım gerçekten var mı ne şartlar altında oldu? biz millet olarak birçok farklı ülkeye yardım yapıyoruz. gündem de olmasa da sürekli devam ediyor. kendi insanımızı aç bırakacak değiliz ya. bence daha fazlası lazım iyi analiz edebilmek için
Bizler ıkı kucuk cocukla ve eşimin işlerının yogunlugundan tatıle gıdemıyoruz..
Derler ya yedıgınız içtiğiniz sizin olsun ama tecrubelerınızı gorduklerınızı en onemlısı resımlerı paylaşırsanız bızde mutlu oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?