haklisin, bütün kurulan engelleri asmamiz lazim...Kolayliklar degil, zorluklari yenelim diye ömür feda edelim. Neden bütün bu engelleri asmanin ince ve kesin olmayan gelecegini hesaplayacagimiza..Ülkem sartlarinin daha iyi olmasini istemeyelim??? Neden koyulan kurallari zorluklari benimseyip, hersey insanlar icin sözünü unutalim ki... Haklisin üniversite seciminde cok ama cok dikkat etmeliyiz, issiz kalmamak icin bölüm secmeliyiz. Okuyup kültürlenmek meslek sahibi olmak icin degil. Hakkinizdaki görüslerim tamamen degisti, bir egitimci olarak keske düzene uymak yerine insanca yasama düzeni icin ugrassaydiniz...
Alıntı bu yuzden yapmıyorum...Sızden yaptım ama yazdıklarımdan hemen fıkır değiştirdiniz...
Benim bu yıl tayınım Tuncelı den eşımın yanına cıkmadı...Bakanlık bana sosyalbılgıler öğretmenı ol yada memur ol dedı..
Bır çok arkadaşım kabul ettı..Ama ben sısteme ayak uydurmak yerıne ucretsız ızın aldım...Bakanlıgı mahkemeye verdım...
Ocakta bakanlık benı aradı tayınım cıktı...
Sırf sevdıgım meslegı yapayım dıye....Ben sısemlerı kendım kabul etmıyorum kı ogrencılerıme kabul ettıreyım...
Ama
Benım yazdıklarım sız hem memur olmak ısteyeceksınız...Hem paraya ıhtıyacınız var..
Ben tarıh öğretmenlıgı okumak ıstıyorum dıyorsanız tabı desteklerım ama ulkenın değişmeyen şartları var...
O zaman sayımı zaten az kpss 90 alacaksınız..Hayatın başka kurullarıda var gerceklerıde...
Hem unıversıte mezunları işsiz dıyeceksınız hemde çalışmayacaksınız...
Sınav kalkarsa bu ulkeden hep torpıller ışe gırer...Sınavda az da olsa adalet var...
...Ben burdakı kişiler hakkında asla ıkı uc yazılarını okuyarak fıkır uretmem...
İnsan bır derya onu tanımak yaşamını hayatını tecrubelerını hepsını bılmeden yorum yapmak fıkır uretmek bana gore değil...
Yıllardır kk dayım o yuzden sahsı olarak ne kımseyı tanırım ne ınsanlar benı cok tanır...
Ben yazıları kım yazdı dıye bakmıyorum...İçerigine bakıyorum...
Benımle zıt goruş bıle olsa goruşune katılıyorsam begenıyorum....