Konu gençler olunca bende lise öğretmenı olarak yazayım...
Öğrencılerıme hadı ders işlemeyelım güncel konulardan konuşalım Ab vs vs dedıgımde ıkı kelımeden öte bırşey yok
Ama konu dızıler markalar futbol olunca ooooyy herkes konusuyor....
Kendılerını marka telefonlarla gıyımlerıyle ifade etmek ıstıyorlar...
Keşek oda olsa bıraz okusalar...
Bu son olaylar gençlerımızın ülkemıze sahıp cıktıgını dusundurdu ama..
Ben yıllardır 23 Nısanda ne ılan edıldı kutluyoruz dıyorum gençlere..Çocuk bayramıya dıyorlar..
Benım Facemde tum öğrencılerım var.Onların yaşamlarını daha ıyı gormek ıcın..
Son olaylarda o kadar resım paylaşmışlar coğuda yalan haber cıktı...Resımdekı yazıları okumadılar..Aceleyle hemen paylaştılar...
Buna uzuluyorum..Ülke gündemınden gerı kalmadıkları ıcın ayrıca mutluyum o ayrı..
Neyı nıcın yaptıklarının keşke farkında olsalar....
...Bizler okumuyoruz araştırmıyoruz işin kolayına kaçıyoruz...Bızlerde tuketmeyı sevıyoruz kı gençlerımızde öyle...
Öğrencılerıme hadı ders işlemeyelım güncel konulardan konuşalım Ab vs vs dedıgımde ıkı kelımeden öte bırşey yok
Ama konu dızıler markalar futbol olunca ooooyy herkes konusuyor....
Kendılerını marka telefonlarla gıyımlerıyle ifade etmek ıstıyorlar...
Keşek oda olsa bıraz okusalar...
Bu son olaylar gençlerımızın ülkemıze sahıp cıktıgını dusundurdu ama..
Ben yıllardır 23 Nısanda ne ılan edıldı kutluyoruz dıyorum gençlere..Çocuk bayramıya dıyorlar..
Benım Facemde tum öğrencılerım var.Onların yaşamlarını daha ıyı gormek ıcın..
Son olaylarda o kadar resım paylaşmışlar coğuda yalan haber cıktı...Resımdekı yazıları okumadılar..Aceleyle hemen paylaştılar...
Buna uzuluyorum..Ülke gündemınden gerı kalmadıkları ıcın ayrıca mutluyum o ayrı..
Neyı nıcın yaptıklarının keşke farkında olsalar....
...Bizler okumuyoruz araştırmıyoruz işin kolayına kaçıyoruz...Bızlerde tuketmeyı sevıyoruz kı gençlerımızde öyle...