Mehmet Ali Alaboraya yönelik linç kampanyasını kınıyoruz.
İmza kampanyasına katılın arkadaşlar.
http://www.change.org/tr/kampanyala...rdürülen-bu-linç-kampanyası-sona-ermeli#share
uff, seviyesizlik diz boyu cidden.
http://www.change.org/tr/kampanyala...rdürülen-bu-linç-kampanyası-sona-ermeli#share
AKP milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun LGBTT onur yürüyüşüne destek eren milletvekilleri hakkında sarfettiği yorum:
Eki Görüntüle 746295
AKP milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun LGBTT onur yürüyüşüne destek eren milletvekilleri hakkında sarfettiği yorum:
Eki Görüntüle 746295
Geçenlerde köye gittim. Amcamla 2-3 tane yaşlı adam konuşuyorlar. Atatürk hakkında. Sevmiyorum, adamı ilahlaştırdılar diyorlar amcam da dahilTek bildikleri bu iki kelime ama başka birşey yok Bir hışımla gittim peki neden sevmiyor sunuz bir sebep sunun bana dedim. İşte sevmiyoruz dediler. Çocuklar bilmediği şeye işte derler ya aynı öyle. Çünkü dünyadan bi haber insanlar bunlar amcam da dahil. Ama köye özellikle bir topluluğun yolladığı hocalar var onlar geliyormuş, çok güzel beyin yıkamışlar. Yıkarken bari bir sebep te öğretselermiş ya. Ama ne de olsa ortada sevmemek için sebep yok, o yüzden gösteremiyorlar. Onlar da napsın İşin kötü yanı, bu hiçbir şey bilmeyen topluluk bir de inatçı oluyor. Dil döktüm resmen, ama söylediklerimin 1 tanesini bile almıyorlar, algılayamıyorlar. Papağan gibi bu iki kelimeyi tekrarlıyorlar
Tam diyordum Melih Gökçek nasıl yorum yapmaz diye hiç geri kalır mı yeni görmüş heralde!!! çocuk gibiler:
Melih Gökçek: ENTERESAN,YÜRÜYÜŞE ÜÇ CHP'Lİ MV KATILMIŞ.VATANDAŞ MERAK EDİYOR VE YÜRÜYÜŞE KATILAN HÜSEYİN AYGÜN'E SORUYOR HÜSEYİN AYGÜN SEN GAY MISIN?YANLIŞ ANLAMA SADECE MERAK EDİYORUZ...TUNÇELİ'DE DE MERAK EDİYORLARMIŞ..
Zannetmiyorum gerçek olduğunu.Sahte hesaplardır ya da hacklenmişlerdir.
akparti canakkale ‏@AkpartiCkale 1 sa
Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan'ın Gezi parkı sakinlerine yaptığı iftiralardan dolayı Çanakkale il teşkilatı olarak istifa ediyoruz.
TuzlaAkGençlik ‏@TuzlaAkGenc 1 sa
TUZLA AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI olarak AKP'den topluca istifa ettiğimizi kamuoyuna topluca duyuruyoruz! Diktatörlüğü REDdediyoruz!
AK FATİHLİ GENÇLER ‏@akfatihgenclik 1 sa
AKP Fatih Gençlik olarak başbakanın despotik çalışmalarından dolayı istifa ediyoruz! Bize bağlı yüzlerce genç olarak bu karari verdik
doğrumu acaba??
Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan'ın Gezi parkı sakinlerine yaptığı iftiralardan dolayı Çanakkale il teşkilatı olarak istifa ediyoruz.
TUZLA AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI olarak AKP'den topluca istifa ettiğimizi kamuoyuna topluca duyuruyoruz! Diktatörlüğü REDdediyoruz!
AKP Fatih Gençlik olarak başbakanın despotik çalışmalarından dolayı istifa ediyoruz! Bize bağlı yüzlerce genç olarak bu karari verdik
doğrumu acaba??
doğrumu acaba??
anladığım kadarıyla doğru değilmiş...hacklenmişler
Hesaplar hacklenmiş kızlar.
Bir an umutlandım ben de
Valla ben de bi an umutlanmak istedim ama körü körüne bağlı insanların ne kadar çok olduğunu bildiğim için umutlanamadım aklıma direk fake olduğu geldiHesaplar hacklenmiş kızlar.
Bir an umutlandım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?