- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
O konu derin geldi patron, kavga daha tatlı, illa bölünmemiz lazım diyorlar
Vallahi bana derin geldi ne yalan söyleyeyim kazenin yazdığı gibi ''sidik yarışı'' daha keyifli:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konu derin geldi patron, kavga daha tatlı, illa bölünmemiz lazım diyorlar
Vallahi bana derin geldi ne yalan söyleyeyim kazenin yazdığı gibi ''sidik yarışı'' daha keyifli:))
abla tarafsız kanal tabii ki var flash tv,lütfen es geçme o kanalı
sürekli müzik çıkan kanal degilmi ?abla tarafsız kanal tabii ki var flash tv,lütfen es geçme o kanalı
bencede sidik yarısı var canım ama nedense zıt fikirde olmamızdan sebep mi a desem banlanıyorum :))
Yok kuzum almayayım alana da mani olmayayım, televizyonu camdan atarım daha iyi, ben direk ekonomi ve belgesel kanallarını seyrediyorum, eylem penguenlere önyargı oluşturmadı bende, baba penguenlerin yumurtayı nasıl muhafaza ettiklerini, anne penguenin yumurtayı verirkenki nazlanışını seyrediyorum, muazzamlar
sevgili baş admin kazen sana özel mesaj atamıyorum
bilgilerine
sürekli müzik çıkan kanal degilmi ?
Yalnız tek banlanan siz değilsiniz, " a" diyen herkes banlanıyor, fikri önemli değil, site kuralları neyse o.
evet hatta olayın patlak verdiği gün ve devamında bile çizgilerini bozmadılar.dünya yıkılsa umurlarında değil gibi,zaten o yüzden tarafsızlar diyorum :)
bencede sidik yarısı var canım ama nedense zıt fikirde olmamızdan sebep mi a desem banlanıyorum :))
kamera kayıtlarıyla tek tek tesbit edilip tutuklanıyor. daha sonrasında da hukuk mücadelesi başlayacakkimler onlar belli mi peki ?
böyle bir haber mi var?
ya da sadece sizin düşünceniz mi?
Hayır efendim bizim gibi sade halkın cebinden ödenecek ve ben kendi payıma düşen her bir kuruşu haram ediyorum.
“Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi uygulamasında polisin bir gösteriyi güç kullanarak dağıtabilmesi için ön şart o gösterinin barışçıl olmamasıdır. Bizde çok yanlış anlaşılan husus şu. Polis ‘dağılın’ uyarısı yaptıktan sonra göstericiler dağılmazsa, güç kullanmasının meşru olduğu sanılıyor. Oysa barışçıl gösteriye ‘dağılın’ uyarısı yapmak hukuka aykırı olduğu için bu uyarıya uymayana kullanılan güç hangi oranda olursa olsun orantısızdır. yani barışçıl göstericinin ister kolundan tutsun, ister gaz sıksın orantısız güçtür.
Bir başka ayrıntı toplantı ve gösteri hakkının içine toplantı gösterinin yapılacağı yeri belirleme hakkı da giriyor. Yani barışçıl gösteri yapmak kaydıyla kişiler uygun gördükleri yerde toplantı ve gösteri düzenleyebilirler. Barışçıl davranmak kaydıyla. ‘Yer gösterdik, o yerde yapmadıkları için bu gösteriyi dağıttık’ denilemez. Kanunları da AİHM ve AİHS’e uygun okumamız gerekiyor.”