bu hangi okul lütfen isim verin? hiç birinin olmadığını ne gördüm nede duydum, bu işler müdürün insiyatifinde değildir. okulların uygulamaları açıktır
tamamen katılıyorum birileri burada ülkenin kötü duruma düştüğünü , durumun vahimleştiğini düşünürek hayal kuruyorlar resmen
benim net bir bilgim yok ama insaalllah öyledir. Okutuyorum ve okunuyor diyorsaniz ne güzelll...iyi seylerde olsun ara sira...
bazı şeylerden asla taviz verilmez. bunlar benim ve meslektaşlarımın asla vazgeçilmezdir. minicik yüreklere Atatürk, bayrak ,vatan sevigi ile doldurmak için çaba sarfediyoruz. vicdanım rahat çok şükür
bu hangi okul lütfen isim verin? hiç birinin olmadığını ne gördüm nede duydum, bu işler müdürün insiyatifinde değildir. okulların uygulamaları açıktır
Bir polis eşi olarakk okadar çok sevindimkii polisin serbest bırkıldığınaEthem Sarısülük'ün daha önce polis tarafından vurulmadığını iddia etmiştiniz çünkü sanırım bir polisin böyle bir olaya karışma ihtimali bile üzüntü verici. bu haberde; Ethem Sarslk'n lmnde bilirkii raporu - Hrriyet GNDEM
başından çıkanın 9 milimetre kalibreli silahtan çıktığı yazıyor. polis tarafından vurulduğu da kanıtlanıp mahkemeye sevk ediliyor. sizin haberdar olduğunuz rapor hangisi idi bilemiyorum ama objektif olmamakla beni suçlarken bu rapor ve sonrasında yaşananları nasıl değerlendirdiğinizi de merak ediyorum.
Melih Gökçek ise göstericiler tarafından atılan taşlarla öldüğünü iddia etmişti görüntüler ortadayken.
maalesef Ethem'i vuran polis serbest bırakılmış. ne demeli bilemiyorum. Allah ailesine sabır versin.
Ethem Sarslk' vuran polis serbest brakld - Hrriyet GNDEM
Hani bunlar silahlarını alıp sınırdışına çıkıyorlardı. Eğitim alacaklar, yeniden palazlanıp dönecekler demiştim daha önceden... Umarım görüntüler bugüne ait değildir. Umarım bu haber kışkırtma amaçlıdır. Gerçekten doğruysa ciddi anlamda trafolarım atıyor
Şakamı yapıyorsunuz?
İlkokula giden 2 çocuğum var, 1yeğenim, komşu çocuklarınıda sayabilirim size.
Hiçbirinin okulunda andımız hergün okutulmuyor eskisi gibi.
Oğlum 7.sınıfa geçti Gençliğe hitabeyi bırakın ezberlemeyi, bir gün okutan olmadı.
Bir polis eşi olarakk okadar çok sevindimkii polisin serbest bırkıldığına
bazı şeylerden asla taviz verilmez. bunlar benim ve meslektaşlarımın asla vazgeçilmezdir. minicik yüreklere Atatürk, bayrak ,vatan sevigi ile doldurmak için çaba sarfediyoruz. vicdanım rahat çok şükür
Şakamı yapıyorsunuz?
İlkokula giden 2 çocuğum var, 1yeğenim, komşu çocuklarınıda sayabilirim size.
Hiçbirinin okulunda andımız hergün okutulmuyor eskisi gibi.
Oğlum 7.sınıfa geçti Gençliğe hitabeyi bırakın ezberlemeyi, bir gün okutan olmadı.
Tatlım benim 2 çocuğumda farklı okulda okuyor,2 side özel okulda ve haftada bir Andımız okutuluyor.peki sikayet etsen olmaz mi?? belli ki müdürün kendi insiyatifi...
ama biz polisler sehit oldugunda cok üzülüyoruz. Size ragmen üzülmeye devam edecegiz, bir can, bir evlat, bir aile babasi oldugunu düsünerek. Size ragmen insanligimizi birakmiyacagiz, size ragmen insan kalacagiz...
:
Tatlım benim 2 çocuğumda farklı okulda okuyor,2 side özel okulda ve haftada bir Andımız okutuluyor.
Öyle devlet okulları biliyorum ki, hiç Andımız okutulmuyor.
Tamamen müdürlere bırakmışlar işi.
Okumayan okulada neden okutulmuyor diyen yok, çünkü öyle bir zorlama yok.
Sizi tebrik ediyorum.
Merak ettiğim , sizin bulunduğunuz okulda hergün Andımız okutuluyor mu?
Ama orda vurann polis değilkii polisinn üstüne atılmaya çalışan bir suç var eğerkii gerçektenn polis vurmuş olsaydıı bende üzülürdümm polisinn serbest kalmasına,görüntüleri bugünn izledimm ordaa polise nasıl saldırmışlar taşlaa köşeye sıkıştırmışlarr polislerr duvarın üstünden atlayarak canlarını kutrarmaya çalışıyorlar ,polise yapılan haksızlığıı kimse görmüyorrr
peki sikayet etsen olmaz mi?? belli ki müdürün kendi insiyatifi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?