Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu hangi okul lütfen isim verin? hiç birinin olmadığını ne gördüm nede duydum, bu işler müdürün insiyatifinde değildir. okulların uygulamaları açıktır

benim net bir bilgim yok ama insaalllah öyledir. Okutuyorum ve okunuyor diyorsaniz ne güzelll...iyi seylerde olsun ara sira...

benim net bir bilgim yok ama insaalllah öyledir. Okutuyorum ve okunuyor diyorsaniz ne güzelll...iyi seylerde olsun ara sira...

bazı şeylerden asla taviz verilmez. bunlar benim ve meslektaşlarımın asla vazgeçilmezdir. minicik yüreklere Atatürk, bayrak ,vatan sevigi ile doldurmak için çaba sarfediyoruz. vicdanım rahat çok şükür

Hani bunlar silahlarını alıp sınırdışına çıkıyorlardı. Eğitim alacaklar, yeniden palazlanıp dönecekler demiştim daha önceden... Umarım görüntüler bugüne ait değildir. Umarım bu haber kışkırtma amaçlıdır. Gerçekten doğruysa ciddi anlamda trafolarım atıyor

bazı şeylerden asla taviz verilmez. bunlar benim ve meslektaşlarımın asla vazgeçilmezdir. minicik yüreklere Atatürk, bayrak ,vatan sevigi ile doldurmak için çaba sarfediyoruz. vicdanım rahat çok şükür

wallla insalllahhhh. ne diyim.. simdi Atatürk sevgisi icinizdeyken, ve yazdiklarinizi da okurken, beni paradoksa yönelttiniz.. Atatürk ü sevip, yaptiklarina inanip, onu tarihten silmek isteyenlere karsi neden durmadiginizi merak ettim.. Sahsi merakimdir, ima degildir..

Son düzenleme:
bu hangi okul lütfen isim verin? hiç birinin olmadığını ne gördüm nede duydum, bu işler müdürün insiyatifinde değildir. okulların uygulamaları açıktır

Şakamı yapıyorsunuz?
İlkokula giden 2 çocuğum var, 1yeğenim, komşu çocuklarınıda sayabilirim size.
Hiçbirinin okulunda andımız hergün okutulmuyor eskisi gibi.
Oğlum 7.sınıfa geçti Gençliğe hitabeyi bırakın ezberlemeyi, bir gün okutan olmadı.

Bir polis eşi olarakk okadar çok sevindimkii polisin serbest bırkıldığına

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet ya hani bunlar gidiyordu

peki sikayet etsen olmaz mi?? belli ki müdürün kendi insiyatifi...

Bir polis eşi olarakk okadar çok sevindimkii polisin serbest bırkıldığına

ama biz polisler sehit oldugunda cok üzülüyoruz. Size ragmen üzülmeye devam edecegiz, bir can, bir evlat, bir aile babasi oldugunu düsünerek. Size ragmen insanligimizi birakmiyacagiz, size ragmen insan kalacagiz...

Sizi tebrik ediyorum.
Merak ettiğim , sizin bulunduğunuz okulda hergün Andımız okutuluyor mu?

Son düzenleme:
:
peki sikayet etsen olmaz mi?? belli ki müdürün kendi insiyatifi...
Tatlım benim 2 çocuğumda farklı okulda okuyor,2 side özel okulda ve haftada bir Andımız okutuluyor.
Öyle devlet okulları biliyorum ki, hiç Andımız okutulmuyor.
Tamamen müdürlere bırakmışlar işi.
Okumayan okulada neden okutulmuyor diyen yok, çünkü öyle bir zorlama yok.

ama biz polisler sehit oldugunda cok üzülüyoruz. Size ragmen üzülmeye devam edecegiz, bir can, bir evlat, bir aile babasi oldugunu düsünerek. Size ragmen insanligimizi birakmiyacagiz, size ragmen insan kalacagiz...

Ama orda vurann polis değilkii polisinn üstüne atılmaya çalışan bir suç var eğerkii gerçektenn polis vurmuş olsaydıı bende üzülürdümm polisinn serbest kalmasına,görüntüleri bugünn izledimm ordaa polise nasıl saldırmışlar taşlaa köşeye sıkıştırmışlarr polislerr duvarın üstünden atlayarak canlarını kutrarmaya çalışıyorlar ,polise yapılan haksızlığıı kimse görmüyorrr

yaa iste sonuclara bakk. Bir de aslinda baska sorunumuzda var biliyormusunuz... Simdi hadi diyelim hükümet secilmedi, gelen hükümet bu hükümetin yiktiklarinin hepsini tamir edebilecek mi???

Sizi tebrik ediyorum.
Merak ettiğim , sizin bulunduğunuz okulda hergün Andımız okutuluyor mu?

Ben cevap versem olur mu? :)

Benim bulundugum ilde tüm devlet okullarında her gün andımız,
pazartesi cuma günleri de İstiklal Marşı töreni yapılıyor.
Her gün 3 öğrenci andımızı okuyor.(Oglumun, eşimin ve benim okulum da dahil)

Oglum bu yıl 1. sınıftı öğretmeninin ilk yaptığı andımızı ve İstiklal Marşımızı öğretmek oldu.
Onu bırak şu an 29 aylık olan kızım bile daha 20 aylıkken abisini okuldan alıp gelme esnasında ,
İstiklal Marşını ezberlemişti. :)
Şimdi her gördüğü Atatürk büstünün karşısında hazırola geçip İstiklal Marşını okuyor :)

Bunu kaldıramazlar Parkonum.
Çünkü bunun yönetmeliği var. Kalkması için önce yönetmeliği kaldırmaları gerek.
Yapmayan okullar da suç işliyorlar...

ben burada olaya söyle bakiyorum...Polis Türk degil mi??? Rusya dan mi getirdiler. Elin brezilyasindaki polisler vatan severde bizimkiler ne???

Oradaki olayin nasil basladigini biliyor musunuz? Size copla, biber gazi ile ve su ile saldirsalar ve ne yaparsiniz.. Elize geceni karsiya mi firlatirsiniz yoksa vur arkadasim sen haklisin ben hakettim, öldür hatta yakin mesafeden plastik mermi sik gözümün birini cikar mi dersiniz?

Polis halk elele slogani atiliyor olsaydi tek can gitmez tek hasar olusmazdi.,....

Simdi bitirdim bütün videoyu. Aslinda sahsim adina bana yeni bir sey anlatmamis oldu. Sadee bilmedigim yeni belgelerden haberdar oldum. Bu ülkede "emperyalizm" denilince bunu yasakli kelimelerden sayan bir kesim var. Emperyalizme karsi durmanin ve tam bagimsizligi savunmanin önemini video gercekten güzel vurgulamis.

Atatürk`ten alintilar:
Ne diyordu Atatürk: “Hiçbir kimsenin, hiçbir milletin adet ve ahlak-ı hususiyelerine ve milliyet esaslarına muarız değiliz. Yalnız istibdada karşı, emperyalistlere karşı düşmanız.”

Bolşevikliğe karşı olduğunu açıkça ifade eden Atatürk, “Türkiye bir maymun değildir ve hiçbir milleti taklit etmeyecektir. Türkiye ne Amerikanlaşacak ne de Batılılaşacaktır; o sadece özdeşlecektir” diyerek de Batılılaşma ve Amerikanlaşmaya da karşı olduğunu açıkça söylemiştir.

Başka devletlere benzemeye karşı çıkması Atatürk’ün antiemperyalist tavrından kaynaklanıyordu.

O nedenle Atatürk; “Bizi mahvetmek isteyen emperyalizme karşı, bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı, heyet-i milliyece mücadeleyi caiz gören bir mesleği takip eden insanlarız…” diyordu.

Atatürk, Anadolu’da emperyalizme karşı vermiş olduğu Milli Mücadele’nin tüm mazlum milletlere örnek olduğunu şu sözlerle itiraf ediyordu: “Türkiye’nin, hâlâ açık ve kapalı olarak çılgınca saldırılara hedef olmasının nedeni, bütün mazlum uluslara kurtuluş yolunu göstermiş olmasıdır.”

Yazinin tamamini okumak isterseniz: Yunus Ylmaz - Mustafa Kemal Atatrkn solculuu

Bu arada bu yaziyi okudugum zaman birkac gün önce bir arkadasin "devrim" kelimesinin sakincali bir kelime oldugundan bahsettigi yazisi geldi aklima, Atatürk`ün bu durumdan hoslanmayacagini belirttigi.

Benim verdigim yanitin tamamlanmis hali olsun bu ona.

Iyi geceler herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…