yanlış bilgi muneciğim ben ve bütün meslektaşlarım hiç birinden vazgeçmedik. bu sene 1 sınıfları okuttum istiklal marşını ve andımızı çok güzel okuyorlar kademe kademe de okutup öğreteceğiz durumu neden böyle yorumladınız anlamadım.
aynen öyle bir sağ bir sol vuruluyor
aleviler seçim dönemlerinde büyük bir oy kitlesi görülüyor
sonra unutuluyor bir dahaki seçime kadar
alevi olduğunu bile söylemeden yasayan o kadar insan varki
yasadıkları korkulardan geçmişlerinden mum söndü iftiralarından
aman neyse insanlar alevi sünni kürt türk yahudi hristiyan neyse ne ben her türlü ayrıstırmaya karsısıyım
bu ayrıstırmaları yapanlardan da köşe bucak uzak durmayı tercih ediyorum
arkadaşlar burada yazılan yazıların çoğunu çarpıtma, yalan yanlış ve kulaktan duyma bilgiler olduğunu görüyorum . haber adı atında paylaştığınız bir çok şeyin yanlı yazıldığı da belli. özellikle eğitim konusunda
arkadaşlar burada yazılan yazıların çoğunu çarpıtma, yalan yanlış ve kulaktan duyma bilgiler olduğunu görüyorum . haber adı atında paylaştığınız bir çok şeyin yanlı yazıldığı da belli. özellikle eğitim konusunda
Cizre düştü, polisi bile sokmuyorlar artık lafları dönüyor twitterda. Okudukça afakanlar basıyor bana uyuyamayacağım sanırım
Aslında haber alma özgürlüğümüzü engellemeselerdi bu olaylar Reyhanlıyla beraber patlak verecekti bence.
Başlarına geleceği tahmin ettikleri için yayın yasağı kondu.
Bizde afalladık tabiri caizse , birikim Gezi de patladı.
1-2 sayfa önce söyledim cool, kurtarılmış bölge diyebilir miyiz şimdi cizreye diye.
Açıklama yok değil mi ? Şırnak valisi uyuyor mu ?
Açıklama yok değil mi ? Şırnak valisi uyuyor mu ?
Vali açıklama yaptı araştırıyorlarmış!!!
Neyini araştırıyorlar Allahaşkına bunca saat?
Kimseden tek bir kelime çıkmıyor!
Atatürk ün gençliğe hitabesi okutulmuyor.
Andımız okul müdürünün isteğine bağlı olarak ya haftada 1 gün okutuluyor, yada hiç okutulmuyor.
İstiklal marşı birtek ezberletiliyor, bunun hangisi yanlış?
Neyini araştırıyorlar Allahaşkına bunca saat?
Kimseden tek bir kelime çıkmıyor!
kotu bir tablo cizmeye ne kadar merakliyiz amac hukumet yipransin
biri silahlanma der digeri bolunme
merak etmeyin siz bolmedikten sonra kimse bolemez bu ulkeyi
bolucunun kim oldugu ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?