• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanlış bilgi muneciğim ben ve bütün meslektaşlarım hiç birinden vazgeçmedik. bu sene 1 sınıfları okuttum istiklal marşını ve andımızı çok güzel okuyorlar kademe kademe de okutup öğreteceğiz durumu neden böyle yorumladınız anlamadım.

Cizredeki olay hakkında bir yorumun var mı lacey?

Zira yakında öğrencilerine yeni Türkiye haritasını öğretmek zorunda kalabilirsin.

Cizre düştü, polisi bile sokmuyorlar artık lafları dönüyor twitterda. Okudukça afakanlar basıyor bana uyuyamayacağım sanırım :43:

aynen öyle bir sağ bir sol vuruluyor
aleviler seçim dönemlerinde büyük bir oy kitlesi görülüyor
sonra unutuluyor bir dahaki seçime kadar
alevi olduğunu bile söylemeden yasayan o kadar insan varki
yasadıkları korkulardan geçmişlerinden mum söndü iftiralarından

aman neyse insanlar alevi sünni kürt türk yahudi hristiyan neyse ne ben her türlü ayrıstırmaya karsısıyım
bu ayrıstırmaları yapanlardan da köşe bucak uzak durmayı tercih ediyorum

Ben müslimanim, illa mezhep se sunniyim. Esim Alman ve ateist. Klisenin dayatmasini sacma buldugu icin ateist olmus.. Ama sözde ateist, yani düzene kizdigi icin. Bir senedir evliyiz, Cok sükür ve insallah demesine alistirdim..:)) Ama asla bir yaptirim yapamam, cünkü kendi akli fikri var.. Ve bir birey olarak secim yapma hakkina sahip

arkadaşlar burada yazılan yazıların çoğunu çarpıtma, yalan yanlış ve kulaktan duyma bilgiler olduğunu görüyorum . haber adı atında paylaştığınız bir çok şeyin yanlı yazıldığı da belli. özellikle eğitim konusunda :50::50::50:

Hangileri yalan yanlış ve kulakta duyma, belirtirsen sevinirim.
Düzeltme imkanı buluruz.

arkadaşlar burada yazılan yazıların çoğunu çarpıtma, yalan yanlış ve kulaktan duyma bilgiler olduğunu görüyorum . haber adı atında paylaştığınız bir çok şeyin yanlı yazıldığı da belli. özellikle eğitim konusunda :50::50::50:

Atatürk ün gençliğe hitabesi okutulmuyor.
Andımız okul müdürünün isteğine bağlı olarak ya haftada 1 gün okutuluyor, yada hiç okutulmuyor.
İstiklal marşı birtek ezberletiliyor, bunun hangisi yanlış?

Ama kitaplardan Atam da cikartilmisti Istiklal marsida cikartildi meclise pkkyida zaten akp soktu

Çünkü artık andımız okunmuyor okullarda..
Milli bayramlarımız kutlanmıyor..
Ben çocukken elimde bayrağımla İzmir'de Cumhuriyet Meydanına giderdim babamla..Nasıl heyecanlanırdım.. Nasıl gururlanırdım..:72:
Bizler böyle büyüdük..

Yasak yasak üstüne..
T.C de kalktı kalkacak..
Neden sizce???

vs vs vs vb vb vb

Sessiz ve derinden ve sinsice ve ..................ilerlediler!
Kaybettiklerimiz ve kaybedeceklerimiz......................
Çok tehlikeliler!Çok güçlendiler!

Son düzenleme:
Aslında haber alma özgürlüğümüzü engellemeselerdi bu olaylar Reyhanlıyla beraber patlak verecekti bence.
Başlarına geleceği tahmin ettikleri için yayın yasağı kondu.
Bizde afalladık tabiri caizse , birikim Gezi de patladı.

yok yok Parkoncum gercekten basiretimiz baglanmis. Söyle geriye bakiyorum da yaa Allah diye bir kalkamaiz gereken neler olmus.. Dedigim gibi gazozumuza ilac falan atildi bence:)

Son düzenleme:
kotu bir tablo cizmeye ne kadar merakliyiz amac hukumet yipransin

biri silahlanma der digeri bolunme

merak etmeyin siz bolmedikten sonra kimse bolemez bu ulkeyi

bolucunun kim oldugu ortada

Atatürk ün gençliğe hitabesi okutulmuyor.
Andımız okul müdürünün isteğine bağlı olarak ya haftada 1 gün okutuluyor, yada hiç okutulmuyor.
İstiklal marşı birtek ezberletiliyor, bunun hangisi yanlış?

bu hangi okul lütfen isim verin? hiç birinin olmadığını ne gördüm nede duydum, bu işler müdürün insiyatifinde değildir. okulların uygulamaları açıktır

Neyini araştırıyorlar Allahaşkına bunca saat?
Kimseden tek bir kelime çıkmıyor!

Cizre ayri bir durum... ya Ankara icin ne demeli, akp li partizanlar halka saldirmis... simdi ne oluyor böyle, partiler arasi savas ciktida biz mi bilmiyoruzzz... yoks hani su bölünen kesim mi orataya cikti???

kotu bir tablo cizmeye ne kadar merakliyiz amac hukumet yipransin

biri silahlanma der digeri bolunme

merak etmeyin siz bolmedikten sonra kimse bolemez bu ulkeyi

bolucunun kim oldugu ortada

tamamen katılıyorum birileri burada ülkenin kötü duruma düştüğünü , durumun vahimleştiğini düşünürek hayal kuruyorlar resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back