• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada Türk'üm doğruyum denmesi de yasaklanmadı mı!
Andımız okunuyor mu?!

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen, hani bir Türkiye haritası vardı, hala da o harita mevcut ya neyssse, birkaç yıl önceydi sanırım bizim askerimiz Almanya'daydı galiba, o harita önlerine açılınca bulundukları mekanı terk etmişlerdi.
Amaç haritaya uygun hale getirmek ülkemizi:50:

$google_22.jpg

Bu harita değil mi?

Parkonun dediği gibi, hatay da sınırlar içinde.

Aslında o teröristler Habur sınır kapısından girdiklerinde bu eylemler ayaklanmalar olmalıydı!
Çok geç kalındı.. Yazık.. Çooookkkkkkk yara aldık.. Eksiliyoruz..
Hele Apo serbest bırakılırsaaaaa.......................
O kadar doluyum o kadar doluyum kii..................

aynen, sormayinn.... Bugün tam da bunun tartismasini yaptik.. Sanirim birileri 11 yil önce gazozumuza bir ilac falan attii, sersemledik kaldik..

Sehit haberleri iki saniye görünüp yok oldular. Terör tarihinin en toplu sehitlerini verdik yine bir iki konusuldu... Ne oldu bize, bence utanmaliyiz..En azindan ben kendi adima utaniyorum. Reyhanli olayi örtbas ediliverdi.. Ates hep düstügü yeri yakti...

Cizre'de asayiş teşkilatı hı... Yutkunamıyorum...
Toprağını ve insanlarını bu kadar sevmeyen, iteleyen bir hükümet...
Deliriyorum düşündükçe :43:

ben hala bekliyorum Sayın fanatiklerden MUHTEŞEM GELİŞMELER yaşayan Türkiye'nin Cizre asayiş ekibi ile ilgili bir yorum getirmelerini ,

Bu arada Türk'üm doğruyum denmesi de yasaklanmadı mı!
Andımız okunuyor mu?!

İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını, Atatürk'ün gençliğe hitabesini, gençliğin cevabını, 10. Yıl marşını ve ilkokul birinci sınıfta Elif'in kağnısını sular seller gibi ezberlemiş bir nesilim ben, gel gör ki andımız bir tarafa Atatürk'ün gençliğe hitabesini ve İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını ezbere bilen bir nesil yetişiyor mu diye sorma, şuracıkta ağlarım:ssz:
Şimdilerde hiçbiri ezberletilmiyor:50:

[video=youtube;h5Rhpa6WepU]http://www.youtube.com/watch?v=h5Rhpa6WepU[/video]

İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını, Atatürk'ün gençliğe hitabesini, gençliğin cevabını, 10. Yıl marşını ve ilkokul birinci sınıfta Elif'in kağnısını sular seller gibi ezberlemiş bir nesilim ben, gel gör ki andımız bir tarafa Atatürk'ün gençliğe hitabesini ve İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını ezbere bilen bir nesil yetişiyor mu diye sorma, şuracıkta ağlarım:ssz:

o zaman düzene boyun egmicez, biz ögretecegiz. Ezberletecegiz, egizecegiz, bilinclendirecegiz. Ben yeni nesili cok zeki ve farkindaligi yüksek buluyorum. Benim 3 tane yegenim var burada, ikisine uzagim, ama digerine marslari ezberletiyorum. 4 yasinda. Atatürk masallari anlatiyorum gece yatarken, sirf kulak dolgunlugu olsun diye.

Cemevleri ne cektiyse aslinda bu dönemde cekti. Alevi cok yakin tanidiklarim oldugu icin ve dernek calismalari yürüttükleri
icin biliyorum, resmen tehdit edildiler sürekli.

Gerci her dönemde bastirildilar ama...

Ayrimciligi iyice sürükledi bu hükümet, hep sag gösterdi sol vurdu.

aynen öyle bir sağ bir sol vuruluyor
aleviler seçim dönemlerinde büyük bir oy kitlesi görülüyor
sonra unutuluyor bir dahaki seçime kadar
alevi olduğunu bile söylemeden yasayan o kadar insan varki
yasadıkları korkulardan geçmişlerinden mum söndü iftiralarından

aman neyse insanlar alevi sünni kürt türk yahudi hristiyan neyse ne ben her türlü ayrıstırmaya karsısıyım
bu ayrıstırmaları yapanlardan da köşe bucak uzak durmayı tercih ediyorum

aynen, sormayinn.... Bugün tam da bunun tartismasini yaptik.. Sanirim birileri 11 yil önce gazozumuza bir ilac falan attii, sersemledik kaldik..

Sehit haberleri iki saniye görünüp yok oldular. Terör tarihinin en toplu sehitlerini verdik yine bir iki konusuldu... Ne oldu bize, bence utanmaliyiz..En azindan ben kendi adima utaniyorum. Reyhanli olayi örtbas ediliverdi.. Ates hep düstügü yeri yakti...

Aslında haber alma özgürlüğümüzü engellemeselerdi bu olaylar Reyhanlıyla beraber patlak verecekti bence.
Başlarına geleceği tahmin ettikleri için yayın yasağı kondu.
Bizde afalladık tabiri caizse , birikim Gezi de patladı.

Okuluna bağlı sanırım.Yeğenimin 4 yaşındaki oğlu ana sınıfına gidiyor.Burda dini eğitim de veren bir okulun ana sınıfına vermişler.Sene onu etkinlikleri için hazırlanan müsamereye gittik.Çıktı kimi yarım yarım sure okudu.Biri İstiklal marşının ilk 3 kıtasını, daha sonrada asker elbisesi giydirmişler kısa bir gösteri,katibim falan oynadılar.Karma bir gösteri hazırlamışlar yani.

yanlış bilgi muneciğim ben ve bütün meslektaşlarım hiç birinden vazgeçmedik. bu sene 1 sınıfları okuttum istiklal marşını ve andımızı çok güzel okuyorlar kademe kademe de okutup öğreteceğiz durumu neden böyle yorumladınız anlamadım.

arkadaşlar burada yazılan yazıların çoğunu çarpıtma, yalan yanlış ve kulaktan duyma bilgiler olduğunu görüyorum . haber adı atında paylaştığınız bir çok şeyin yanlı yazıldığı da belli. özellikle eğitim konusunda :50::50::50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back