Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen, hani bir Türkiye haritası vardı, hala da o harita mevcut ya neyssse, birkaç yıl önceydi sanırım bizim askerimiz Almanya'daydı galiba, o harita önlerine açılınca bulundukları mekanı terk etmişlerdi.
Amaç haritaya uygun hale getirmek ülkemizi
Aslında o teröristler Habur sınır kapısından girdiklerinde bu eylemler ayaklanmalar olmalıydı!
Çok geç kalındı.. Yazık.. Çooookkkkkkk yara aldık.. Eksiliyoruz..
Hele Apo serbest bırakılırsaaaaa.......................
O kadar doluyum o kadar doluyum kii..................
ben hala bekliyorum Sayın fanatiklerden MUHTEŞEM GELİŞMELER yaşayan Türkiye'nin Cizre asayiş ekibi ile ilgili bir yorum getirmelerini ,
Obama'nın amaçları var
Bu arada Türk'üm doğruyum denmesi de yasaklanmadı mı!
Andımız okunuyor mu?!
İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını, Atatürk'ün gençliğe hitabesini, gençliğin cevabını, 10. Yıl marşını ve ilkokul birinci sınıfta Elif'in kağnısını sular seller gibi ezberlemiş bir nesilim ben, gel gör ki andımız bir tarafa Atatürk'ün gençliğe hitabesini ve İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını ezbere bilen bir nesil yetişiyor mu diye sorma, şuracıkta ağlarım
Şimdilerde hiçbiri ezberletilmiyor
Cemevleri ne cektiyse aslinda bu dönemde cekti. Alevi cok yakin tanidiklarim oldugu icin ve dernek calismalari yürüttükleri
icin biliyorum, resmen tehdit edildiler sürekli.
Gerci her dönemde bastirildilar ama...
Ayrimciligi iyice sürükledi bu hükümet, hep sag gösterdi sol vurdu.
aynen, sormayinn.... Bugün tam da bunun tartismasini yaptik.. Sanirim birileri 11 yil önce gazozumuza bir ilac falan attii, sersemledik kaldik..
Sehit haberleri iki saniye görünüp yok oldular. Terör tarihinin en toplu sehitlerini verdik yine bir iki konusuldu... Ne oldu bize, bence utanmaliyiz..En azindan ben kendi adima utaniyorum. Reyhanli olayi örtbas ediliverdi.. Ates hep düstügü yeri yakti...
İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını, Atatürk'ün gençliğe hitabesini, gençliğin cevabını, 10. Yıl marşını ve ilkokul birinci sınıfta Elif'in kağnısını sular seller gibi ezberlemiş bir nesilim ben, gel gör ki andımız bir tarafa Atatürk'ün gençliğe hitabesini ve İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını ezbere bilen bir nesil yetişiyor mu diye sorma, şuracıkta ağlarım