• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben cevap versem olur mu? :)

Benim bulundugum ilde tüm devlet okullarında her gün andımız,
pazartesi cuma günleri de İstiklal Marşı töreni yapılıyor.
Her gün 3 öğrenci andımızı okuyor.(Oglumun, eşimin ve benim okulum da dahil)

Oglum bu yıl 1. sınıftı öğretmeninin ilk yaptığı andımızı ve İstiklal Marşımızı öğretmek oldu.
Onu bırak şu an 29 aylık olan kızım bile daha 20 aylıkken abisini okuldan alıp gelme esnasında ,
İstiklal Marşını ezberlemişti. :)
Şimdi her gördüğü Atatürk büstünün karşısında hazırola geçip İstiklal Marşını okuyor :)

Bunu kaldıramazlar Parkonum.
Çünkü bunun yönetmeliği var. Kalkması için önce yönetmeliği kaldırmaları gerek.
Yapmayan okullar da suç işliyorlar...
O zaman benim bulunduğum ilde kulaktan dolma bilgilerle mi okutulmuyor Andımız Cudana?
Bir arkadaşımın oğlunun okulunda hiç okunmuyor mesela, kadın müdürle konuşmaya gitti " soğuk oluyo, sıcak oluyo , olurmuyoruz demişler."
Bu konuyu araştıracağım ve şikayet etmemiz işe yarayacaksa şikayet edeceğim.

Ben cevap versem olur mu? :)

Benim bulundugum ilde tüm devlet okullarında her gün andımız,
pazartesi cuma günleri de İstiklal Marşı töreni yapılıyor.
Her gün 3 öğrenci andımızı okuyor.(Oglumun, eşimin ve benim okulum da dahil)

Oglum bu yıl 1. sınıftı öğretmeninin ilk yaptığı andımızı ve İstiklal Marşımızı öğretmek oldu.
Onu bırak şu an 29 aylık olan kızım bile daha 20 aylıkken abisini okuldan alıp gelme esnasında ,
İstiklal Marşını ezberlemişti. :)
Şimdi her gördüğü Atatürk büstünün karşısında hazırola geçip İstiklal Marşını okuyor :)

Bunu kaldıramazlar Parkonum.
Çünkü bunun yönetmeliği var. Kalkması için önce yönetmeliği kaldırmaları gerek.
Yapmayan okullar da suç işliyorlar...

Cok sükürrrr..... yok mu hic avukat aramizdaaa, oturmak ile olmuyor gördük bakin... 11 yildir oturuyoruz...

O zaman benim bulunduğum ilde kulaktan dolma bilgilerle mi okutulmuyor Andımız Cudana?
Bir arkadaşımın oğlunun okulunda hiç okunmuyor mesela, kadın müdürle konuşmaya gitti " soğuk oluyo, sıcak oluyo , olurmuyoruz demişler."

Nasıl olur? Ben de okutturulmuyor diyince çok şaşırdım açıkçası.
Meslekte 13. yılımı bitirdim,
doğuda , batıda, karadenizde, akdenizde çalıştım, daha bir gün okutulmayan okul ne duydum ne de gördüm.

Bir tek Diyarbakırda çalışan bir arkadaşım okutulmadığını söylemişti yıllar önce,
onlar da tavırlarını koyup törenleri yapmaya başladıklarını belirtmişlerdi.

Şikayet edin elbette işe yarar.

Nasıl olur? Ben de okutturulmuyor diyince çok şaşırdım açıkçası.
Meslekte 13. yılımı bitirdim,
doğuda , batıda, karadenizde, akdenizde çalıştım, daha bir gün okutulmayan okul ne duydum ne de gördüm.

Bir tek Diyarbakırda çalışan bir arkadaşım okutulmadığını söylemişti yıllar önce,
onlar da tavırlarını koyup törenleri yapmaya başladıklarını belirtmişlerdi.

Şikayet edin elbette işe yarar.

Yıllardır okutulmuyor değil tatlım.
Geçen sene 4. Sınıftan sonra Andımuz kaldırıldı ya, o zamandan beri..
Önce yağmur lu havalarda okumayı bıraktılar, yavaş yavaş sıcak bile bahane olmaya başladı.

Uykudan gözlerim kapanıyor, ama kafam Cizre'de .
Bir haber, açıklama duysam yatacağım.
Hiç bilgisi olan yokmu:50:

:72:

Kib deyince aklıma geldi.
Sen banlıyken buraya Kib butonuyla ulaşıyodum dedin ya geçen.
Banlıyken birini kibleyebiliyor muyuz?:ssz:
Bileyimde ,lazım olur belki.:ssz:

Hem nasıl ulaşılıyor, 1 haftada günlük oluşturdum, en destanından:ssz:

Kiblenebiliyor parkonum:31:
Tek yapabildiğin beğeni ve kib:5:

Photoshopla amma da abartmışlar!!! Su hafiften sıçramış o kadar!

Eki Görüntüle 742838

Yalnız şu mesaja da ciddi ciddi cevap yazıyorum. :60: Ben sizden de gülünç duruyorum şuanda... Farkındayım. :)

Dikkat: Fazla Gülmek Krize Sokuyor...

Astım her.yaştan.bireyi.etkileyebilen.doğru tedavi.ile.kontrol altına alınabilen tedavi edilmediğinde ise günlük aktiviteleri ciddi olarak kısıtlayan kronik bir hastalık.Uzmanlar fazla gülmenin ve ağlamanın astım krinize neden olabileceğini söylüyor

obama kim ki... oda iradesi ile bisey yapamiyoru.. Konu derin burada konusulur mu bilmiyorum ama 500 yilllik düzen diye bir kitap var tavsiye eerim. Yazari tasvip edilmesede kitap derin arastirmalar sonucu kaynak beliritlerek olusturulmus.. Tavsiye ederim...

500 Yıllık düzen yazınca Googleda çıkmadı canım. Kitap hakkında daha detaylı bilgi verebilir misin?

Bir polis eşi olarakk okadar çok sevindimkii polisin serbest bırkıldığına

Ama orda vurann polis değilkii polisinn üstüne atılmaya çalışan bir suç var eğerkii gerçektenn polis vurmuş olsaydıı bende üzülürdümm polisinn serbest kalmasına,görüntüleri bugünn izledimm ordaa polise nasıl saldırmışlar taşlaa köşeye sıkıştırmışlarr polislerr duvarın üstünden atlayarak canlarını kutrarmaya çalışıyorlar ,polise yapılan haksızlığıı kimse görmüyorrr

bu arkadaş neden banlanmış merak ettim.kimseye hakaret etmemiş,polemik yaratmamış,sadece polisin vurmadığını düşündüğü için,polisin serbest kaldığına sevindiğini belirtmiş.yanlış bilgi edinmiş olabilir,buna dayanarak yorum yapmış olabilir,ama forum kurallarına aykırı bişi yazmadıysa bu yanlış bilgi yorumu onun sorunudur.sanki "aman iyiki ölmüş" demiş gibi bi algı oluşturulmuşki hiç öyle bişey yok.yoksa başka mesajlarındanmı banlandı gerçekten merak ettim,biraz baktm ama çok geriye gidip mesajlarını takip edemedim.

bu banların neye göre yapıldığınıda hala çözebilmiş değilim.emine erdoğanın soyadını söylememek banlanma sebebi iken,belli bi partiye oy verenlere "halinden memnun köleler"denmesi,yada "bu din adamlarının hepsi yobaz" denmesi ban sebebi olamıyor.tamam forum kuralları bellidir,ama yazılanları banlama adına yorumlarken herzaman adil olunmadığını görüyorum üzülerek.bu topikteki çoğu kişinin banlanmış olması,bu çokta adil olmama durumunu değiştirmiyor malesef.

bu arkadaş neden banlanmış merak ettim.kimseye hakaret etmemiş,polemik yaratmamış,sadece polisin vurmadığını düşündüğü için,polisin serbest kaldığına sevindiğini belirtmiş.yanlış bilgi edinmiş olabilir,buna dayanarak yorum yapmış olabilir,ama forum kurallarına aykırı bişi yazmadıysa bu yanlış bilgi yorumu onun sorunudur.sanki "aman iyiki ölmüş" demiş gibi bi algı oluşturulmuşki hiç öyle bişey yok.yoksa başka mesajlarındanmı banlandı gerçekten merak ettim,biraz baktm ama çok geriye gidip mesajlarını takip edemedim.

bu banların neye göre yapıldığınıda hala çözebilmiş değilim.emine erdoğanın soyadını söylememek banlanma sebebi iken,belli bi partiye oy verenlere "halinden memnun köleler"denmesi,yada "bu din adamlarının hepsi yobaz" denmesi ban sebebi olamıyor.tamam forum kuralları bellidir,ama yazılanları banlama adına yorumlarken herzaman adil olunmadığını görüyorum üzülerek.bu topikteki çoğu kişinin banlanmış olması,bu çokta adil olmama durumunu değiştirmiyor malesef.

Alıntıladığınız mesajda munenin "içerik silmek yasaktır" düzenlemesi gözünüzden kaçtı sanırım.

Banlanan arkadaş yazdığı mesajı silmiş, bu da yasakmış demek ki.

Bakın bir kaç sayfa önce bir üye de bize bölücü dedi ve banlanmadı.
Demek ki değerlendirilmeye alınıyor mesajlar.

Ben de aksine, iktidara oy verenlere en ufak kötü bir imada bulunanın banlandığını biliyorum, kötü içerik yapın bence bahsettiğiniz mesajları.

wallla insalllahhhh. ne diyim.. simdi Atatürk sevgisi icinizdeyken, ve yazdiklarinizi da okurken, beni paradoksa yönelttiniz.. Atatürk ü sevip, yaptiklarina inanip, onu tarihten silmek isteyenlere karsi neden durmadiginizi merak ettim.. Sahsi merakimdir, ima degildir..
ben hiçbir şekilde Atatürkümüze saygısızlık yada tarihten silmek istendiği kanısında değilim . oysa Atatürk'ü kullanarak siyaset yapılması karşıtıyım.

Sizi tebrik ediyorum.
Merak ettiğim , sizin bulunduğunuz okulda hergün Andımız okutuluyor mu?
kesinlikle yaz kış tavizsiz okuyoruz yağmurlu veyakarlı günlerde sınıflarımızda okutuyoruz.

:
Tatlım benim 2 çocuğumda farklı okulda okuyor,2 side özel okulda ve haftada bir Andımız okutuluyor.
Öyle devlet okulları biliyorum ki, hiç Andımız okutulmuyor.
Tamamen müdürlere bırakmışlar işi.
Okumayan okulada neden okutulmuyor diyen yok, çünkü öyle bir zorlama yok.
siz sahip çıkacaksınız bu durumda. özel okullarda veliler daha baskındır. müdür ile budurumu konuşup rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz.

Fare kulağı üfleyerek kemirirde hiç birşey anlamazsın ya Parkon'um aynen o hesap. Yaz sıcak, kış soğuk, karayel,lodos, poyraz ...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back