garantı bankasının onunden alınan Turk bayragını yakan kısılerın arasında olan ınsanlardan bırısının masum olduguna ınanmıyorum dıyorum ve benı vıcdansızlıkla sucluyorsunuzz
başbakanın hep söylediği nakarat bayrak yaktılar of of of
Arkadaşlar ben an la mı yo rum ya kafam almıyor herhalde. Bi insanın ölümüne nasıl üzülmez bi insan. Silahsız ya silahsız. Çatışma değil saldırı. Çatışma karşılıklı olur. Taş attılar diyorlar. Taş nerede silah nerede arkadaşım? Taş insanın beyninden girip oracıkta öldürür mü? Tüm polisler kasklı bir de. Eh be vicdansızlar. O çocuk orada yatarken hala silah atışlarını nasıl açıklıyorsunuz?
Allah kimseyi vicdan yoksunu yapmasın. Büyük konuşmayayım ama sadece bir tecavüzcünün ölümüne üzülme herhalde.
Ben asılsız iftiralardan sıkıldım artık.
"Bayrak yaktılar, polise taş attılar, her yeri yakıp yıktılar".
Bunları yapanlar kimdir, kimdir bu insanlar?
Bu insanlar değildir asıl şiddete maruz kalan.
Bu insanlar provakatördür çünkü.
Sayıları 3-5 i geçmemiştir. Ortalığı ateşe verip kaybolmuştur.
Direnişçilerdir o orantısız şiddete maruz kalan. Organlarını ve hayatlarını kaybeden.
Provakatörlerin yakıp yıktılarını, alanlardaki direnişin asıl sahipleri temizlemiştir.
O meydana gidip o insanların içinde bulunmadan iftira atmayın artık.
Yakıp yıkmaksa bu eylemden tek anladığınız ve bu şiddeti haklı buluşunuz, ilk gün direnişçilerin çadırlarını yakan belediye zabıtalarını konuşun.
Taş sopaysa tek derdiniz, izmirde ve taksim ara sokaklarında, polisle beraber insanları sıkıştırıp darp eden eli satırlıları, sopalıları konuşun!
Turk bayragını yakan grubun arasında olması benım ıcın bu olaylarda masum olmadıgının kanıtı....vatanseverlıgın Turk bayragını yakmakla alakası yokk..masumlukla da...
bu olaydan vıcdansızlıgımı kanıtladınız ya yanı ...
Artık vicdanınızı sorgulamıyorum, o Allah la sizin aranızda.
Ama madem bu kadar emininiz Ethem in bayrak yaktığına, kanıt istiyoruz.
Aksi halde şuan yalan haber veriyorsunuz bize diye Kib butonuna basıcam.
o grubun arasında diye ölümü hakediyor demekki. sadece orada diye.Turk bayragını yakan grubun arasında olması benım ıcın bu olaylarda masum olmadıgının kanıtı....vatanseverlıgın Turk bayragını yakmakla alakası yokk..masumlukla da...
bu olaydan vıcdansızlıgımı kanıtladınız ya yanı ...
o buton nerde Allah askina.. Gecen aradim bi bulamadim..
Mesajların sol alt köşesinde küçük bir üçgen canım.
Şimdi Ethem'in bayrak yaktığı gurubun olduğunu iddia edilen videoyu izledim.
Vallahi de 2010 yılındaki video billahi de. 2010 yılında Dolapdere BDP olaylarıdır o videoki. Google'a yazarsanız çıkar. TRT tekrar montajlamış.
yada 3 yıl öncesinden gezi parkı olayını gördüler ne dersiniz?
Allahım iyi ki internet ve araştırma imkanımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?