Çok sinirliyim, öfkeliyim, kaygılıyım, ilk defa ama bunca yaşantımda ilk defa gelevekten kaygı duyuyorum arkadaş..
Sayın başbakanın dediği bu sözler ayrıştırma, ötekeleştirme, tehditkar konuşma, benim halkım, bana oy veren halkım sözleri nereye kadar gidecek. Mehmet Ali Alabora'nın sırf bu bir park olayı değildir konmu bunu aşmıştır dedi diye mitinglerde küçültülmesi, alçaltılması bu insan boğaza karşı viski içmektedir gibi bir tabir nedir ya. Herkesin günahı sevabı kendine. Allah ile kul arasında. Buradan yola çıkarak karşısındaki insanların dini duyguları nereye kadar sömürülecek! Mübarek kandil günü bile insanların gözlerinin içine baka baka yalanlar söyleniyor. Müftü yalanladı ki hiçbir mecburiyetiyok tam tersine menfaatine olmasına rağmen içki içilmedi cami de çocuklar sığındı dedi hala diline dolamış içki içildi diye, başörtülü bir bayana şiddet uygulanmış uygunsuz birşeyler yapılmış peki nerede bu görüntüler.O kadar zulüm eden polisi bu kadar övmek neden? Hep kendileri zarar gördü, araçları yakıldı yıkıldı dimi peki yaralanan, gözü çıkan, kolu bacağı kırılan ölenler ne olacak işte polis elini kolunu sallaya sallaya dışarıda. Karanfil dağıtan gençlere bile mnüdahele eden bir zihniyete ne denir ki. Kamu alanıymış. Kamu alamı ile halka açık alanı ayırt edebiliyoruz o parka insanlar giremeyecekse yıksınlar o zaman cezalandırmaktan başka nedir bu. O gece piyonı çalan piyanist bile gözaltına alındı. Şu anda tutuklananlar var ve örgüt bağlantısı kurmaya çalışıyorlar örgütle üyeliğini var diyorlar ama örgütün adı yok ortada. Başbakan sinirleri tepesinde çocuk azarlar gibi sürekli sayıyor döküyor. Oan oy veren halkı göklere çıkarıyor, vermeyenleri, veripte eylemlere katılanları dışlıyor. 3 hilal amblemi olan bayrak sallanabilirmiş hala anlamıyor mu Osmanlı geride kaldı onun kuralları da. Resmen göz göre göre şeriata gidiyoruz. Meydanlarda artık rahatça bunlar bikiniyle geziyorlar, boğaza karşı viski içiyorlar deyip insnaların özgürlüklerine müdahale ediliyor. Her konuşmada ayar, volüm daha da artıyor. Kim dur diyecek bu duruma. Herkesi sandığı çağırıp benim oyumla ne değişecek demeden oy vermeye çağırıyorum yerel seçimlerde.